Uncategorized

2008, alwxc3xa9xc3xa9r een nieuw jaar:)

  Cimg0954 Cimg0952
Cimg0953
Cimg0956
Cimg0957
Cimg0959
Cimg0963
Cimg0964
Cimg0965

Het nieuwe jaar zijn we heel leuk ingegaan met de familie Boerboom, wat bijna wel traditioneel is kunnen we zeggen! Was ontzettend gezellig en aan tafel tijdens het toetje zijn we iedereen langsgegaan over wat het dieptepunt en hoogtepunt van afgelopen jaar was voor diegene. Mijn hoogtepunt was zonder enige twijfel echt Kreta. Ik was voor mn gevoel een hoopje brakheid en kwam op dat eiland terecht vol lieve mensen en mooie plekken en (soms iets te) warme zon en blijdschap en Shane. Dieptepunt is dat ik het zo vreselijk moeilijk vind om school leuk te vinden en er daarom ook vrijwel helemaal geen motivatie voor heb, en ook zeker hoe ik me voelde de laatste paar maanden in Zweden. Dat had nauwelijks iets met Vit te maken maar vooral met mezelf.

Goede voornemens:
– Vooral blijven doorgaan met alle medicijnen die ze willen dat ik inneem en daarom in 2008 het amc hooguit 2 keer van binnen zien,alleen voor controle.
– Mijn havo halen
– Ervoor zorgen dat er een bedenksel komt dat Shane en ik samen kunnen zijn zoals je dat wilt als je een relatie hebt (in het zelfde land leven bijv.)
– Motivatie terug vinden en vasthouden voor alles waar ik mee bezig ben of was
– Weer beginnen met viool
– Gezond, verstandig en leuk leven ;)

Ik hoop dat jullie een super jaarwisseling hebben gehad, en feel free om eventueel eigen goede voornemens bij mn reacties te zetten.

Vergeet ik bijna nog wat leuks te vertellen, leuke Pieter van de thuiszorg heeft vanochtend mijn infuusje eruit gehaald! Woohooo ik kan weer douchen met 2 handen en aan en uit kleden zonder dat het 20 minuten duurt en tanden poetsen met mn rechterhand en schrijven zonder op een 3 jarig kind te lijken en en en gewoon weer geen infuus hebben ^-^ HOERA =)

6 Comments

 • Reply
  saartje
  29/12/2007 at 4:06 am

  trouwens, itty als je dit leest hier,
  Dat is toch ook wel heel erg leuk om een liedje over de radio te krijgen!!!? haha kan de schaamte me toch ook wel inbeelden, maar wees eerder maar vereerd! hihi

 • Reply
  saartje
  29/12/2007 at 4:08 am

  En Fred, hij heeft op die boot via internet (wat niet altijd even makkelijk is daar omdat de kapitein te gierig is om een normale connectie te regelen) een Amstelveense bloemenzaak op gezocht, een kaartje in getypt wat hier waarschijnlijk dan met pen is overgeschreven door iemand daar en.. tja… voila!! kan het liever? mais non!

 • Reply
  Charlotte
  29/12/2007 at 2:33 pm

  Was vereerd met mijn persoonlijke vermelding laatst :-)
  Ik heb Joe Speedboot laatst gelezen. Vond het erg mooi, niet eens perse het verhaal, maar er stonden zulke mooie zinnen in de hele tijd. Ik riep de hele tijd tegen iedereen; moet je dit horen! Vond jij het mooi?
  Heel veel sterkte met alle amc-activiteiten en infusen. Kus lot

 • Reply
  itty
  29/12/2007 at 4:41 pm

  Nou vereerd?? Ronnie Tober was hxe9xe9xe9l erg hoor! En ik moest heel die jongen niet…. xe9n ik was pas 13!
  Alle ingredienten voor een verkeerde “love- story” . Maar achteraf wel een leuke herinnering, dat nou wel weer!
  Beterschap en misschien eens tot volgend jaaar?

 • Reply
  Fred
  30/12/2007 at 12:39 am

  Hoi Saartje,

  bedankt voor je uitleg!
  Hoop dat je infuus nog ff blijft zitten en dat je snel weer als een prinsesje kan slapen.

  Tot horen(Volgend jaar?!?!) en de groeten!

  Fred

 • Reply
  Tamara
  30/12/2007 at 1:10 pm

  Heey Sarah

  Leuk he zo;n kerstpakket:D Ik heb vorige week ook mijn allereerste ever gekregen:D Helemaal trots!

  Hoe lang moet je nog met je infuus? En jij krijgt dus van de floxapen ook boertjes! Juud en ik nl ook, maar mijn zusje had voor iets anders een paar maanden geleden flox, en die had daar geen last van! Toch iets CF-erigs?:P
  Fijne kerst nog, een gelukkig nieuwjaar!!

  xxx Tamara

 • Leave a Reply