Uncategorized

bijhouden

Zoow kweet echt niet meer wat ik moet schrijven, kheb nou dus steeds geen zin om te schrijven door het ‘verbeterde weblog’ en dus als ik eindelijk wil schrijven is het te veel, en elk mooi stkuje dat ik in mn hoofd had, daar denk ik over van neej geen tijd, want ik wil ook nog schrijven hoe mn leven dr uit ziet enzow…Dus nou schrijf ik gewoon maar heel snel hoe mn leven dr ongeveer uitziet :)

Ikbegin maar met vorig weekend want daarvoor weet ik al niet meer. Vorig weekend dus gingen we naar Vitalijus’ neef Tomas (ook al wordt ie Alex genoemd?) die is 26 en heeft een vrouw Laura waarvan ik eerst dacht dat dat de grooootste bitch allertijde was, maar het bleek dat ze ruzie hadden van vorige avond, het was namelijk zo dat, ze runnen samen een hotel, niet de eigenaar, maar de echte eigenaar doet er nauwelijks iets mee dus ongeveer wel, ze wonen er ook, in een ruimte van 3 suites waarvan wat muren zijn gesloopt, best heel mooi. En die vorige avond had tomas/alex te veel gedronken, en Laura had geen sleutel mee, en blijkbaar had ie harde muziek plus veel drank dus geen gehoor van de buitenwereld, en wat was er gebeurd: hij had Laura buitengesloten. Zij heeft die nacht dus met de baby (ja ze hebben een jongetje van 1,5) in een hotelkamer moeten slapen. oooeejhh ze was boohooooss. Vitalijus had me al gewaarschuwd dat het zoiezo een bitch was, dus het was niet helemaal alleen daarom, maar dit maakte wel even duidelijk in wat voor staat ze kon zijn wahahha, maargoed, 3 uurtjes na aankomst werd het gezellig en daarna nog veel meer dus het was uiteindlijk een leuk weekend geworden. En gelukkig maar, want ze wonen ergens vlakbij Gxc3xb6tenborg en dat is ene heel erg 5 uur stuk rijden. En de terug weg nog veel langer als je vriend een omweg wi nemen omdat ‘Dat zo mooi is’ en vervolgens fout rijdt omdat ie jou nie vertrouwd (ggrrrrrr ;) ).

Dat zelfde weekend was mn moeder dr toevallig ook eventjes, want die ging samen met jolanda en nog wat ibm.collega’s uit nl kajakken in de Zweedse meren. Die had ik vrijdagavond dus gezien, eerst bij jolanda gegeten en veel lol met de totaal geschifte collega’s en daarna met zn 2en naar Vitalijus huis, waar ze is blijven slapen, de volgende ochtend werd opgehaald door de rest om te gaan, en vlak daarna vit en ik dus weggegaan. Na ‘de mooie omweg’ waren we net op tijd op het vliegveld om mn moeder nog een kwartiertje te zien en te knuffelen, en nou ga ik haar 15 juli weer zien.

Woensdag ben ik weer naar Uppsala gegaan voor controle in het ziekenhuis, het was de eerste keer dat vriendlief meeging, en het was more shocking voor m dan verwacht, maar ik geloof wel dattie blij was nou eindelijk een keer gezien te hebben wat er nou gebeurt. Wat overigens helemaal niet zo shocking is, maar misscihen als je nooit geen ziekenhuizen gewend bent alles bij elkaar een beetje raar is. Het viel echt heel erg mee, want ik voelde me, om maar heel eerlijk te zijn, best heel erg klote, en nog steeds nie optimaal, maar de longfuncite was niet verslechterd, ongeveer het zelfde, alleen waren er wel 2 kilo’s weg, maar dat is denk ik makkelijker op te bouwen dan die longfunctie, niet??

Vrijdag was midzomer dus hier in Zweden een vrije dag. Enorm feest voor de echte Zweden, helaas (?) ben ik nog niet zo ingeburgerd dat ook ik kan genieten van het rondspringen rond een soort zelf gemaakte boom (ik weet het nl woord niet) maar het was erg grappig om het even te zien in Sigtuna waar het normaal echt niet druk is, nu tot ee nkwartier lopen de weg NOG volstond met fout geparkerde auto’s omdat iedereen naar dat ENE grasveld met de vage dansjes en muziekjes wil. Die avond zijn we uitgegaan in Armanda’s Krog eerst, maar daar was het zo stil omdat iedereen al omgevallen was van de drank (ja dat is ook ‘traditioneel’ te veel drinken die dag) dat we voor het eerst maar eens naar Sigtuna Krog zijn gegaan, dat is meer voor jongeren, en het bleek eigenlijk ontzettend leuk te zijn. We kenden de dj van de nacht van mijn verjaardag, en die ging speciaal voor mij Tiesto spelen yeahh , de rest van de avond/nacht was vooral steeds 4 keer hetzelfde zweedse nieuwe vreselijk slechte liedje over ene ‘anna’ waar ik vanochtend NOG mee wakker werd. We werden die avond wakker met ehm redelijk vaag hoofd, maar het was een ontzettend leuke avond geweest.

