Uncategorized

werkwerk en een Mercedes

Afgedraaid en gevoelloze benen, maar wel met een nuttig gevoel. Ik werk me te pletter, en ook al zijn het soms maar 5 uur durende dagen, het is zo ontzettend druk altijd dat je het verschil tussen 8 uur n 5 uur werk achteraf nauwelijks merkt. Morgen nog een 8,5 uur lange werkdag en dan ben ik eindelijk weer vrij t/m maandag! Vandaag was ook zwaar omdat er een ontploffing tussen mij en 2 andere meisjes was geweest. Erg gek lang verhaal, het komt erop neer dat er een meisje werkt wat er maar 2 dagen langer is dan ik, en ze werkt me ongelofelijk op mn zenuwen. Dan is er het nichtje van de baas die bijna elke dag werkt en ik het wel goed mee kan vinden, maar als het druk is en wordt ze gestressed en geirriteerd (wat dus standaard zo is tussen 11 en 5) maar je weet dat ze het niet zo bedoeld. Vandaag kwamen die 2 verhalen samen, midden in de vrijdag-drukte, en werden er conclusies getrokken en ideexc3xabn gemaakt die niet iedereen bevielen en dus.. maargoed.. allemaal niet te erg. Het gaat wel opgelost worden, de baas weet het, iedereen eigenlijk, en niemand is boos op niemand, behalve ik en het nichtje van de baas misschien, maar wat mij betreft is dat morgen over. We zien wel :) Daarna heb ik op mn oververmoeide benen toch nog een nieuwe agenda gekocht want moet nou toch wel weer veel afspraken in mn hoofd bewaren en dat is af en toe een beetje lastig aan het worden! Ook heb ik de film ‘Lost in translation’ gevonden voor 10 euro, daar kwam ik een jaar geleden ofzo in Zweden midden in de nacht een keer terecht, bijna halverwege was dat geloof ik, maar heb hem altijd onthouden en vond hem prachtig, dus die ga ik zo kijken om alles even te vergeten! Ook heb ik de afgelopen 4 nachten xc3xa9lke nacht over Vitalijus gedroomd.. erg vreemd, en erg.. tja.. frustrerend ofzo. Bovendien ben ik ook nog ongesteld. Daarom mag ik even zielig zijn.

Img_4763

Moeders kwam eergister thuis met een echte Mercedes! Die mocht ze van haar werk, als manager type zijnde, even testen voor een dagje. Dusss haha veeet! We zijn door Vinkeveen gereden (omfg wxc3xa1t een huizen..) en even ervaren hoe een Mercedes aanvoelt als je hard optrekt enzo. Well, dat voelt nice :) En op de foto staat PimPoes want die is als man van het huis altijd de trotse ‘eigenaar’ van alle auto’s die in de buurt van onze tuin komen.
Gister avond heb ik nog opgepast bij een oppas gezin waar ik ook oppaste voordat ik naar Kreta ging, was wel erg leuk om die weer te zien allemaal. Hmnou ik ga maar eens naar beneden om moeders weer gezelschap te houden in de keuken nu ze zo dapper is geweest om de uitdaging ‘eten klaar maken’ aan te gaan. Kuskus

Well, so I work my ass off, had a bit of trouble today with another girl at work, but for the rest its still lots of fun. The picuter you see is the Mercedes my mom got for 1 day, to test , that was a very fun experience :) Tomorrow Im gonna work 8,5 hours and then finally got free days till tuesday. Saterday is my sisters (lisa) birthday but we wont do much at that day itself, the party is gonna be at sunday (the ‘grown up party that is, the underground friends party will be in September somewhere I think). After this stupid working day Ive bought the dvd ‘Lost in translation’ which is a great great movie. You should see it. Anyway, now Im gonna help my mom in the kitchen (doesnt that sound friendly?) byee!

www.Summerbabe.nl bladzijde 41! Dankjewel!

4 Comments

 • Reply
  Barry & Jenny
  10/08/2007 at 9:42 am

  Fantastic…..do you have to just wear a string!!?????

 • Reply
  Barry & Jenny
  10/08/2007 at 9:42 am

  Fantastic…..do you have to just wear a string!!?????

 • Reply
  Bowe
  10/08/2007 at 1:45 pm

  If that’s the case, i’m on my way!

  w00ts

 • Reply
  Hans de Rooij
  10/08/2007 at 5:47 pm

  Hxe9,

  Wat leuk voor je Sarah. Een jaartje gewoon NL doen, gewoon (lekker hard) werken in de horeca, studeren, alles.
  Misschien kom ik een keer drinken in Amstelveen.
  Veel plezier, see ya.

  Hans

 • Leave a Reply