Uncategorized

Stop ze maar in de waswas!

Kan iemand mij vertellen waarom een wasmachine zou beginnen met centrifiguge? Als je dat zo schrijft? En anders snappen jullie het wel? Want ik snapte er niks van!! Gister met mn nog even zieke lijf een zware tas was naar het ‘gemeenschappelijk washok’ gesjouwt. Kent iemand het genot van een ‘gemeenschappelijk washok’? Zooooo das genieten hoor! De lift van 5 hoog naar beneden.. Naar buiten, (vooral leuk als het sneeuwt) en naar de enorm zware deur van het washok, met een andere sleutel geopent te worden dan welke deur ook dus het is xc3xa1ltijd lang zoeken.. Met al je gewicht de deur open’hangen’ en tegelijkertijd nog altijd herinnerd worden aan de grote ikea tas vol was in je hand, omdat ze overduidelijk helaas geen normale hendels konden maken en die dus in allebei je handen snijden want in xc3xa9xc3xa9n hand valt het niet te dragen.. En dan gezellig al die mensen als je geluk hebt! Zo heb ik al een uitgebreid gesprek gehad met een vrouw van Irak die hier al 30 jaar woonde maar eerst haar geluk in Amerika en Nederland had gezocht; het gesprek hebben we in 3 talen gevoerd. Een ander was een tiener die vaak in een groepje hangjongeren voor onze deur staat en zodra ik alleen langskom de meest duidelijke woorden kan vinden voor het uitdrukken dat ze me geloof ik ‘wel leuk’ vinden. Nu hij alleen was echter, waren er niet meer woorden dan ‘hmoi’ ‘mja…gaatwel..goed’ ‘hmd’ ik nam aan dat dat laatste doei betekende want daarna verdween ie snel (zonder zn al gedroogde was). En natuurlijk de, mja laten we hem maar flatsgek noemen.. die blijft gewoon vrolijk tegen je aan praten en de hele wereld is fijn en goed en mooi ook nog, en oh je geeft geen antwoord? ach meid dat snapt ie heus wel, de jeugd heeft het tegenwoordig namelijk helemaal niet meer zo makkelijk als vroeger, en dat zouden meer mensen moeten begrijpen! Nou je zal snappen die is helemaal niet zo vervelend, kan iedereen weer vrolijk krijgen. Maargoed… onder het genot van een totaal lege wasruimte begon die wasmachine dus vooraf te centrifugeren.. 6 minuten lang.. ik ben er maar even bij blijven staan hoe heet het daar ook is.. en toen kwam er opeens water bij. Nou… ja.. ok.

EN NOU HEBBEN WE ZELF EEN WASMACHINE EN DROGER!!! Net gexc3xafnstalleerd en vriendlief veel te perfectionistisch nog aan bezig met af en toe mij erbij geroepen.. En ze doen het!! YEY! Nooit meer naar het washok met de zware snijtas en rare mensen en gebruikte zeepbakjes! En hij is ook nog es supersuperstil! Want daar hadden we m op uitgezocht ;)

Nou dacht dat het beter ging met mn zieke lijf, maar vandaag was opeens zo een nare dag weer dat ik het ernstig betwijfel. We (vriendlief en ik) hebben nou afgesproken dat als het ergens aan het eind van deze week nog niet duidelijk beter gaat, we een ticket gaan boeken zodat ik naar NL kan om wel behandeld te worden. Dat is absoluut helemaal niet wat ik wil, maar zoals het nu is zie ik eigenlijk niet echt een andere manier..

Slaap lekker en veel kuzzz en liefzzz !

8 Comments

 • Reply
  Bowe
  08/11/2006 at 5:15 pm

  Ik reed eerst met mijn auto tegen de vangrail, sloeg toen over de kop en knalde tenslotte tegen een boom. Toen verloor ik de macht over het stuur.

  Om deze heb ik toch zo’n 5 minuten keihard moeten lachen :D Supervet :D

 • Reply
  lisa
  10/11/2006 at 2:36 pm

  KIJK OP MIJN WEBLOG! NU!

 • Reply
  Marcel
  15/11/2006 at 12:06 pm

  Hee, nu moet je al die leuke sociale contacten missen! Ik zou gewoon af en toe nog eens in het washok gaan wassen, for old times’ sake ;-)

  Beterschap!

 • Reply
  Irxc3xa8ne
  15/11/2006 at 1:19 pm

  Hoi Sarah,

  Wat vervelend dat je je alsmaar zo rot voelt en niet echt op wil knappen! Maar waarom ga je niet gewoon in Zweden naar de dokter? Naar die aardige CF-specialist Marie?

  Veel beterschap in ieder geval!

  Groetjes,
  Irxc3xa8ne

 • Reply
  lisa
  15/11/2006 at 4:13 pm

  Hoop ook dat dat niet echt nodig gaat zijn.. Om naar Nederland te komen.

 • Reply
  Michiel
  15/11/2006 at 4:19 pm

  Hoi Sarah,

  Helaas weigert msn op dit moment ons gesprek af te maken… Ik wilde nog even zeggen dat ik hoop dat je heel snel weer beter wordt! enne zorg goed voor jezelf ;)
  x

  Michiel

 • Reply
  Judith
  16/11/2006 at 10:36 am

  Hey, beterschap met jezelf! Ik las net je reactie op Irxc3xa8ne dr log, en ben je dan niet 3 maanden verzekerd via je eigen verzekering in Zweden? Ik bedoel, de verzekering die je in Nederland had verzekerd toch ook nog 3 of 6 (ik weet t ff niet meer) maanden door in n ander land, hoe duur dat ook is? Ik moest toen een andere verzekeringsmaatschappig zoeken, omdat Salland maar voor 3 maanden erna verzekerd, en heb er uiteindelijk na heelveel moeite 1 gevonden.
  Lastig lastig. Kut CF is het toch ook.
  Nou nog n keer beterschap en sterkte heh ;)!! xxx Judith

 • Reply
  itty frankema
  17/11/2006 at 9:22 am

  Ha die Saartje,
  alles heeft een staartje
  als het niet anders kan
  bowe kan goed verzorgen,
  daar weten jij en ik alles van!
  liefs van itty

 • Leave a Reply