Uncategorized

being moe is back!

Het gaat goed met Marie!! :D Ik heb mailcontact gehad met haar vader, en vandaag kreeg ik in de les een smsje van Marie zelf! Ik heb haar meteen opgebeld en ze klonk echt wakker en goed, de longen zitten erin :p ze zit helemaal niet meer aan de zuurstof, wel iets gek met een opgezwollen voet nu, maar het gaat goed!! Was echt zo blij :D En ben nog steeds trouwens! Kon me helemaal nie meer concentreren in klas :p

Valentijnsdag was vriendlief straal vergeten! Ik ben nog nooit iemand dankbaar geweest dat ie zoiets vergeet maar ik bedoel wauw! Ik heb hem versaraht! En ik had er dus wel mooi aan gedacht haha hoezo de rollen zijn omgedraaid :p Maar niets speciaals gepland ofzo, gewoon de eerder gekochte magneetjes opde koelkast geplakt, huisje opgeruimd, kaarsjes aangedaan en dat alles in het uurtje wat ik thuis was na school voordat hij thuis zou komen :p Hij was het zo vergeten dat er daardoor ook geen lichtje ging branden ofzo, en wou perse naar het zwembad. Dus toen ie erachter kwam dat het valentijnsdag was voelde ie zich zooo stom haha arme hij. Mja snel gedoucht, en cadeautje gekregen van mij (nu is het weer eerlijk; vorig jaar had ik niets voor hem) dat was dus een fotolijst voor meerdere foto’s erin van ons, daar was ie echt blij mee! Hoera ook weer geslaagd ;) Daarna stond ie dr wel op dat ie me iig mee uit eten zou nemen dus zijn we naar Stockholm gegaan, rondgelopen en een eigenlijk onderweg naar een plek zagen we de softbar, waar annalie altijd uitgaat dus waren wel nieuwschierig. Was lekker voor allebei :) Ergens anders koffie gehaald en weer naar huis. Het was dus niet een perfect ideaal geplande dag maar de sfeer was hartstikke relaxt en allebei vrolijk en gezellig dus was eigenlijk echt fijne avond. I love vergeten valentijnsdagen :) Want er wordt niets verwacht en dus kan het alleen maar leuk worden. Er was trouwens iemand uit NL die nxc3xadxc3xa9t was vergeten dat het valentijnsdag was, en me iest met de post had gestuurd. Ik dacht dat deze (anoniem) persoon een paar redenen kon hebben; -Hij wou zijn minutes of fame op mn site (now here u go) -Hij wil vervelend zijn en testen  -Hij vind me aardig. Ondertussen weet ik trouwens wie het is :)

Eerder die dag met school naar de Stockholmse moskee geweest. Het was vooral heel koud die dag en heel veel praten en luisteren in de moskee, naar een meisje van 25 wat daar een rondleiding gaf en uiteindelijk een discussie begeleidde.

Img_2759

Ik was voor het eerst in een maand weer moe! En dan bedoel ik dat echt in de meest letterlijke zin van het woord, want ik ben met al die 3 uren-slaap-per-etmaal-dagen gewoon echt helemaal niet moe geweest. Maar nu kwam het echt aaaallemaal, kon niet meer recht uit mn ogen kijken was helemaal aan het schudden van de kou enzo. Rond 2 uur klaar met die moskee, na nog meer mensen en discussies en informatie. En dat gevoel ging gister vrolijk door, nog veel erger zelfs. Gewone schooldag (met superveel frustraties, JA het is mogelijk om op EEN ochtend DRIE bussen te missen en vervolgens op school te zitten voor maar 1 lesuur en dan natuurlijk het laatste)en toen ik thuiskwam ben ik in bed gaan zitten met een deken over me heen en de computer naast me, na een kwartiertje kon ik niet meer kijken van scheelmoeheid dus dacht ik ga even met mn hoofd onder de dekens liggen om warm te worden, en werd een uur later in precies dezelfde houding wakker door vriendlief die thuis was gekomen!! Nou dat gebeurt dus echt nooit :p Wakker geworden en die avond weer om 10 uur naar bed gegaan, uur gelezen en 11 uur in slaap gevallen!! ‘s Ochtends even wakker geworden toen vriendlief weg ging, door alle2 mn wekkers heen geslapen (!!) en wakker geworden door, jawel haha, vriendlief die om 8 uur zn vergeten rijbewijs kwam ophalen. Godverdegodver vette haast, half uur te laat op school weer. Vandaag heel duizelig geweest, wist niet goed waar het door kwam eigenlijk, maar het is ondertussen wel beetje beter en ook ongesteld geworden (weer :@) dus daar kan het ook aan liggen neem ik aan. Hele dag Zweedse les gehad vandaag op school. Wel weer veel geleerd hoor. Vanavond ga ik met Annalie en Eef, een vriendin van haar die vandaag uit nl is aangekomen voor een weekje, naar Amanda’s krog. Vriendlief zou rond nu thuiskomen dus misschien dat die ook wel even meegaat. Ben trouwens ook verkouden weer buuuhuuuuuh. Hoe was jullie Valentijnsdag? En een fijn weekend :D

