Uncategorized

Baantje in cafe!!

JAaaaa ik heb et baantje!!! Was 3 dagen geleden dus voor het eerst binnen gewandeld en de baas had me belxc3xb3xc3xb3fd me de volgende ochtend te bellen, nou niks gehoord, gister ochtend ook niet dus ik dacht, weet je wat, ik neem mn andere sollicitatie formulieren vast ingevuld mee naar het winkelcentrum, ga eerst kijken bij het cafe of de baas er is om mee te praten en anders jammer dan, op naar de kleding winkels. Maar de baas was er dus, na 10 minuten kwam ie beneden (hij is vaak aan het werk in de keuken en moest zich omkleden :p) en al vrij snel zei hij dat ie me wel een dagje op betaald proef wou. Yeey! Dat was dus meteen vandaag, van 10 tot 15:00 zou ik werken maar heb meteen gewerkt tot 17:00u. Het is echt keihard werken maar ook ontzettend leuk! En in Amstelveen dus iedereen geeft fooi gnagna, dat wordt verdeeld ook onder het keukenpersoneel dus iedereen krijgt gemiddeld 10 euro fooi per dag, wat 1 keer per week wordt uitbetaald. Ben meteen ingeroosterd voor morgen weer 7 uur lang, en volgende week 4 dagen, de week daarop 5 dagen met als kortste 5 uur en als langste 10 uur achter elkaar! Dat sport abbo waar ik naar op zoek was heb ik nog even niet nodig haha!

English: I have a job as waitress and Im freakin happy with it! done. (a)

En stemmmeeeennn!!!! www.summerbabe.nl blz 39 !!

Img_4610

4 Comments

 • Reply
  Barry & Jenny
  10/08/2007 at 9:42 am

  Fantastic…..do you have to just wear a string!!?????

 • Reply
  Barry & Jenny
  10/08/2007 at 9:42 am

  Fantastic…..do you have to just wear a string!!?????

 • Reply
  Bowe
  10/08/2007 at 1:45 pm

  If that’s the case, i’m on my way!

  w00ts

 • Reply
  Hans de Rooij
  10/08/2007 at 5:47 pm

  Hxc3xa9,

  Wat leuk voor je Sarah. Een jaartje gewoon NL doen, gewoon (lekker hard) werken in de horeca, studeren, alles.
  Misschien kom ik een keer drinken in Amstelveen.
  Veel plezier, see ya.

  Hans

 • Leave a Reply