Uncategorized

Bij paps zonder beestjes

Gister avond ben ik met de trein vanuit Maastricht bij mn vadertje aan gekomen. In maastricht was het erg leuk bij Noor en Jan-Hugo en Bas natuurlijk (die ontzettend groot is geworden!) Zondag om 2 uur weggegaan, eerst naar Dordrecht om voor mn moeder op marktplaats gevonden cd houders op te halen. Daarna naar Eindhoven om Lisa af te zetten, even gezeten, en dan door naar maastricht waar mn moeder tot een uur of 11 nog is geweest. Maandag hebben Noor, Jan-Hugo en ik beetje door de stad gelopen en ergens wat gedronken, ze zijn zo lief :)
Nu ben ik hier bij paps tot woensdag avond. Mn long arts heeft net gebeld en t is nu definitief dat ik geen pseudemonas meer heb! Het kan natuurlijk makkelijk terug komen maar van de 4 die er zaten zit er nu dus geen 1 meer. En dat terwijl ze zeiden dat er 2 maar zeker 1 bijna onmogelijk weg te krijgen waren. En verder wil mn zusje nu de computer gebruiken en ga ik eindelijk mn boek uitlezen.. daaahaag.

2 Comments

 • Reply
  Bowe
  24/08/2005 at 1:47 am

  Echt super dat er geen beestjes meer zijn, ze zijn vast naar mij overgelopen omdat ik veel hipper ben :P En als Jan Hugo en Noor dit lezen; Heel veel groetjes van mij !

 • Reply
  Marjolein
  25/08/2005 at 7:56 pm

  Hey Saartje!
  Heel veel plezier nog bij je vader! Wat goed om te lezen dat het definitief is dat al die pseudo’s weg zijn!!! Laat ze maar lekker wegblijven of zo blijven slapen zodat je ze niet kan vinden :D
  Heb je mijn mail nog gehad, ik heb em vanaf mijn gmail gestuurd dus misschien is hij wel in je junkmail gekomen :?
  Liefs, Marjolein

 • Leave a Reply