Vrijdagavond hadden we ons laten vertellen dat er Zaterdagavond een optreden zou zijn in Armanda’s Krog, en dat wou ik echt zien want dat mis ik zoohoo erg!! dus sleurde k vriendlief mee, en ook al was de entree opeens 60 kronen, ook dat werd een gigantisch leuke avond met goeie rock.muziek en heel veel leuke mensen die we ondertussen toch wel vrienden kunnen noemen, en ook bij Kemal de barman zitten we nu zo goed dat we bij het groepje horen dat 2 uur na sluitingstijd pas de bar uit huppelt na allerlei hapjes en drankjes en gigantisch gezellige tijd. Dus wederom een leuke avond, waarbij ik, verstandig als ik ben, de gratis drankjes omzette in cola ipv bier.

Zondag naar de ikea in Uppsala, en eindelijk ee 3e stoel gekocht voor de eet-tafel, dus, mam ook voor jou: plek zat tegenwoordig! ;) En de saaaaie grijze kussentjes omgewisseld in rood (moewahha) ennem daarna naar Stockholm, daarna naar Kista om te eten op ons favoriete stekkie, daarna nog gewone boodschappen gedaan en toen we thuiskwamen was ik zo ontzettend moe dat ik zelfs eerder naar bed wou dan vriendlief (wat tot zover nog nooit was gebeurd) en om 8 uur in slaap viel, om half 12 nog even wakker werd om pilletjes in te nemen enzow, en vervolgens weer doorgeslapen tot de wekker om 7 uur ging. En nog mezelf mn bed uit moest trekken na 3 keer snooze van 10 min.

En nou heb ik vandaag de eerste dag gehad van de laatste week als au pair! Ik werk deze week hele dagen want de kindjes hebben vakantie, dus vandaag kwamen er wat vriendjes langs en was het redelijk lekker weer dus buitengespeeld en gepuzzeld en winkeltje en keukentje gespeeld enz, en nou ben ik alweer doodmoe, dus ga ik lekker stopppen en lezen tot ik slaap. Welterusten!

3 Comments

 • Reply
  liefliesje83
  28/06/2006 at 8:55 pm

  Heej saar :D Bijna geen au pair meer!!
  Even een vraagje: WAAROM BEN JE GVD NOOIT ONLINE?!?!?!?!
  kusje van je zusje :)

 • Reply
  Saarstillhatingweblog
  29/06/2006 at 10:32 am

  Heej lies :D bijna geen au pair meer!
  Even een antwoord: OMDAT IK GVD GEEN TIJD/INTERNET HEB!?!?!?!?!?!
  kus van je zus :)

 • Reply
  lisa
  01/07/2006 at 11:27 am

  Saaaaar!!! MORGEN GA JE NAAR CANADA!!!!!!! (ik ga geen smiley’s typen want die doen t toch niet -_-‘ )
  Ik was zojuist met pap gaan voetballen en toen kriebelde er iets in mn nek dus ik sla t weg, de hommel (of iets dergelijks) viel in mn shirtje, ik wordt HELEMAAL gek, ren in de ronte terwijl ik bijna mn shirt wou uittrekken. Hij had me gestoken, ik dacht dat ie al lang weg was, totdat ik een bobbeltje in mn strakke mouwtje voelde HAHAHAHA ik spaste in de ronte, uiteindelijk heb ik drie steken gekregen, nu doet t geen pijn meer maar weet je hoe erg ik schrok whahah :P (ow doe ik toch een smiley..)
  Heeeeeel veel plezier in Canada met je onze familie, doe iedereen 150 groetjes van mij, minstens, en veel plezier met Vitalijus want die ga je ook daarna superlang niet zien… :(..
  kusje van je zusje :)
  Sorry voor t lange stukje :P. Ow smiley..

 • Leave a Reply