Uncategorized

Best wel een normaal leven

Aan de ene kant voel ik me heel gemotiveerd om te werken en rijk te worden en sociaal te zijn en me voor te bereiden voor een hopelijke studie; aan de andere kant vind ik niets heerlijker dan heel veel slapen (wtf, is this me?) in mijn bed zitten lezen, internetten en filmpjes kijken, dus dat is allemaal een beetje tegenstrijdig. Ik werk nu meestal vier dagen per week en het liefst ‘s avonds, ook al heb ik recent ontdekt dat de 1-uur-smiddags-shift ook wel lekker is. Daarnaast heb ik af en toe shoots die langskomen en waar ik wel of niet betaald voor krijg en wel of niet blij mee ben, maar het mensen ontmoeten is altijd goed. Mijn kamer is een bende, bestaande uit vooral (verscheurde) tijdschriften en kleding, schoenen en tassen, maar dat mag, want Shane is er niet dus ik heb niemand die hierom boos op me wordt ;) Heeft ook wel wat om even alleen te wonen!

Ik vind het trouwens heerlijk om veel te werken en (in vergelijking met normaal voor mij) veel geld te verdienen! Alles wat betaald moet worden kan betaald worden en daarnaast kan ik ook nog leuke dingen doen zonder me veel zorgen te maken. En ik heb een goed gevoel voor hoeveel ik kan uitgeven – vorige week had ik geshopt en dat werd een beetje meer dan verwacht (paar schoenen, hele leuke en ook lekkere truien, broek, shirtje..) en toen ik de volgende dag mijn rekening checkte had ik er nog 2,30 op staan; alle verzekeringen etc waren er ook net vanaf gehaald. Ik vond het wel meesterlijk, heb nog nooit in mijn leven rood gestaan! Gelukkig kreeg ik drie dagen daarna mijn salaris :) De belasting is ook lief voor me geweest met geld teruggaves en vanaf nu ga ik wel een beetje meer sparen want we willen heel graag in April naar Australie gaan. Om Shanes familie op te zoeken en voor een opdracht die ik daar kan doen met een designer stel waarmee ik eerder heb gewerkt wat super goed beviel. We moeten nog wel uitzoeken hoe we Shane een Nederlands visum gaan bezorgen dus als hij halverwege februari terug komt uit Istanbul, waar hij nu is voor zijn werk op het jacht, gaan we daarmee aan de slag. Zijn visum loopt namelijk in April af dus als we dan door customs lopen zou het fijn zijn als hij gewoon weer naar binnen mag hier!!

Wat foto’s die ik binnen heb van wat recente shoots ———>

Fotograaf Vincent Kos
Video Narayan Mcdaniels
Styling Wai-Men Chim
MUA Emilija Alilovic:
Lingerie.Sarah.01.kl Lingerie.Sarah.03.kl 03.04.vincent_kos.Sarah.smit.Nirmala.Lingerieshoot ryan.vincent_Kos.screens.film-1

Fotograaf Sander Dekker
MUA Michela de Simone:
IMG_8327 IMG_8355 IMG_8561 Twentyten-page-01-07Fotograaf Michiel de Kruik
mua Vesselina Nedelcheva:
smashedlemon3 liggend

No Comments

Leave a Reply