Inspiratie

Winactie: telefoonhoesjes shoptegoed!

telefoonhoesje winactie

Jongens (en vooral ook meisjes), ik heb vandaag zó iets leuks om hier te plaatsen! Dit goede oude blog maakt vandaag zijn eerste winactie mee! En daar spelen jullie lezers natuurlijk de grootste rol in. Zoals ik al zei: zó leuk!

Al sinds ik mijn Samsung Galaxy S4 heb, loop ik rond met hetzelfde hoesje eromheen. Dat is ondertussen al een ruime twee jaar! Dubbel feest dus dat ik met telefoonhoesjestore.nl mag samenwerken om iets te reviewen èn nog beter; ook weg te geven.

HOESJES VOOR MIJN TROUWE OUDE SAMSUNG

Zelf vind ik het helemaal niet extreem om een telefoon te gebruiken die al een paar jaar oud is, maar de maatschappij denkt daar volgens mij anders over. Voor mijn verouderde telefoontje is er in de winkels waar ik kom nooit meer een smartphonehoesje voor te vinden. In deze online zaak dus wel, al is het aanbod ook wel iets kleiner dan voor de nieuwere telefoons. Ik koos twee hoesjes uit die allebei heel anders zijn dan mijn simpele zwarte silicone hoesje.

Telefoonhoesje olifant

Om te beginnen dit hardcase hoesje. Een witte achtergrond met kleurvolle olifantjes er over heen, en met zwarte zijkanten. Ik twijfelde of iets anders dan zwart mijn smartphone wel zou staan (ze is nogal ijdel) maar ik vind het juist heel leuk zo. En hij klikt goed stevig om mijn telefoon heen, ook niet onbelangrijk.

Hardcover telefoonhoesje

Op de achterkant van het hoesje zitten er natuurlijk openingen waar dat nodig is. Ook aan de zijkanten zijn de plekken van alle knopjes open gelaten, net als de boven- en onderkant.

Wit telefoonhoesje

Vervolgens deze mint groene, tja, ik wil het een portemonnee-telefoon-hoes noemen. Hij lijkt me ideaal nu dat het officieel lente is en we dat hopelijk ook snel aan andere dingen behalve de datum beginnen te merken. Voor tijdens het lopen met het beest bijvoorbeeld, of onderweg naar een lekkere ochtendkoffie in de opkomende vakanties.

Telefoon portemonnee hoesje

De buitenkant voelt glad aan, met een licht reliëf erin. De binnenkant is van felroze suède gemaakt. Er is een vakje voor natuurlijk je telefoon, en een gedeelte waar je pasjes in kunnen. Daaronder vind je nog een gleuf, dus papiergeld en boodschappenlijstjes kunnen ook nog eens mee.

Mintgroen telefoonhoesje

Mijn smartphone past er makkelijk in, ook met een ander hoesje er nog omheen. Makkelijk, als dit niet je standaard hoesje is. De strap kan je er trouwens af klikken. Dat vind ik dan weer handig voor als ik de ‘portemonnee’ niet los mee wil nemen, maar in een grotere tas wil doen.

Portemonnee met telefoon

Ik ben er blij mee! En dit zijn nog vrij degelijke hoesjes, maar voor de nieuwere versies van mijn telefoontje is er bijvoorbeeld al veel meer keuze. Tussen de Samsung Galaxy S5 hoesjes en de Samsung Galaxy S6 hoesjes zijn naast de mooi geïllustreerde en rustige exemplaren, ook hele grappige te vinden. I mean…

Grappige telefoonhoesjes

WAT VALT ER TE WINNEN EN WAT MOET JE ER VOOR DOEN?

Over naar de actie voor jullie! Ik mag namens telefoonhoesjestore.nl 25 euro shoptegoed weggeven aan de lucky winner. Je kan daarmee helemaal zelf uitkiezen wat je bij de website besteld. En meedoen is zo simpel als wat! Want het enige wat je ervoor hoeft te doen is me laten weten dat je dat wil, en dat doe je via een reactie op deze blogpost.

De winkel zit altijd boven op hun assortiment en zorgt ervoor dat ook de nieuwste modellen vertegenwoordigd worden; zo leveren ze bijvoorbeeld ook HTC Desire 820 hoesjes. Ook hebben ze trouwens accessoires (zoals speciale lensjes en power banks) voor elke smartphone die je maar kan bedenken.

Dus laat een reactie achter om mee te doen en kijk vast lekker rond op de online winkel. Over twee weken laat ik je weten wie er, via een uiterst eerlijke manier natuurlijk, het shoptegoed gewonnen heeft!

21 Comments

 • Reply
  Carola
  24/03/2016 at 9:24 pm

  Ja ik wil heel graag. Wat zal mijn werktelefoon blij zijn met wen hoesje…..

