Uncategorized

Amsterdamse Jatter

Y’all

Mn tas is gestolen en ik heb nou mn tas en pasjes wel terug maar mn camera, telefoon en geld missen!! Zeg op, WIE van jullie was het?!?! Hou toch op met stalken joh. =) Goed nee maar dat was dus even minder, was wel al lang blij dat ik mn tas en portomonnee terug heb met alles behalve dat geld er nog in! Hopelijk morgen een nieuwe telefoon kopen. Ik heb mn eerste salaris gestort gekregen van het cafxc3xa9 en dat is een beetje eerder dan wat k had verwacht wat aan de ene kant wel fijn is want ik had zeg maar niks, aan de andere kant is het dus ook de helft minder dan wat ik had verwacht! Maarja moeten we maar denken dat ik dat volgende maand krijg he.

Ik word nu een beetje nerveus over die summerbabe wedstrijd :s Bij de 12 laatste horen van de 100 tjah, en zoveel vriendjespolitiek!!

Vandaag heb ik weer gewerkt en zou eigenlijk tot half 6 gaan maar was echt nxc3xadxc3xa9t lekker!! Om 12 uur leek het erg rustig te zijn dus we dachten nou we kijken het nog even aan en anders kan je over een kwartier naar huis. Maar uiteraard werd het weer dondersdruk (waarom werk ik ook in een eetcafe in een winkelcentrum!! ;) en heb ik nog to half 4 rondgerend. Eenmaal thuis was er een ontzettend kinderachtig partijtje janken half van vermoeidheid, en ging maar in mn bed liggen en ben -yeey- in slaap gevallen voor een uurtje, want slaap weer niet snachts enzo. Toen ik wakker werd ging het al veel beter gelukkig maar heb nou een veels te dichte neus dan ik willen zou!

Morgen vrij en dus naar media markt voor telefoon en misschien ook meteen een camera. Een camera wou ik toch al nieuw kopen maar vooral mn telefoon is zonde, alle nummers ook en smsjes.

Nou stemmen jullie dan toch nog ook al word je dr dood mee gegooid?
http://www.summerbabe.nl?showid=369  Die gaat rechtstreeks naar mijn fotos dat scheelt weer opzoek werk :)

Img_4832

5 Comments

 • Reply
  zusje
  23/08/2007 at 8:30 pm

  Ach.. je probeert het in ieder geval =D dat is n positief iets!
  Dag Sarah

  Dag..

 • Reply
  RedRose
  26/08/2007 at 9:33 am

  Hai!

  Spijtig van je gsm! En gelukkig dat je je kaarten enzo terughebt, is toch wel belangrijk!

  Verder: leuke picture :D En ik heb ook weer een keertje 5 gestemd :-)

 • Reply
  Barry
  26/08/2007 at 11:04 am

  English please

 • Reply
  Barry
  26/08/2007 at 11:05 am

  English please

 • Reply
  annepan
  26/08/2007 at 11:48 am

  hej gumman
  ville bara ge dig en varm kram!
  kanske det behxc3xb6vs

  ha det sxc3xa5 bra
  puss

 • Leave a Reply