Uncategorized

bezigheden

En waar heb ik me de laatste tijd mee bezig gehouden? Met nogal van alles eigenlijk. Maar het is al zo lang geleden dat ik hier een dagboek-stijl heb bijgehouden dus zal de dingen die ik nog weet gewoon even opnoemen en niet uitgebreid beschrijven. Mn piercing is nog steeds goed aan het helen, ik heb hem eergister omgewisseld in een kortere, hij is nu 16 mm, hij kan over 2 weken ook nog naar 14 mm als dat fijner is. Ongeveer 2 weken geleden heb ik opgepast bij een Zweeds gezin met een Nederlandse vader (maar die is een beetje verlegen en dus hebben we nauwelijks NL gesproken ghaha) de vrouw is Zweeds en ze hebben een meisje en jongentje van 5 en 7 geloof ik. Ik kende die man via Laurent, en 3 dagen nadat ik hem had ontmoet belde zn vrouw op of ik kon oppassen de volgende avond :) Is goed gegaan, heel chille mensen, kindjes ook leuk, en de vrouw leek zo ontzettend blij om een oppas gevonden te hebben ofzo, de volgende afspraak staat dus al vast. :)

Gister zou ik naar Cindy en haar man gaan. Cindy is een vrouw uit Canada die ik ken via Kitty en Halima (van school). En Cindy is Bahai, en dat is dan weer het geloof waar ik mee ben opgegroeid en sinds een paar jaar helemaal niets meer aan doe. Goed, Cindy woont nu dus hier, en blijkt goed actief te zijn in de bahai community hier en had me uitgenodigd om nouroush of hoe je dat ook schrijft bij hun te komen vieren, plus het as 19daags feest. Dus ik, al te laat, in Sigtuna ronddwalen op zoek naar het adres wat ze me gegeven had, niets gevonden. Ben Amandas Krog binnen gegaan en Kemal heeft met internet nog helpen zoeken maar daar werden we niet veel wijzer van. Uiteindelijk besloten om dan maar niet meer te komen, was toch al anderhalf uur later. Nog even daar zitten geinen met zn allen en daarna met Chany (de kok) en Erik, een andere stamgast, mee gereden terug naar huis. Vit kwam vlak daarna ook weer terug van avondschool en we hebben samen desperate houswives gekeken met haring :p Maar vandaag is er een herkansing haha Cindy heeft me net gebeld en ze hebben vandaag nog zoiets, maar dan smiddags, en voor meer mensen, ook ‘niet-bahais’ met persisch eten enzo. Dusss ik ga me best doen =D

Afgelopen zaterdag werd Mattias 20! Dus Ann, (andere) Mattias en Jonnie en ik naar Arlandastad om een cadeautje te vinden die ochtend.. Iedereen met zn ik-kom-net-uit-bed-kop en niemand ook maar een idee over wat te kopen voor Mattias. Mgoed, na wat kleins gevonden te hebben naar System Bolaget omdat je hier op 20-jarige leeftijd voor het eerst echte alcohol mag kopen in de winkel, en dat zijn dat dus speciale winkels, dat staat niet zomaar in de supermarkt als bij ons. Mattias zn eerste legale alcohol gehaald, iedereen mee naar zn huis even om vervolgens weer weg te gaan met afspraken voor die avond.. Ik nog even geslapen thuis want was nog niet helemaal beter (ben een week ziek thuis geweest, godzijdank isser geen ontsteking gekomen bij die piercing hehe) en wou die avond dus wel mee feesten!
Nou, Ann en ik die avond via webcam geholpen met beslissen wat we aan moesten (allebei korte rokjes) en als laatste aangekomen bij Mattias :) Twas echt heel leuk, best wel andere sfeer dan in nl die thuisfeestjes als je mensen niet kent! Iedereen was lief enzo en praten met iedereen. Daarna met zn alle de bus en trein naar Stockholm halen (2 sneuvelden door de alcohol en gingen dus toch maar niet mee) en daar naar Club Clara. Heel leuke plaats, met heel leuke mensen :D En om 3 uur weer de nachtbus in om anderhalf uur later weer uit te rollen bij de dichtstbijzijnde bushalte van je huis.

If there was nothing that I could say
Turned your back and you just walked away
Leaves me numb inside I think of you
Together is all I knew

We moved too fast but I had no signs
I would try to turn the hands of time
I look to you for the reason why
The love we had passed me by

And as the sun would set you would rise
Fall from the sky into paradise
Is there no light in your heart for me
You’ve closed your eyes you don’t longer see

There were no lies between me and you
You said nothing of what you knew
But there was still something in your eyes
Left me helpless and paralysed

En das een liedje. Ik moet nu weg op zoek naar dat feestje haha wish me luck… damn moet nog douchen…

32 Comments

 • Reply
  lola
  09/03/2007 at 9:31 pm

  hmmm zou ook wel een tongpiercing willen of een traguspiercing… Maar helaas pindakaas, mn ‘allerliefste’ mammie zit het jammer genoeg niet zitten…

