Uncategorized

all fresh and new

ahw gek hoe lekker een nieuw infuus kan aanvoelen! Alsof je een hele tijd hebt rondgelopen met vieze lange nagels die eindelijk geknipt worden, of het de hele tijd koud hebt gehad en eindelijk een warme trui aankrijgt, ja het valt eigenlijk niet goed te vergelijken haha. Net terug van amc want na de dosis floxapen van vanavond werd het iets te rood en iets te dik en iets te veel te pijnlijk dus zijn we weer naar de verkoever geweest. Ik laat het liever niet door de thuiszorg doen omdat mn adertjes zo schattig en teer zijn (grrrmbll) dat er beter in een keer goed geprikt kan worden, wat blijkbaar niet altijd makkelijk is. Gelukkig konden we dr snel wel terecht en zat ie door de slimme lieve prik-meneer in 1 keer goed. In dezelfde plek als dat ie rechts zat, maar dan nu in mn linker arm. Zo tis het 4e in een week joh, dat heb ik nog nooit gehad!
Fijn detail; toen het infuusje rechts er eindelijk uitgetrokken werd, borrelde er echt met volle vaart iets uit wat het meest leek op bloed vermengd met antibiotica (dat was het natuurlijk ook) maar het was een spectaculair gebeuren waar ik met grote ogen naar keek tot de slimme lieve prik-meneer er een grote wat met tape over duwde =)

Ik wou nog wat blaten.. wat wou ik nou weer zeggen.. Oja Rosan bedankt voor de tip, ik heb inderdaad er ook het minste last van als ie warm is, echt onder zo een dikke deken het liefst. Het maakt niet echt uit of ik hem inspan of niet maar vaak doet ie minder pijn hoe hoger ik mn arm hou..? haha

En ann zeer welkom met aandachtspunten op mn log , hier heb je dr nog een (a) moewhihihi

Trouwens als we dan toch bezig zijn, charlotte ik vond het heel leuk om jou reactie te lezen bij australie!!

Zo dan ga ik nu slapen met mn 2 gehandicapte onderarmen. Het goede nieuws is dat ik xc3xa9cht bezig ben met praktische opdrachten voor school en als voornemen heb om er minstens 2 af te hebben voor het eind van de kerstvakantie :)

7 Comments

 • Reply
  annnn
  17/12/2007 at 10:05 pm

  dag schone slaap-ster ( je slaapt nog niet maar dadelijk wel dusse )
  vind het zo fijn voor jou en shane, en dat hij ver weg is trekken jullie je lekker niks van en, beide gek op elkaar dus ik kan t alleen maar heel hard toejuichen, en nu mag je ook al bijna weer die woondoos vol bacterien uit!
  jammer dat het zo’n pijn doet
  je infuus .. kunnen ze daar ook niet iets anders/ moderners op vinden?
  ( gaaaap ) zo ook snel slapen ..
  denk aan je, vind je een kanjer en succes thuis straks, en met je katten/ neus / ogen/ daar niet ziek van worden/ weet ik veel
  er houden mensen van je, no matter what, do not forget that.

 • Reply
  John
  17/12/2007 at 10:24 pm

  Sarah, goed om te lezen dat het iets beter gaat, al is het dan maar iets. Heel veel sterkte in ieder geval met het verdere herstel. En wat Shane betreft, is er niet zo’n spreekwoord dat zegt: wat je van ver haalt is lekker :-). Maar goed, kan me voorstellen dat je hem nu toch wat dichter bij had gewild. Herstel dus nog maar even goed verder, zodat je met de feestdagen hopelijk weer fijn thuis kan zijn. Groetjes, John.

 • Reply
  itty
  18/12/2007 at 7:38 am

  Nog even en dan mag je weer naar huis! En hoe dan ook: missen vanuit Liefde is altijd toch nog vxe9xe9xe9l beter dan missen als Kiespijn, of niet dan?

 • Reply
  Eva
  18/12/2007 at 11:13 am

  Hoi Sarah,

  Haha, grappig, ik heb ook altijd meer aandacht voor buitenlanders :P Ik zal eens naar een foute kroeg gaan!

  X Eva

 • Reply
  ann
  23/12/2007 at 11:47 am

  succes met je opdrachten, k ga dr vandoor nu naar parijs, maar bel je als ik terug ben =)
  dikke kerstknuffels =P

 • Reply
  itty
  23/12/2007 at 7:02 pm

  veel beterschap verder! en natuurlijk prettige en gezellige kerstdagen!
  Misschien zien we je nog een xtje hier in Lelytown!

 • Reply
  Rosan
  29/12/2007 at 3:33 pm

  Geen dank :) succes nog x

 • Leave a Reply