Uncategorized

wat is slaap?

Slapen is zo vreemd eigenlijk. Je lijf heeft het nodig om (als je echt gezond bezig wil zijn minstens 8 uur lang) stil te liggen in een donkere ruimte zonder lawaai en met je geest/ziel/gedachtes/? god weet waar te zitten. Een gek idee. Er kan van alles gebeuren op de wereld maar jij zal het gewoon niet doorhebben tijdens dat je slaapt, ook al ben je op diezelfde wereld. Je lichaam dan. Gewoon raar :p

Vandaag mn eerste uitslaapdagje sinds vorige zondag. Viel vannacht om 4 uur in slaap en werd 9 uur wakker. Uurtje wakker gelegen en toen weer weggekukeld. Om half 12 weer wakker geworden in een echt pest humeur haha herken je dat? Dan word je wakker en voel je even hoe je je voelt en denk je oneee zo saggerijnig vandaag? Maja. Wist ook nog niet welke dagen mijn oppas-en-kook-dagen zouden zijn deze week dus net opgebeld (ja ik weet dat we in hetzelfde huis wonen maar alle communicatie gaat via telefoon als het niet al een oppas-kook-dag is, en soms als we elkaar toevallig tegen komen op de trap. Privacy idee) en dat is vandaag en morgen en woensdag avond. Ook al geen zin in ;) Vandaag heeft Laura altijd tapdansen en dan komt er een vriendinnetje mee van school die dat ook heeft. Om 5 uur haal ik ze daar dan weer van op en ga ik meteen boodschappen doen, en daarna koken en opruimen. Eigenlijk eet ik altijd mee maar vanavond moet ik om 7 uur weg naar Weesp net als eergisteravond want daar woont een haarstijliste waarvoor ik model ga zitten bij dr haarstylings exame komende woensdag. Ze is best zenuwachtig dus wou eerst 2 keer oefenen maar gelukkig is ze hartstikke gezellig.

Het hele weekend trouwens gewerkt, zaterdag van 12 tot 6 en van Weesp was ik die avond pas 1 uur thuis en kon dus niet eerder dan half 3 slapen, zondag van 9 tot 5 maar was gelukkig een heel stuk rustiger in Mokka dan zaterdag door het weer waarschijnlijk. Dat is nu ook slecht zeg, mijn raam tocht alleen als het keihard waait en nou is mn hele kamer echt koud en mn deur klappert de hele tijd! Hopen dat dat over 2,5 uur gekalmeerd is als ik naar de p.c. moet om de kindjes op te halen.

Nou ik ga aan Stalin’s levensverhaal werken, misschien dat ik daar vrolijker van word? hihi =)

Oja en eigenlijk was het grootste doel van dit logje om te zeggen hoe fijn het is dat mensen zich herkennen in het vorige stukje, en dat ook laten weten en erover praten. Dankjewel:)

6 Comments

 • Reply
  Bowe
  05/03/2008 at 1:13 pm

  Prachtige log Saartje.. Echt briljant! Ik zie ze allemaal voor me :)

  Dikke kus

 • Reply
  itty
  06/03/2008 at 8:39 am

  Ik heb er nog 1 (vernomen uit zeer betrouwbare bron!):
  Zoveel giechelen met je zusje dat anderen er stapelgek van worden!
  groetjes

 • Reply
  Saar
  06/03/2008 at 9:21 am

  Aahh juist ja Itty dankje!
  Maar dat lijkt altijd een beetje over te zijn als ik niet thuis woon dus jullie kunnen nu gerust langskomen! ;)

 • Reply
  Fred
  07/03/2008 at 9:40 pm

  Hoi Saar,

  leuk! wanneer regel je nou dat Bowe je ff helpt met een rss feed naar t cafe??

  Dikke XX en
  Fred

 • Reply
  Fred
  10/03/2008 at 9:11 pm

  Hoi Saar,

  Wat ontzettend goed dat je er in bent geslaagd om dit blogje ook op het cfcafe te zetten! Knap van je hoor! Of heeft Bowe het even voor je geregeld? (Net zoals hij voor mij een blogje heeft gemaakt!)

  Groeten, Slaap lekker vanavond! Denk maar aan schapen en hekjes of zo.

  Dikke XX en

  Fred

 • Reply
  Eline
  11/03/2008 at 4:55 pm

  Hoi Sarah,

  Ik zag je blog net op cf cafe staan, dus ik dacht ik ga eens even lezen!
  Ik heb je site wel eens eerder gezien toen je ergens in een ver land werkte als au pair (schrijf je dat zo??)
  Maar het begin van je log… ik heb dat nu ook wel eens he…
  Denken over wat slapen nu is…en waarom je daar eigenlijk niks van weet en mee krijgt.
  De kromme gedachte om het dan misschien eens te filmen ging me toch wat te ver! hahaha
  Maar je hebt een hele leuke blog.
  Ik zal eens vaker komen lezen.

  Groetjes Eline

 • Leave a Reply