Dsc00005

Ja en die puzzel, wou ik nog even zeggen, is ondertussen dus mooi wel afgekomen!! Samen doorheen gevochten! Ja hij ging dus over New york :) ga ik op een dag ook nog wel wonen ;) kus!

7 Comments

 • Reply
  Ann
  11/02/2007 at 11:17 am

  hihi
  nou he
  inspirerende zaterdagavond dus weer voor jou .. voor mij ook onwijs hoor. ik en mn laptop mn laptop en ik. en toen ik dan nxe9t in bed lag ga jij smsen =) haha arme jij.

  en ja die foto van joel … k heb n betere hoor, ook gister gemaakt … misschien laat ik je die nog wel zien =) soon !
  en zeg word eens wakker dan!!! k ben al sinds 1,5 uur op .. ok mss teveel uur slaap gehad voor enigzins abnormale zaterdagavond.
  haha

  ps. vanochtend 2e spin weggezogen =| aahh

 • Reply
  itty
  11/02/2007 at 4:48 pm

  hoe kan je zo schrijven over shit dat een ander er toch nog om moet lachen?
  uit een ver verleden herinner ik me nog een zoon die zuchtend thuiskomt van een bezoekje Amstelveen zeggende: wat kunnen die 2 zusjes samen toch ontzettend ‘vervelend’zijn! maar ja, dat zijn zusjes en dat is weer hxe9xe9xe9xe9l wat anders dan 2 broers natuurlijk.
  zet hem op sarah, tot nu toe sla jij je overal doorheen, daar heb ik echt respect voor!

 • Reply
  (anonieme)persoon
  16/02/2007 at 5:49 pm

  En? Is het een vervelend persoon? (anonieme)persoon wordt nog eens bekend!

 • Reply
  Tamara
  18/02/2007 at 8:05 pm

  Valentijn? Wat is dat?:P Nah hier gevierd, vind t een onzin dag, ik hou toch altijd van mn lieverd:D

  Sterkte met je moeheid!!!
  xxx Tamara

 • Reply
  Susan
  19/02/2007 at 9:35 am

  Exc3xa9n blik op je log om warm te worden van de uitstraling van ECHTE liefde! GEWELDIG!!!!!
  Ik wens je echt zoveel goeds toe!

 • Reply
  Marjolein
  19/02/2007 at 7:34 pm

  Hey saar!
  Het is echt helemaal geweldig hxc3xa8, dat het zo goed gaat met Marie. Ik heb haar intussen al heel vaak aan de telefoon gehad en inderdaad ze klinkt zo goed! De eerste keer dat ik haar sprak klonk ze nog best brak, maar dat was volgens mij ook maar 4 of 5 dagen na haar transplantatie.
  Veel liefs

 • Reply
  Bob
  20/02/2007 at 4:38 pm

  Valentijnsdag was top, Michelle moest toevallig in de “buurt” (nou ja, Utrecht is stuk dichterbij dan Limburg:P) zijn en zijn naar strand geweest in Zandvoort, was heerlijk ondanks snertweer:)

  Enne, wat New York betreft: DOEN!!! Een vn de tofste steden die ik ken en in elk geval de levendigste:)

  Succes met je moeheid, Bob

 • Leave a Reply