 • Reply
  lola
  09/03/2007 at 9:32 pm

  hmmm zou ook wel een tongpiercing willen of een traguspiercing… Maar helaas pindakaas, mn ‘allerliefste’ mammie zit het jammer genoeg niet zitten…

 • Reply
  Ann
  10/03/2007 at 9:54 am

  SAAAARRR
  volgende keer niet zo hard in mn hand knijpen he als je je laat piercen =P haha
  super knap van je dat je t gedaan hebt!!!

  hopelijk kan je nog enigszins iets vandaag met je tong ….
  mn haar is leuheuk =D=D
  bel je straks wel of zo ;)

  kusje

 • Reply
  lisa
  10/03/2007 at 11:38 am

  OEHHH!
  WOW!
  JEETJE!
  JOH!
  HEEJ!
  NOU!
  POEH!
  was wat er door mn hoofd schoot toen ik je foto’s zag :o! Maar hij is wel vet hoor, vooral als je de kikkerpiercing er in zou doen maar hij mag nu natuurlijk nog niet uit. wow maar jeetje zeg.. Wat vind vitalijus er nou van? Jeetje he..
  kus van lisa die weer draadloos internet bezit!

 • Reply
  lisa
  10/03/2007 at 11:40 am

  Deed t niet heeel erg pijn?! t is toch zonder verdoving? ik zou t echt niet durven met zo een enge naald blaegh.. En hoeveel koste t eigenlijk?

 • Reply
  lisa
  10/03/2007 at 11:41 am

  En schrijf een berichtje van toen je in nederland was! met foto’s enzo :D dat vind ik altijd leuk om te lezen :D

 • Reply
  gepierctesaar
  10/03/2007 at 11:47 am

  @lola: Nee van mijn mama mocht het ook nooit maar nu ben ik 18 en woon ik zelf ver weg dus mag ik zelf beslissunnnn EN DUS =D

  @Annapanna: Hadden ze je haar nou gezien zelf?? :D En hoe erg schrok je toen je in de spiegel keek vanochtend?? Kmerkte net dat een plukje haar van mij helemaal naar jou haarverf rook! hahaha gelukkig isset niet een bruin plukje geworden ofzo ghehehiaha

  @ LISAPIES : JE HEBT WEER INTERNET!! WAAAAH!! ennem JA het deed pijn haha maar vooral het piercen zelf, daarna deed het gematigd pijn ofzo?! haha wat het nu nog steeds doet, en mn tong is zooo dik! niet normaal man!! En het koste 450 kronen (minstens 150 kr goedkoper dan normaal, of in adam kosten ze overal 60 euro!) inclusief deze piercing, en de piercing die krijg als ik terug kom als ze zwelling weg is, PLUS wat er niet bijhoort eigenlijk maar geloof dat de man me wel lief vond dus kreeg ook een klein flesje gratis mee van dat spul waar ik nou duizend keer per dag mn mond mee spoel. Ga op je site schrijven dan =D ga ik ook braaf mn nederland verslag doen.

 • Reply
  Fred
  10/03/2007 at 9:35 pm

  Hoi Saar,

  is t al over??

  X Fred

 • Reply
  Sheila
  11/03/2007 at 5:36 pm

  Gefeliciteerd! Haha. Het is bij mij al een tijdje geleden dat ik een tongpiercing liet zetten. Nu voel ik dat ding ook helemaal niet meer :-) Maar al mijn piercings horen bij me!

 • Reply
  Tamara
  12/03/2007 at 10:29 am

  1 woord: HBRRRRRRRRRRRRRZOUIKNIETDURVENVEELTEENGPIJNE.D.

  verder is t wel tof hoor ;)

  kusje Tamara

 • Reply
  jolanda
  12/03/2007 at 8:08 pm

  Tongue Piercing

  If you insist on getting your tongue pierced, you must use mouthwash, avoid alcohol, hot liquids and spicy foods until the area is healed. With tongue piercing healing time is approximately 3 weeks. To keep this area as clean as possible use an antiseptic mouthwash 2 to 3 times a day. Oral contact with other persons should be avoided for several weeks.

  Tjeemie wat vind ik dit nou toch zielig voor Vitalius, voorlopig geen zoen of wat al niet meer zij.

 • Reply
  itty
  13/03/2007 at 3:09 pm

  lekker veel reacties hxe8, Saar.
  Hoe gaat het me je doorboorde tong?
  je kan toch nog wel giechelen?

 • Reply
  saar
  13/03/2007 at 5:51 pm

  haha ja idd itty, moet voortaan gewoon iets vinden wat ze losmaakt, dan halen we de 40 wel! =D Ben bezig met verslag van nl maarem het gaat niet zo heeel erg snel (a) hoop het vandaag af te krijgen hehe. En ja giechelen… ik zou m dr uit halen als dat niet meer kon!!

 • Reply
  Bowe
  13/03/2007 at 10:40 pm

  Ik wil ook reageren op dit log.. voel me zo buitengesloten als ik de enige ben die niks zegt.. beetje zoals als je op een feestje komt en ze praten de hele tijd over dingen waar je niks vanaf weet..

