Uncategorized

3 weken alleen!! 23/7

EINDELIJK!! Het moment waar iedereen het al maanden over heeft is vandaag aangebroken: ik ben 3 weken alleen, mn moeder is met Andre en Lisa op vakantie. Ze zouden vanochtend om 5 uur al vertrekken maar uit ervaring weet ik dat dat ‘wel es’ anders loopt, dus na het big ass feest bij bowe die zn 19e verjaardag vierde, smste ik daar vanuit mn bedje rond 9 uur of ze al weg waren. Nee, het was een beetje uitgelopen, over 2 uur. Samen met Lilian chill wakker geworden en rustig onze weg naar mn huis terug gevonden, waren ze er nog steeds. Het was ondertussen 3 uur. Naja best gezellig hoor, 3 weken is best lang. Vindt vooral mn moeder. Dus om 4 uur was het gelukt en they were gone. Nog met Lil naar stadshart geweest waar ze nog wat nodig had en daarna thuis wat gegeten, het bad schoon gemaakt (niet om aan te zien) en nou loopt het water. Ik ben helemaal kapot. Dat komt natuurlijk omdat mn conditie niet optimaal is ik slaap niet-2 uur, mn longfunctie is 57% (ondanks het net gekregen infuus grrr) en ik heb het constant koud. Vrijdag belde het amc met de uitslag van mn sputum kweek: er zijn nu leuk 2 pseudemonas met me ( wat betekend 1 minder toch wel!! ) maaaar ze wouden me wel toch behandelen weer en wanneer kon ik opgenomen worden? uhm… weet je… ik wil het niet. Oh okeej.. prima als je denkt dat je het zelf kan. Dat was dus simpel gelukkig. Ik hoop wel dat het nieuwe vernevelapparaat snel snel komt!!! Sta doodsangsten uit met dit ding! Nou.. mn moeder is de laatste paar dagen bezig geweest met verzekeringen regelen en zo voor Zweden, gister avond volgens mij het eindresultaat op de post gedaan maar dat moet nog langs wat keuringen dus ik weet niet precies hoe dat allemaal gaat, maar ik heb het volle vertrouwen Ik ga nu lekker in bad voor het eerst in een half jaar ofzo weer hmmm daahag!

6 Comments

 • Reply
  Michiel
  24/07/2005 at 4:33 pm

  Nog helemaal niemand gereageerd!? Nou laat ik de eerste zijn! :D leuk sarah, dit! ik zet ‘m meteen bij m’n favorieten! ;)

 • Reply
  Bowe
  24/07/2005 at 8:28 pm

  kutstukje :P

 • Reply
  meself
  24/07/2005 at 9:19 pm

  hahhaha je bent zelf kut 8) neehoor bowtje.. ik vin het ook leuk michiel!

 • Reply
  Jose de Meijer
  26/07/2005 at 7:53 pm

  Hoi Sarah,
  Heb van je vader deze site gekregen. Leuk! Hoor ik weer eens wat van je, ik zet hem bij mijn favorieten en ga je volgen. Hoop dat je snel opknapt, want ik hoop dat het in Zweden een fantastische tijd voor je wordt! Ben benieuwd naar je avonturen die je gaat beleven. Nou meid, geniet ze nog even alleen, zorg goed voor jezelf en ik hoop je voor je vertrek nog te zien!

  Jose.

 • Reply
  Stephan
  09/08/2005 at 2:51 pm

  Hoi Saar-Oum, hier spreekt je vader!
  Wat is het stil geworden op je Log! Komt zeker omdat je ierdereen verwaarloost hebt tijdens de AMC-periode? Ach what the hell!
  Ikzelf zit nu ook in de lappenmand, ben grieperig, spuug de muren onder door heel veel en vooral hard te hoesten en laat afen toe een smerige boer, ontstaan door een groot glas Heineken Bier. Van mijn chef mag ik drie dagen ongecontroleerd thuis zitten, daarna dien ik weer pronto vol energie en enthousiasme op het werk te verschijnen, Yes!
  Ondertussen is het project “tuin” in volle glorie tot een geweldig eind gebracht en ik ben erg trots op mezelf YES. Alleen snappen de weergoden niet helemaal wat “Meewerken” cq. “Mooi Weer” precies inhoud.

  Kom maar gauw weer eens langs, dan kun je het resultaat met eigen ogen bewonderen (Jazeker de Hypotheker!!).

  Komend weekend komt Demian klusjes doen die mama voor hem zal uitzoeken.
  Misschien kun je een oogje is het zeil houden, het lijkt me voor iedereen zo fijn als het een keer goed gaat. Uiteraard heb ik het er ook uitvoerig met hem over gehad en hij zou zijn best doen dus ik ben benieuwd. Voor het geval dat alles spaak loopt heeft hij geld voor de trein naar Eindhoven bij zich.

  Lieve Saartje,
  veel liefs en gezondheid voor jou,

  liefs, papa.
  Lieve dochter, hoop dat het heel goed met je gaat

 • Reply
  Stephan
  19/08/2005 at 4:05 pm

  Okay dan, zoals beloofd hier mijn verplichte stukje tekst op Oe Log (een log lijkt me nog steeds iets heel zwaars, log en nauwelijks in beweging te krijgen StarWars-actig monster met veel kwijl uit z’n linkermuilhoek en heel waterige angstaanjagende geniepige bloeddoorlopen oogjes. Oh ja, en als het zichzelf met een dikke slijmerige tong aan het schoonlikken is dan snuift het ook heel erg. Net als dikke mannen die veel te veel bier drinken en daarom ‘s ochtends boerend en ruftend ontwaken…gatverdamme wat bedenk ik toch veel vieze onzindingen, sorry kan er niets aan doen..

  Ondertussen ben ik echt ontzettend blij voor je dat Zweden toch doorgaat (alhoewel ik dat pas geloof als ik je eerste mail van daaruit heb ontvangen). Maar het is natuurlijk ontzettend fijn dat je lichaam het weer doet zoals het moet doen en ik vind het ook heel fijn dat je nog even hier komt vertoeven voordat je definitief vrijwillig gaat bevriezen in het land van: Euremeure jottaeu utspe kalmotreu !!
  VERTALING: Van vele uren stevig meuren wordt je waarachtig heel kalm !!
  Goed dan, ik heb mijn belofte ingelost, helaas slaag ik er waarschijnlijk nooit in een ietwat normale tekst te produceren maar geloof me ik doe echt mijn best!!

  Lieve dochter, veel plezier in M’stricht en tot maandag!
  Liefs, papa

 • Leave a Reply