Uncategorized

7 suikers? Laten liggen?

Voor het eerst op een donderdag-uitverkoop-avond gewerkt vandaag. Had er helemaal geen zin in maar het was zo een ander sfeertje dan overdag dat het snel genoeg weer interessant werd en het waren een ontzettend leuke 5 werkuurtjes! Ook niet zo druk als ik dacht dat het zou zijn op zo een avond. Weet je er zijn zoveel verschillende mensen he! Als gasten bijvoorbeeld zijn er mensen die als koppeltje komen koffie drinken en elk 2 extra suiker vragen, en daarna komt nog 1 van de 2 naar je toe voor een 3e. Tuurlijk, geen probleem, alsjeblieft. Maar ik ben zo verbaasd als ik dan na afloop de tafel kom afruimen en geen van de 7 suikers is aangeraakt!! En dat keer na keer? Whats up with you? Anderen voelen zich al veels te lastig als je zoetjes in plaats van suiker willen en vragen halverwege de vraag voor zoetjes of ze het misschien zelf even zullen halen. Nee natuurlijk ga jij het niet zelf halen! Ik werk hier, ik krijg betaald om zoetjes voor jou te halen!!
Het is leuk om zoveel verschillende mensen langs te zien komen, waarvan verbazend veel vaste gasten, en met iedereen, ook al zijn ze er maar 1 keer, toch een band te krijgen door het serveren en helpen zo leuk mogelijk te maken! Ik heb even op internet gezocht naar een foto van cafe Latin, deze gevonden;
Cafelatin_pic
Ik weet niet wat al die tulpen achter dat glas daar doen. Het zal wel tijdens pasen zijn ofzo. Maar normaal staan daar geen tulpen, slechts taart en sauzijcenbroodjes ;) Boven is de keuken voor het meeste warme echte eten, beneden worden wat broodjes en tosti’s en natuurlijk alle drankjes gemaakt. Ik zal binnenkort hopelijk wat meer foto’s kunnen neerzetten die ik zelf heb gemaakt, dat lijkt me leuk :) O zowat alle muren daar bestaan uit spiegels zeg maar. Eerst vond ik dat een beetje awkward maar het is heel gaaf! En handig want je kan precies zien wat de gasten uitspoken ghehe.

Morgen de eerste ECHTE schooldag. Gadver kan niet zeggen dat ik er veel zin in :p Maar wie weet is mijn klas wel leuk en tja wie weet ga ik wel dingen leren (niet dat ik zeg dat ik al alwetend ben, maar meer van dat het interessant genoeg is en gebracht wordt om wat op te pikken hihi)

Kga nou maar weer proberen te slapen, Lisa en ik zijn alleen thuis trouwens, moeders moest een paar daagjes naar Londen voor dr werk. Tis wel gezellig maar zij heeft weer veel school en ik werk dus we zien elkaar niet zo heel vaak! Maar ik weet zeker dat we 1 van de beste zusjes-paren zijn die er bestaat! Morgenavond komt moeders alweer thuis volgens mij (na bij een supermuseum geweest te zijn en waarschijnlijk ook de musical Dirty Dancing. Gelukkig ben ik niet jaloers van aard……) Oh en ik ben echt heel blij met mn nieuwe phone en camera!

Nog een paar daagjes :s http://www.summerbabe.nl?showid=369  Heel vet dat er eerst 52 pagina’s stonden en nu nog maar 3 en ik er gewoon opsta :) Thnx.

English will come! Im so tired now after I typed this haha I started typing this cause I thought I couldnt sleep tonight, but tomorrow is gonna be my real first schoolday (had intro day 2 days ago) so I shouldnt look like a corps , right.. Well without ANY sun here for weeks allready (yeah maybe 20 minutes once, but I was working inside then) I look pretty white anyways haha, see, you better want me to do this English thing tomorrow or something cause when Im tired its gonna be just like this –. bullshittering. So. :) Oh the picture you see there, I got from internet, its a part of the cafe Im working in.

Love, Sarah!

1 Comment

 • Reply
  Marcel
  31/08/2007 at 1:24 pm

  Hej Saar!

  Succes op je eerste schooldag! Het zal wel even wennen zijn, van Wilde Wereldreizigster naar Braaf Schoolmeisje… ;-)

  Mocht ik binnenkort in Amstelveen zijn (die kans lijkt me niet heel groot…) dan weet ik nu in elk geval waar ik een kopje thee moet gaan drinken! :-)

  Groeten!

  Marcel

 • Leave a Reply