Uncategorized

Al een nieuwe camera!

Vandaag weinig gedaan, vooral uitgerust, en nou blijf ik weer veels te lang op met het kijken naar youtube filmpjes. Vanmiddag met moeders naar mediamarkt geweest, die bij de Arena. Er was net een voetbalwedstrijd klaar dus dat was ‘even zoeken’ naar een parkeerplek en daarna lekker tegen de stroom van aangeschoten ajaxiten inlopen maar gelukkig was de mediamarkt een uur langer open dan we dachten dus hadden we nog tijd. Ik wilde eigenlijk zoiezo een telefoon, en als er een goede was ook een camera want ik kan eigenlijk niet goed zonder die allebei! Maar qua mobieltjes was er zo weinig keus joh dus toch maar niet gedaan, wel een camera gevonden! Ik heb de rode.
Casioexilimexs770
Ben er heel blij mee- hij is mooi, doet het goed, en ook hoef ik niet meer de lens open te maken met mijn vinger nadat ik hem aan heb gezet – een gewoonte die ik van mijn allerliefste Canon heb overgehouden die toch wat ouderdomsgebrekjes kreeg – zal de AmsterdamDief niet veel voor krijgen gnagna.

Ik hoop morgen na mn werk naar de BelCompany te kunnen en dat ze daar dan ook de telefoon hebben die ik in gedachten heb!! Heb geen eens een wekker nou :s Heb lisa’s hema wekker gekregen maar heb geen flauw idee hoe die werkt dus ik ga nou na dit logje eens puzzelen hoe ik die kan instellen want hij staat nou op 7 uur en ik hoef morgen pas om 12 uur op mn werk te zijn – zaligheid – en dan ook maar to 4 uur! Oh wow besef nu pas dat het echt maar 4 uurtjes werken is! Dat valt te doen niet waar =) Heb echt het gevoel dat ik vorige week alleen maar heb gewerkt ofzo, was zo ontzettend moe gister!!

Hebben jullie ook zo ONTZETTEND veel MUGGEN in huis?!?! Woahhh!!

Blijf stemmen alsjelieft!!! Voordat de 100-selectie was gemaakt waren er 3 meisjes ofzo en die kregen gewoon per dag 300 stemmen erbij… Ik vrees een beetje voor de zelf-promotie die zij doen ofzo. Hebben ze buurtfeesten met spandoeken? Een hele grote werkloze familie? Een te grote ‘vrienden’kring? Een site die het net zo goed doet als google? Argh ik zou het niet weten!!
http://www.summerbabe.nl?showid=369  Maar blijven hopen..;)

So Barry, did I get it right? You want me to write some English? haha cool. Didnt do much today cause it felt like Ive been just working and nothing else but working last week, so today was my day off – It was lovely. Last entry I told (yes in Dutch) that my bag got stolen, and I got the bag back later on, but ofcourse the phone, camera and some money were missing. So today the only really usefull thing I did was buying a new camera – see the picture earlier this entry. I hope tomorrow Ill find a phone after working!! And then that stupid link you see all the time is about summerbabe, the ‘modellingcontest’ Im joining. There were over a 1000 girls that joined, and since a week or so they made a selection of 100 girls, and Im in it! So thats cool, but now the voting is starting again and then the best 12 (in other words – the one with the most votes and the highest, in other words again, the one who knows the best way of promoting herself on the internet) go through to the final. The prices are briljant so English readers – if you have time, you too – vote 5 here! http://www.summerbabe.nl?showid=369  thanks ;)

O, ja, mensen die denken dat ik hun nummer hoor te hebben, willen jullie een mailtje sturen met je nummer?? (Zie mailformulier linksboven op de site) Want mijn simkaart mxc3xa9t nummers is natuurlijk met mijn LG mee verdwenen.

Veel liefs! Saar!

Cimg0028
(w000t een nieuwe cam)

2 Comments

 • Reply
  Judith
  24/08/2007 at 1:42 pm

  Nuo, vooruit, ik heb weer even op je gestemd dat je hot bent. En op de rest natuurlijk dat die not zijn… haha

  x Judith

 • Reply
  Zaar
  24/08/2007 at 6:46 pm

  Hahaa wat hip en cool van je judith =) haha ;p dankje!

 • Leave a Reply