  Ik ga tv kijken.. nou doei

  kus aan lieve saar

 • Reply
  saar
  14/03/2007 at 4:51 pm

  ahhh bowepow NATUURLIJK BEN JE NIET VERGETEN! als je vanaf nu gewoon elke dag wat post blijf je mn beste vriend =D
  leuk ook dit antwoorden en reageren.. begint een beetje te lijken op een chatbox?! Leukleukleukleukleuk…

  Oja… nog steeds working on my next log… =D

 • Reply
  Marcel
  14/03/2007 at 6:26 pm

  Oew, als dit een recordaantal reacties gaat worden wil ik natuurlijk ook van de partij zijn!

  Gefeliciteerd met de piercing! Kun je nu veilig aan Zweedse lantarenpalen likken in de winter? ;-)

 • Reply
  Bowe
  14/03/2007 at 9:06 pm

  Waar bleef dat nieuwe log ? Kan je hem niet in delen splitsen ofzo..en dan een cliffhanger aan het eind..

  Gaat Sarah’s Piercing ontsteken? Kan Vitalius de drukte aan als Sarah’s spraakvermogen volledig hersteld is ?

  Lees het morgen op Smileysarah.web-log.nl!!

 • Reply
  itty
  15/03/2007 at 9:03 am

  ja, waar blijft je nieuwe log? Jouw stukjes fungeren namelijk als tijdverdrijf voor luie huisvrouw haha. Enne…nog iets: hoe minder vaak je schrijft….hoe meer reacties je krijgt!!!
  groetjes van simplicitty

 • Reply
  saar
  15/03/2007 at 2:12 pm

  Ja, geloof dak gewoon maar helemaal niet meer ga schrijven joh!?

 • Reply
  itty
  15/03/2007 at 7:17 pm

  ik ga mijn soap missen! Help!!!

 • Reply
  saar
  16/03/2007 at 12:05 am

  Hij isser Hij isser Hij isser!!! (zou een log een zij zijn?)
  Zij isser Zij isser Zij isser!!!

 • Reply
  Ann
  21/03/2007 at 5:24 pm

  haha
  hopelijk heb je nu wel het adres gevonden? =) was het leuk?

  en neej, dat heb ik niet gesmst, dat is mijn enigzins sarcastische gedachte erover. heb nog niet geantwoord en meneer stuurd gister dus maar meteen weer een sms … *#%789t798
  men men,
  ska berxc3xa4tta du nxc3xa5nting snaaaabbt =) men inte hxc3xa4r!

  ha det sxc3xa5 bra, och fat kram!

 • Reply
  M
  22/03/2007 at 4:35 pm

  heej ik heb gister 21-03-07 een tongpiercing laten zette en ik vind het helemaal geweldig ahah alleen wie kan me vertelen over oraale sex en zoenen etc???

  groetjes Mij

 • Reply
  Linda
  28/03/2007 at 7:02 pm

  je mag voorlopig geen orale seks en zoenen.. na 2 weken kan je gewoon alles weer.. valt het bij jou op met praten? ik wil er namelijk stiekem eentje zetten maar als het te veel opvalt doe ik het niet want me ouders worden denk ik gek ! mjxe1 ik hoop dat er iemand terug reageerd? xx mij

 • Reply
  daantjew
  10/04/2007 at 9:05 pm

  vet tof dat je dat deet ik wil er ook een maar ik weet niet hoeveel dat kost en waar de beste piercer zit

 • Reply
  saar
  29/05/2007 at 11:52 am

  hee linda haha weet niet of je dit nog leest,
  Maar als je van plan bent die piercing stiekem te zetten kan je beter zoiezo de eerste 3 dagen weg zijn van je ouders!! Je merkt het aan praten, je kan niet normaal eten, je ziet het gewoon. Niet zo handig mischien dus!! Ach gewoon nog wachten tot je 18 bent? :) Xx

 • Reply
  Anonymous
  18/02/2008 at 7:14 pm

  zit die nie ver naar voreen

 • Reply
  shanice
  17/07/2008 at 9:58 pm

  ik heb er 1 sinds 12 juli het deed geen pijn bij het zetten daarna werd het wel dik maar ik heb helemaal geen pijn in me mond gehad ik kon gwn eten…

 • Reply
  Lisa
  25/10/2008 at 4:29 pm

  Hallooo.

  Ik heb sinds vorigeweek dinsdag tongpiercing laten zetten.
  maar een vriendin van mij ook.
  maar wij willen opstap.
  en opstap zonder alcohol lijkt me egt saai!
  maar kunnen wij gewoon alcohol drinken.
  de tong van mn vriendin is nog wel een beetje dik. Die van mij helemaal niet meer.

  xx

 • Reply
  Etta
  28/10/2008 at 11:26 pm

  Good post.

 • Reply
  sjon
  14/11/2008 at 2:55 pm

  wat lelijk wijf zeg bah

 • Reply
  petraatje
  19/12/2008 at 10:55 am

  Haaaaaaaaaaaai

  Super dat je dat gedaan heb
  volgende week is het mijn beurt en laat ik het ook zetten, hoelang moet je deze erin laten???? hihihhiihihhi spannend maar vind het super doodseng!!!
  lieve groetjes ikke

 • Leave a Reply