Uncategorized

Schoolnews

Nou, dinsdag mvr. Belangrijk aangehouden maar die had het erg druk dus afspraak gemaakt voor vandaag na mijn SE aardrijkskunde – die trouwens volgens mij ging zoals elke SE ak, lekker gemiddeld, hoop ik. Dus na 3 kwartier wachten kwam ik haar tegen op de gang en vroeg ze of ik even mee liep, ja graag. Begon meteen met uitleggen dat ik mijn po economie alsnog mocht inleveren. En dat was het. O. Maarem, das wel fijn, maar het ging eigenlijk om een shitload meer.. Uitgelegd.. en dat ik dat dus niet in een halve week afkrijg.. toen waren we boven aan de trap en zegt ze ‘Ja dan houdt het op!’ Euh? Dus ik kan nu met alles stoppen, uitschrijven etc.? Hoe zit het dan met doorschuiven naar tweede examenvak bijvoorbeeld? Zoals dat 3 jaar geleden met al dat ziek zijn ook al voor me werd gedaan?
Nee dat kon niet meer, dankzij de constant veranderende schoolregels was dit het eerste jaar dat dat niet meer zomaar ging vond de inspectie. Maar omdat ze mijn verhaal en toestand kende (dit is de zelfde vrouw die alles geregeld heeft na de ziekenhuisopname) zou ze kunnen vragen aan de opleidingsmanager of ze een verzoek kon indienen bij de inspectie maar dat kostte de school heel veel moeite en administratie werk en we moesten nog maar afwachten of Mvr. BelangrijkeDeTweede dacht of dat zou gaan lukken en dus al die moeite zou gaan doen.

Smiddags moest ik terug bellen want dan was Mvr. BelangrijkDeTweede aanwezig en zou mvr.Belangrijk de situatie hebben uitgelegd. Rond half 4 belde ik, onder het toeziend oog van Shane via de webcam :p en hadden ze het net besproken. Ik dacht dat ik vooral mijn aandacht op mijn profiel werkstuk zou moeten gooien, want dat je zonder voldoende cijfer daarvoor je examen niet in mocht. Blijkt het precies andersom te zijn – de po’s moeten af voor woensdag middag, maar het profielwerkstuk kan ik eventueel later maken! Huh?! Ja als ik nu al mijn cijfers bij elkaar schraap voor woensdag (dat wordt enorm hard bikkelen, maar we gaan ervoor) dan mag ik desnoods mijn profielwerkstuk in September maken en krijg dan ook in September mijn diploma. Is wat ze zei in ieder geval en ik hoop van harte dat ze heel goed weet waar ze het over heeft, maar dat zal wel want het is haar baan om daarmee bezig te zijn.. Ze was nog veel grappiger ook dan ik altijd had gedacht en klonk ook een stuk helderder en slimmer dan hoe ze er uit ziet, waar ik heel blij mee was. Sorry voor eventuele vooroordelen-gedachtes-gevoelens. We zijn het er dus mee eens dat ik nu ‘als een gek aan mijn po’s ga’ en ik woensdag bij haar kom melden hoe ver ik ben, of het is gelukt. Zo niet, gaat ze alsnog een verzoek indienen om voor mij een uitzondering te maken, wat niet betekent dat dat ook goedgekeurd wordt natuurlijk. Maar ik hoop erg hard dat het me gewoon lukt om mijn po’s klaar te hebben voor die dag.

Dat wordt niet makkelijk want ik heb nu komende week inhaal week, en ik lag een hele SE week in het midden van het jaar in het ziekenhuis en moet dus van elk vak wat in halen. Wat betekent dat ik op maandag economie, aardrijkskunde en wiskunde heb!!! En van alle3 de vakken… ALLE stof van het hele jaar!!!? Hoe de hell… Dan dinsdag Geschiedenis, ook over het hele jaar, en woensdag misschien nog Duits mondeling. Tussendoor moet ik dus zorgen dat al mijn po’s klaar zijn voor die woensdag middag.

puntje puntje puntje vraagteken. Maar proberen proberen.

7 Comments

 • Reply
  John
  07/04/2008 at 11:35 pm

  Wat een leuke en mooie foto’s! Heel veel succes en sterkte met school!!! Sarah, Shane, SMS, SE, slagen???, slapen???, stress!!… Viel me zomaar op dat veel woorden die met een s beginnen een grote rol spelen in jouw leven op dit moment. Verder totaal onbelangrijk maar toch :-). Benieuwd wat er uit het gesprek morgen komt.

  Groetjes, John.

 • Reply
  ann
  08/04/2008 at 1:22 pm

  je kan het wel :)
  en nee het is niet erg om om hulp te vragen ;) zolang je er niet dood aan gaat is het iets dat je sterker maakt en dit is once en nooit meer …
  lycka till gumman
  koesjj

 • Reply
  Fred
  10/04/2008 at 9:00 pm

  Hoi Saar,

  Ik ga voor je duimen! Heel veel sterkte de komende week!

  dikke XX en Fred

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  10/04/2008 at 11:38 pm

  Wat zijn in hemelsnaam po’s??!!

 • Reply
  Saar
  10/04/2008 at 11:52 pm

  haha sorry po = praktische opdracht oftewel soort veel te lang werkstuk achtig idee met hoofdvraag en deelvragen en onderzoek en onzin en conclusie en logboek en bullshit etc etc.

 • Reply
  itty
  11/04/2008 at 8:28 am

  Zet hem op met alles Saartje!
  Vette plannen hxc3xa8 van Bowlief?

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  11/04/2008 at 11:21 am

  Ahaaa, dat verklaart. Dank voor de uitleg. ;-)
  Pfff, en ik vond in de jaren negentig mijn huiswerk, schriftelijke overhoringen, proefwerken, schoolonderzoeken en examens al zwaar *piep*.
  Veel succes Saar!!!

 • Leave a Reply