Uncategorized

school nu en toen

Hallo allemaal!
Ik zit in mn tentame week en aangezien ook ik aan ernstig studie ontwijkend gedrag lijd, zal ik veel bloggen deze week want het is abnormaal hoeveel je hersens opeens kunnen bedenken qua afleiding. Maar we zijn wel al halverwege de week en ik heb mn weblog nog niet zo zeer gestalked dat het eng is, dus ik hoef me niet extreme zorgen te maken over mijn geestelijk welzijn. Gisteravond had ‘t GGC (mijn oude vrije schooltje) schoolfeest in de sugar factory, waar mijn zusje uiteraard heen ging, en mij uiteraard mee nam gnagna. Eenmaal daar bleken er een stuk of 5 oude klasgenootjes te zijn en dat was wel erg leuk om ze weer te zien, het is zo leuk om groot te worden :p Ik weet echt nog heel erg goed dat ik vanaf groep 7 ongeveer al zo een zin had om klaar te zijn met school en dan zelf aan de slag te gaan met wat je wilt, en dat ik zo opkeek naar ‘oudere broers en zussen’ van klasgenootjes die dan een keer meekwamen. Iedereen heeft altijd tegen me gezegd – wacht maar, als je klaar bent met school ga je het missen like crazy. Maar ik heb er echt nog helemaal niets van gemerkt, daarvan hoor. Ik mis, nu ik weer mn laatste jaar doe, duizend keer meer mn klaar zijn met school, dan dat ik tijdens het klaar zijn met school, mn school miste. Ik liep gister dus ook rond daar met een innig blij gevoel dat ik dit keer toch echt de grote zus was die eens meeging en oud klasgenootjes tegenkwam die allemaal hun eigen ding doen. Ook een paar leraren gezien en dat is eigenlijk stiekem ook heel leuk. We zijn niet erg lang gebleven, vooral Lisa was moe (niet vreemd als je ziet wat voor schooldagen zij moet draaien, en dan ook nog snel even babysitten voor we gingen feesten) en de muziek ging weer meer de kant op die wij minder interessant vonden. We hebben toen nog een uur doelloos in de McDonalds gehangen voordat we de moed hadden teruggevonden om aan de fietsreis (wat loopreis werd) terug te beginnen, onderzoekend kijkend naar de zoveel verschillende soorten mensen die daar binnenkwamen.

Maandag had ik economie waardoor ik maar 3 uur had geslapen snachts, gister had ik wiskunde, waar ik mijn boeken nog steeds niet voor heb, en vandaag had ik een luistertoets Duits. Ik vreesde met alle vakken voor het ergste, maar denk dat als er onvoldoendes tussen zitten, ik niet eens te bang daarvoor hoef te zijn gelukkig. Ik merk ook echt echt echt wel dat er voordeel is dat ik dit jaar 2 jaar geleden al helemaal heb gedaan! De meeste stof zit toch diep ergens nog wel vastgeroest in je hoofd, en met wat pulkwerk (oftewel, gewoon de lessen van dit jaar volgen) is het dan veel makkelijker om alles te onthouden, te snappen en vooral de logica er van in te zien. Ja, ik zou bijna iedereen aanraden om het laatste jaar dubbel te doen ;)

Vanochtend toen ik wakker werd had ik een smsje van mn lieve aussi, dat ie een vlucht had gevonden en waarschijnlijk morgenavond/nacht hier is!!! We dachten eerst naar Frankrijk te gaan samen, maar uiteindelijk hebben we zo ongeveer besloten dat we een roadtrip door Nederland gaan maken haha wat we daarbij moeten voorstellen weten we allebei niet helemaal maar dat gaan we wel zien! =D Dussem Tjeerd als je echt weer mn log aan het lezen bent, moet je wel heel snel zijn met die afspraak voor een wandeling!! ;)

7 Comments

 • Reply
  Anonymous
  21/10/2007 at 9:14 am

  Hahaha, leuk, maarrre… wel goed van je terwijl je aangevallen wordt, je nog enkele keren kunt verkleden. Je bent echt goed ;-)

 • Reply
  zaarzelf
  21/10/2007 at 3:31 pm

  Vandaar dat er fashionable voor de shoot stond he! Want zeg nou zelf. Wat is er nou helemaal realistisch aan fashion.

 • Reply
  ann
  21/10/2007 at 3:32 pm

  va fan jag e helt imponerad :)
  du e sxe5 himla vacker!

  fortsxe4tt bara sxe5 hxe4r ..
  fet kram pxe5 dig

 • Reply
  Suzie
  21/10/2007 at 3:39 pm

  Toffe foto’s!

 • Reply
  Fred
  24/10/2007 at 10:05 pm

  Hoi Saar,

  blijf maar lekker schrijven hoor. blijft leuk!

  Gr. Fred.

 • Reply
  Marcel
  25/10/2007 at 2:15 am

  Hej Saar!

  Succes met je tentamens! Als je zoveel blogtijd hebt, kun je dan niet voor mij ook een stukje schrijven? Mijn weblog staat echt al veeeeeeeel te lang droog…

  Ik ga zelf ook weer een beetje “terug naar af”: volgende week verhuis ik naar… Utrecht! Het zal wel vreemd zijn om na Uppsala en Parijs weer in Nederland te wonen, maar ik heb er ook wel weer zin in. Heel definitief zal het niet zijn trouwens – de sollicitaties voor posities overal en nergens zijn alweer de deur uit. :-)

  Groetjes uit – nog net – Parijs!

 • Reply
  zaarzelf
  25/10/2007 at 9:42 am

  Fred,dankje =)

  Marcel, jij in nederland?! ben je helemaal de weg kwijt? haha spannend hoor ook die nieuwe sollicitaties meteen weer. Succes dr mee! ;D

 • Leave a Reply