Uncategorized

Bizarre ideexc3xabn!

Euhh? Mijn site had gister 91 unieke bezoekers? Weet iemand hoe dit komt :p Ik weet dat het niet aan het reactie-aantal te zien is maar het gemiddelde is tussen de 40 en 50 lezers per dag, wat ik al een behoorlijk impressive-aantal-mensen-wat-geinteresseerd-is-in-mijn-leven vind. Maar 91? Goh ja leuk wel. Betekend dat dat ik nu 5 dagen maar 20 per dag ga hebben ofzo hihi.

Ik heb vandaag de meest bizarre shoot tot zo ver gehad. Het was met 2 studentes van de amfi die fashion management studeren, in hun laatste jaar zitten en daarom een soort magazine moeten maken, met 3 verschillende shoots erin. Voor exc3xa9n daarvan hadden ze mij via Hyves benaderd en ook al deed hotmail het niet en ook yahoo niet toen ik daar eindelijk een nieuw adres had gemaakt, toch kwam het binnen 2 dagen allemaal goed en was iedereen op dezelfde tijd in het juiste gebouw aanwezig. Een fotograaf, de 2 studentes en een visagist slash grimeur. Ja grimeur. Dat woord werd ook al door de telefoon gebruikt maar omdat het zo een lang en beetje verwarrend verhaal was vroeg ik niet veel verder waarom dat en niet gewoon visagist. Dat bleek vandaag. Ik werd wit gemaakt! En met wit bedoel ik wit. Mijn haar wit, mijn gezicht wit, mijn wimpers wit, mijn wenkbrauwen wit, mijn lipjes na experimenteren weliswaar roze-tint en ook werd ik over mijn witte alles toch een beetje opgemaakt met schaduw in bruin tinten, daarna gingen we door, op weg naar witte armen, handen, tenen, rug, buik, hals.. Het thema van de shoot moest zijn Fashion meets Culture en ik vond dat ze dat heel erg leuk hadden uitgewerkt. Ingewikkeld ook! Ik dus wit, alle kleding die ik droeg (in totaal zeker 1000 euro waard) ook allemaal grauw-wit, alle achtergronden wit (we hadden een enorme ruimte ter beschikking op de 7e verdieping naast het weesperplein, helemaal goed!). En dan hadden ze een beemer geleend, waarmee ze een print projecteerde met fel licht, over of naast mij. Dat gaf echt hele mooie resultaten. De poses waren heel origineel en leuk ook. Ben heel benieuwd hoe het resultaat geworden is!!

Aan het werk =)

Een typische ik-ben-pas-compleet-na-photoshop-foto wordt in scene gezet

Cimg1328

Met de ‘echte’ fotos zag de print en al het licht er natuurlijk anders (lees: mooi) uit

Cimg1331

De crew

Cimg1316

Ik dacht deze bewaar ik voor het laatst.. sorry voor eventuele hartaanvallen.

Cimg1319

Het was een heeel lange dag want er waren 9 shots nodig en dat is vxc3xa9xc3xa9l! Zeker met die projectie erbij was het licht steeds lastig in te stellen en de beemer zelf was ook nogal oud bleek, gelukkig konden we die na een tijd inruilen voor een betere die wxc3xa9l aanbleef en niet steeds 5 minuten lang opnieuw moest opstarten keer dat 6 keer opnieuw terwijl ik gedwongen ergens op mijn tenen mijn kuitspieren aan het trainen was door de alvast voorbereidingen van een pose!

