Plogs & Vlogs

Plog 6: Amsterdamse terrasjes

Plog 6De zesde Plog! Over woensdag 3 juni, 2015.

Plog 6Oh, het is plog dag! Nou, ik loop dus met een zakje poep in mijn handen.

Plog 6Canadees nichtje Raquelle is er nog steeds. Net als ik houdt ze van uitslapen, dat is wel een win situatie. Op het moment komen we (erg) langzaam op gang.

Plog 6Blijkbaar heeft 96% van de Nederlandse bevolking een aansprakelijkheidsverzekering. Na twee jaar tegen elkaar gezegd te hebben dat we die, en die voor de inboedel, ook echt voor ons moesten regelen, heb ik dat nu eindelijk maar eens gedaan. Laat ik het ook eens uitprinten en de voorwaarden doorlezen.

Plog 6De was. Gewoon binnen dit keer.

Plog 6We zijn in Amsterdam! Tijd voor een tram selfie.

Plog 6Want we moesten op een terrasje zitten en we waren al een beetje laat. Zusje en achter-oom (ofzo) doen mee. Het is wat met al die familie deze week.

Plog 6Nu dat we toch op de Albert Cuyp zijn kunnen we net zo goed wat winkeltjes bekijken. Uitermate geschikt voor robot dansen.

Plog 6Ijs! Ook nog! Dankjewel achter-oom (ofzo)!

Plog 6Wat hou ik van je, Amsterdam.

Plog 6Terrasje nummer twee, inclusief vrienden en vriendinnetje van zusje. Wat een gezelligheid!

Plog 6Het is ondertussen wel weer lang genoeg leuk geweest vandaag. Ik sleep mezelf naar de trein terug naar Haarlem en Raquelle doet mee.

Plog 6Booba heeft na zijn werk het gras gemaaid, het beest uitgelaten, de tuin besproeid en het eten staat klaar. Wat een vent!

Plog 6Ik ga linea recta naar bed. Mijn lichaam doet pijn en alle jezus wat ben ik moe. Ik kan niet eens meer normaal praten of denken. En met Cow’s liver disease gaat het ook al niet goed. Zie je zijn gele ogen?

Plog 6Ademen is altijd een stukje makkelijker in deze situatie. Wat zijn bedden toch een hemelse uitvinding.

Plog 6Ik lees een nieuws artikel en wat comments en kijk daardoor vervolgens een aflevering van De Monitor. Lange Frans’ schoonmoeder moet 34.000 euro terugbetalen aan de grote bazen van het land omdat ze een uitkering krijgt en tóch (onbetaald) op haar kleinkinderen past. Ik snap wel dat je dat op tv wilt vertellen ja.

Plog 6Daarna begin ik aan het programma Deel je Leven. Dat volgt mensen op de wachtlijst voor een donor, en in de vorige aflevering zat daar een man met CF bij die hard nieuwe longen nodig had. Ik ben er pas een kwartiertje mee bezig voordat Shane binnenkomt en ik me naar de huiskamer begeef om wat te eten, maar ik moet al best wel janken als ik zie hoe bang een jong meisje is voor haar lever transplantatie. Raquelle en Booba kijken ondertussen de Da Vinci Code dus ik doe eventjes mee tijdens het eten kauwen, tot het dan echt bedtijd is voor iedereen.
Gute nacht!

No Comments

Leave a Reply