Uncategorized

amc tijd!

Als het aantal berichten (4) wat ik kreeg op mn laats geschreven avontuur 5,6% is van het aantal lezers, hoeveel waren dat er dan? Gnigni ik zit in mn tentame week en maandag was wiskunde aan de beurt.

Helaas is het bij dat ene tentame gebleven want sinds maandag ochtend had ik koorts en had het dinsdag alleen maar nog lekkerder warm dus na heel veel gezeik en vooral onbereikbaarheid (heerlijke zaak. Voel de ironie.) heeft een arts geregeld dat ik op de eerste hulp iemand kon gaan zien, waar ik en moeders 3 fijne uren hebben doorgebracht al wachtend en testend en uitslaghorend en wachtend en testend en pratend en wachtend en was er toch besloten dat ik werd opgenomen. Lig dus sinds dinsdag middag in het amc maar het is niet te serieus omdat ik eindelijk volwassen en vooral wijs genoeg ben geworden om hier op tijd heen te gaan in plaats van te wachten tot iemand me van de trap moet tillen om vervolgens met alles ontstoken naar het ziekenhuis gebracht te moeten worden. Niet het geval nu dus!! Beginsels van ontstoken long, hoge koorts, beetje buikpijn af en toe, mond vol aften – echt heel, heel, heel erg pijnlijk, eten komt dus ook niet heel goed binnen en praten doe ik tegenwoordig als een debiel (ik heb het over ongeveer 30 aften, en wil dus even bewijzen dat ik me niet aanstel. Een foto op mn log bespaar ik jullie want het scheelt niet veel of ik ga zelf over mn nek als ik het in de spiegel probeer te bestuderen) – erge hoofdpijn toen ik binnenkwam maar das voor het meeste over, en tja allemaal van die zeurdingetjes drnaast enzo. Krijg Fortum en Floxapen als antibiotica en mag/kan waarschijnlijk volgende dinsdag naar huis om daar de andere 2 weken te doen met hopelijk thuiszorg aangezien daar een deel niet meer van werkte vanwege slechte financixc3xabn. Maar ik heb er het volle vertrouwen in hehe,

Ik had vorige keer nog helemaal niet deze foto laten zien!!
Cimg0795
What was I thinking, ben ik naar het land van de kangoeroes geweest zet ik er geen foto van neer! Ze zijn overal, vooral snachts zijn ze niet meer schattig maar erg vervelend omdat je dan 30 moet rijden omdat je ze anders op je auto hebt zitten plakken als ze opeens op de weg springen, wat ze dus nogal iets te vaak doen :) Australisch lief belt me trouwens elke avond even op. Was erg geschrokken toen ie het net hoorde van amc, maar kent me blijkbaar goed genoeg dat als ik zeg dat het niet heel erg is en hij niet ongerust hoeft te zijn, hij dat kan geloven en gewoon lief bezorgd is.

kus!

13 Comments

 • Reply
  Irxe8ne
  26/11/2007 at 11:19 am

  WAT COOL SAAR!!!

  (En vertel je nou ook nog even wat meer over je Aussie? ;-))

 • Reply
  Annepan
  26/11/2007 at 1:22 pm

  AAAAAAHHHH
  sxe5xe5xe5xe5 jxe4vla coolt! =D

  njut njut njut!

 • Reply
  Bob
  26/11/2007 at 2:43 pm

  Beetje kunnen slapen na je hyper avondje gisteren?:) Bij mij lukte het redelijk:P
  Veel plezier in Aussie land!

 • Reply
  Tamara
  27/11/2007 at 12:40 am

  Cool!! *brede grijns*

  xxx

 • Reply
  Marcel
  27/11/2007 at 6:33 pm

  Mooi dat tenminste een van ons dan weer even in het buitenland is! ;-) We krijgen toch wel een van-dag-tot-dag-verslag, hxe8?

  Veel plezier daar!

  Marcel

 • Reply
  Fred
  05/12/2007 at 11:57 pm

  Hoi Saar,
  Hoe is t daar?

  XX Fred.

 • Reply
  Fred
  05/12/2007 at 11:57 pm

  Hoi Saar,
  Hoe is t daar?

  XX Fred.

 • Reply
  saarzellufus
  07/12/2007 at 8:24 am

  Halloe jullie nederlanders
  wat leuk dat ik als ik zo ff kijk allemaal berichtjes heb op mn lieve weblogje! Ik heb echt helemaal geen tijd gehad om te schrijven of om zoiezo op internet te zitten maar als je dit leest voordat ik weer terug ben (zondagavond helaas) dan moet je maar weten dat ik een heel erg leuke en geweldige tijd heb hier en dat ik mn logje wel mis maar niet zo erg dat ik er nu de tijd voor ga nemen om iets langers te schrijven moewahahahha ;) dikke koeessss en tot snel :)

 • Reply
  jan-hugo
  11/12/2007 at 12:09 am

  Ha lieverd,
  Heeft ie nou ook een engels sinterklaasgedicht voor je geschreven ?
  zo van: Sinterclaus sat on his horse,
  enzovoort,enzovoort.
  Over paarden gesproken. Wanneer is dat trouwens weer ? JIM, bedoel ik.
  We horen het wel.
  Ome Jan

 • Reply
  itty
  14/12/2007 at 9:20 pm

  van australixc3xab en je aussi naar het AMC zonder aussi! het contrast kan niet groter!
  Maar gelukkig ben je een kanjer, dus ook hier kom je weer goed uit!
  liefs van Itty

 • Reply
  Bob
  15/12/2007 at 11:42 am

  Beterschap! Doe iedereen de groeten van me in het AMC:)

 • Reply
  Michiel
  16/12/2007 at 11:24 am

  hee saar! heb net je stukje van Australixc3xab gelezen, wat gaaf allemaal! Vooral dat waterskixc3xabn! :P ik dacht trouwens dat je bang was voor water? maar dat valt dus wel mee! :D Heel veel sterkte nu in ‘t amc! ik heb deze week tentamens, maar daarna spreken we snel weer wat af! liefs,

 • Reply
  itty
  17/12/2007 at 11:55 am

  Gaat het weer een beetje met je?
  beterschap gewenst van mij.

 • Leave a Reply