 • Reply
  Tamara de Waal-Magdelijns
  24/03/2016 at 9:25 pm

  Nou dan hoop ik maar dat ze ook hoesjes leveren voor de Samsung Galaxy Alpha 😁 Voor mijn vorige telefoon kon ik nl ook nooit hoesjes vinden, tis alsof ik t erom doe 😉

  Xx Tamara

 • Reply
  Sarah
  24/03/2016 at 9:43 pm

  Jaa Tamara die zijn er! Niet heel veel verschillende, maar genoeg om uit te kiezen :)

 • Reply
  Peter
  24/03/2016 at 9:54 pm

  Jaaaa….ik zoek al een hele tijd naar een mooi hoesje!

 • Reply
  Marieke
  24/03/2016 at 10:30 pm

  Jaa ik doe graag mee hoor, super leuk al die telefoon hoesjes!

 • Reply
  Rosan
  25/03/2016 at 12:26 am

  Oh wat leuk Sarah, dat je dat mag doen! Ik vind die met die olifantjes die je hebt uitgezocht erg leuk! Ik zou sowieso eentje kiezen met een roze olifant :)
  Het is btw 0:25 en ik moest allang slapen en dan kijk je nog even op internet stom stom en dan zit je weer een blog te lezen.. jij dus. Slaap lekker!

 • Reply
  Judith
  25/03/2016 at 12:31 am

  Wat een leuke actie en ohh, wat een leuke hoesjes! Bij deze wil ik ook wel kans maken op 25 euro shoptegoed 😄👍🏼.

 • Reply
  Anita H.
  25/03/2016 at 12:40 am

  Ik waag graag een kans. Wat een goed idee trouwens met die dubbele hoesjes.

 • Reply
  Ruth
  25/03/2016 at 8:11 am

  Hoi. Ik heb een nieuwe telefoon maar nog geen nieuwe hoesje omdat ik nog geen leuke gevonden heb. Dus ik doe super graag mee!! Groetjes Ruth Frankema

 • Reply
  Sandy
  25/03/2016 at 12:31 pm

  Ach, waarom ook niet! Mijn huidige transparante hoesje wordt namelijk heel ranzig op de plek waar ik hem vasthoud :p *ieuwll*
  Xx Sandy

 • Reply
  Jroen
  25/03/2016 at 12:46 pm

  Nou Nou Sandy, niet al te ENTHOUSIAST!! Het is natuurlijk graag of helemaal niet.

  Supercool hoor Sarah dat dit kan. Maar ik zie al dat er voor mijn mobiel geen hoesjes beschikbaar zijn. Dat betekend denk ik dat ik een nieuwe mobiel moet hebben.

 • Reply
  Sandy
  25/03/2016 at 12:54 pm

  Ik bedoelde mijn reactie helemaal niet onaardig hoor, JEROEN. Natuurlijk wil ik winnen! En heb ik nu extra kans omdat ik twee keer reageer? ;)

 • Reply
  smileysarah
  25/03/2016 at 12:54 pm

  Hahaha Jroen gelijk heb je! Maar ik vertaalde de zogezegd ranzige plek op een transparant hoesje sowieso wel al als nieuwe-hoesjes-noodzaak.

  En oh neeee! Tussen al die modellen niet die van jou! Welke bijzondere telefoon heb je?

 • Reply
  smileysarah
  25/03/2016 at 12:56 pm

  Sandy: Ja! Ehhh nee! Ehhh.. leuk dat je meedoet! ;D

 • Reply
  Jroen
  25/03/2016 at 1:05 pm

  Huawei Ascend G525…..die was goedkoop met mijn CFbudget :P

  Zal ik dan maar meedoen voor mn vriendinnetje. Maak ik ook een x een goede beurt ;)

 • Reply
  metopenogen
  26/03/2016 at 1:06 am

  Ik doe graag mee! Omdat…uhhhh..omdat…tja eigenlijk wil ik gewoon graag een hoesje ;-)

 • Reply
  Irène
  28/03/2016 at 1:23 pm

  Jemig Saar wat hip, een winactie! Count me in! 😃

 • Reply
  Tamara de Waal-Magdelijns
  28/03/2016 at 3:00 pm

  Haha ga ik voor de roze, die past beter bij mn roze donorshirt dan de groene die ik nu heb 😁

 • Reply
  Joyca
  28/03/2016 at 4:23 pm

  Zo’n kans kan ik natuurlijk ook niet laten schieten. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Evelyne Rademakers
  28/03/2016 at 5:54 pm

  Ik zou dolgraag die felblauwe (met vakjes voor pinpas etc..) en die kleur is ècht ‘mijn’ kleur ☺️. Heb net m’n iPhone 6s dus nog geen hoesje! Dus zou er graag 1 willen.. Als ik m niet win, bestel ik er sowieso 1 bij jullie!! Top actie 😊

 • Reply
  Kirsten keller
  30/03/2016 at 6:58 pm

  Omg ik ben helemaal vergeten mee te doen met de winactie!! Ben ik te laat? Aangezien m’n hoesje stervende is en nu half voor m’n camera hangt waardoor ik elke keer foto’s maakt met een zwarte vignette. Klinkt heel mooi maar is het helaas niet omdat het plaatselijk bij 1 hoekje is. Dusss: top actie!! Kan wel een nieuwe, mooie en hip hoesje gebruiken! :)

 • Leave a Reply