Plogs & Vlogs

Plog werd Vlog – Australische schoonfamilie in NL!

Australische schoonfamilie

Van die dagen dat een plog opeens een vlog wordt, ken je die? Het gebeurde me eergisteren en weet je, ik vond het wel prima ook.

Shane’s moeder en tante zijn maandagochtend vroeg aangekomen op Schiphol! Moeders is nog nooit eerder buiten Australië geweest, en tante verhuisde als kind van hier naar daar. Ze zijn hier een maandje, waarin ze dankzij een hele lieve lezeres en mede-hoester hun eigen huisje hier vlakbij hebben. Ook gaan we Oostenrijk en Frankrijk bekijken! Overmorgen stappen we in het vliegtuig naar Wenen, om precies te zijn. Daar zijn we dan vier dagen en daar komt vast misschien ook weer een filmpje van voorbij. De week daarna zijn we weer even hier, om vervolgens naar Nice te vliegen. Waar eventueel ook weer een filmpje tevoorschijn over zou kunnen komen?

NEDERLANDSE TIPS?

Leuk, dat gebabbel van mij over de reizen die we samen gaan maken, maar vriend en ik willen natuurlijk ook juist de mooiste/leukste/grappigste plekken van Nederland laten zien! We hebben al een paar dingen bedacht, zoals ‘gewoon’ het polder landschap om de hoek, en het strand, wat steden en de geboorteplaats van tantelief. Maar als jullie nog Nederlandse suggesties hebben? Dan hoor ik die ook heel graag!

AUSTRALISCHE SCHOONFAMILIE HIER

Maar for now; hier is de vlog over de dag dat deze dames hier aankwamen!

En hee, je kan me nu dus ook volgen op YouTube! Moet je doen, dat is leuk!

3 Comments

 • Reply
  Leoni
  26/05/2016 at 3:43 pm

  Wat leuk! Ik volg je nu. Kijk nu al uit naar de volgende VLOG! ;-)

 • Reply
  Sabine
  27/05/2016 at 2:37 pm

  Wat leuk zeg! Spannend voor ze ook :) Trouwens om 6 uur mijn bed uit: dat zou ik echt graag willen hahaha. Hier gaat elke dag de wekker om 4.30 en als ik een keertje iets later wil om 5 uur :P

 • Reply
  Ester
  29/05/2016 at 7:22 pm

  Heel leuk!

 • Leave a Reply