Uncategorized

schattigste franse liliputters!

Ohnee een huis vol kindjes en ik moet nog zoveel doen.. dacht ik toen moeders vertelde dat er een oud schoolvriendinnetje van haar zou komen die ze jaren en jaren niet had gezien, en dat die ondertussen 4 kindjes had tussen de leeftijden 7 en 12. Toen ze eenmaal binnen waren was de hele keuken vol ontzettend schattige liliputters – het oude schoolvriendinnetje van moeders was niet zo groot en dus zouden die genen ook wel in de kinders zitten – de jongste 2 waren tweeling en hadden hetzelfde jurkje aan, ze waren helemaal niet verlegen en stonden daar echt zo van, nou, maak maar kennis met me! Ze zijn frans en nederlands dus er kwamen de hele tijd franse snelheidjes voorbij als ze iets niet wisten ofzo. Lisa en ik fungeerde na een tijdje natuurlijk weer als oppas maar het waren zo een leuke kindjes, we hebben et echt super leuk gehad met zn allen :) Exc3xa9n van de tweeling ontdekte mijn telefoon toen ze meeging naar mn kamer en begon foto’s te maken, tot mn geheugen vol was. Ik pakte toen mijn fototoestel voor haar omdat daar natuurlijk een net grotere memory kaart in zit, en that was it. De camera’s werden de rest van de avond niet meer losgelaten en eigenlijk hebben de tweeling meisjes van dus 7 jaar alle foto’s gemaakt die je hier nu gaat zien (okee dan behalve de eerste, je hebt me door).

Cimg0993Cimg0994
Cimg0997
Cimg1007
Cimg1002
Cimg1043
Cimg1048
Cimg1016
Cimg1024
Cimg1045       

4 Comments

 • Reply
  itty
  30/12/2007 at 6:40 pm

  kom maar gezellig nestelen hoor, dat doen wij toch al elke avond, de dekentjes liggen al klaar en Dieseltje nestelt zich wel tussen ons in!

 • Reply
  Tamara
  31/12/2007 at 11:31 am

  Haha ja ik ook wel hoor, ik wordt er steeds weer op gewezen dat het niet netjes is maar ze blijven niet echt binnen ofzo… *hip BOEERR* Hoest BOERRR dat soort dingen :P
  En als t blijft zitten krijg ik idd ook last van mn maag.. Dus we zijn gewoon genoodzaakt om te boeren ;)

  xxx en boertjes, Tamara

 • Reply
  Judith
  05/01/2008 at 8:56 pm

  Jaaa, maar jullie zijn daarentegen weer heel erg LANG. Dus helemaal objectief gezien is het niet ;)

  Leuke foto’s!

  Kus

 • Reply
  Anonymous
  23/10/2008 at 11:25 am

  liliputters het zijn kleine kinderen! ik weet niet wat julie denken maar mensen die hier naar kijken zijn niet dom. en op de laatste afbeelding is het meisje met de bril mijn nichtje.wat zullen mijn vrienden wel niet van mij denken.en waarom plaatse julie deze dingen.

 • Leave a Reply