Zo en nu tussendoor ben ik eindelijk dan onder de douche gaan staan. Deze douche en ik hebben al een hele geschiedenis samen wist je dat. Toen ik hier in trok ging het water niet zo goed door het putje heen. Eigenlijk zxc3xb3 niet zo goed dat het al snel zorgde voor kleine overstromingen in mijn badkamer tijdens elke douche van toch zeker tot een meter van mijn douche vandaan. Daar ergerde ik mij best aan. Ook was, vooral de onderkant maar overal zoiezo een beetje, de douche best bruin/geel. Het zijn van die typische badkamer tegels bij dat gedeelte en die tegels zelf waren een beetje verkleurd en de lijntjes daar tussen in al helemaal, geen wit meer te zien. Ik dacht, dat komt omdat het zo oud is. Het is immers een prachtig oud Amsterdams huis. Tot ik genoeg had van het idee dat de tegeltjes waarop ik stxc3xb3nd tijdens het douchen volgens mij ook heel smerig waren, ik dus schoonmaakmiddel kocht en aan de slag ging. Voor de grap ging ik meteen maar langs de muur. Ik kreeg de schrik van mijn leven. Het bruin-geel veranderde na anderhalve minuut schrobben per vierkante millimeter in wit. Gadverdegadver en daar had ik al 2 weken in staan douchen. Ik zou over een uur weggaan om wat te drinken met vrienden maar stapte pas 2 uur later op mijn fiets. Mijn douche was schoon :) Echter, het probleem van het overlopen bleef. Leek eigenlijk alleen maar erger te worden. Ook in de enorme wasbak in de badkamer kwam dat voor, maar die is zo huge dat dat niet echt erg was. Tis alleen smerig als je tandpasta uitspuugd en dat blijft zo hangen op het water wat nog niet is weggespoeld en daarna dus op je wasbak zelf, je snapt vast wel wat ik bedoel (helaas voor jou). Dus kocht ik een agressief uitziend flesje wat ik half of helemaal door de verstopte leiding moest gooien, en dan van minimaal 30 minuten tot maximaal een nacht lang moest laten intrekken. Dat heb ik ongeveer 3 uur gelaten en midden in de nacht ben ik alles, zoals aangegeven op het flesje, met veel warm water langsgegaan. Het hielp!!

Net alle witte verf van me afgespoeld – de visagiste had godzijdank aan shampoo gedacht en dus konden we het ergste witte in de niet zo grote wasbak in de wc daar met ijskoud water eraf spoelen, maar mijn benen, armen, restjes op gezicht, en ook op het weer opgedroogde haar, zat nog heul erg veul. Mijn haar was nu net weer helemaal stijf ervan, dus nu om 2 uur snachts was het eindelijk dan tijd voor de douche. Terwijl ik al het wit zag verzamelen rond mijn voeten dacht ik dat al mijn schoonmaakwerk tevergeefs geweest was. Maar wat bleek. Water spoelt nu zo snel weg dat ik niet eens meer in een allerkleinst badje hoef te staan =) Voel nu opeens weer de moeheid terugkomen die ik vanaf 11 uur sochtends al voelde, maar uiteraard weer weg was toen ik om 8 uur weer thuis was. Ga dr geloof ik maar aan toegeven. Gutenacht!

6 Comments

 • Reply
  Saar
  25/02/2008 at 1:14 am

  Oja ook nog controle in et AMC. Blijkbaar niet het belangrijkste on my mind ofzo?! haha. Naja ik leef nog, vandaar. Gesprek met Dieetiste, 6 buisjes bloed prikken (in 1 keer :D) en enorm uitgebreide longfunctie. Over anderhalve week met mijn longarts alles doornemen enzo. nou daaaag!

 • Reply
  Fred
  25/02/2008 at 7:33 pm

  Hoi Saar,

  Druk druk druk zeg!
  Hoop dat je ook nog af en toe ff niks doet!
  Groeten en tot horen,

  Fred

 • Reply
  ann
  26/02/2008 at 3:44 pm

  drukkig mar zkr leuk allemaal :)
  k hoop vrijdag weer vanaf mn eigen laptop te kunnen loggen en zo … :S
  ondertussen fungeert mn computer op t werk ( na werktijd ) ook goed ;)

  koesj

 • Reply
  itty
  28/02/2008 at 9:38 pm

  wat een fantastisch originele foto van jou in het wit met die haren omhoog! super!
  ben benieuwd naar de hele serie.
  Nog 1 nachtje en dan zijn mijn mannen weer thuis joehoe……ik slaap slecht zonder mijn beveiliging. Misschien slaap jij dus ook wel beter als je je lieve lover naast je hebt. Heeft je slaapprobleem misschien iets te maken met je niet veilig, beschermd voelen, ik bedenk dit ter plekke hoor.
  groetjes

 • Reply
  Saar
  29/02/2008 at 12:19 am

  Joh Itty dat is een standaard grapje tussen hem en mij – ik slaap absoluut heel veel beter als hij naast me ligt!!! Heb ik ook niet altijd gehad met vriendjes hoor haha maar met deze dus echt wel. Weet niet waar het mee te maken heb, heb opzich geloof ik niet het gevoel onveilig te zijn ofzo :)
  Mja. Ik ben ook heel benieuwd naar de echte fotos!! De fotograaf krabbelde net iig op mn hyves dat er tussen de fotos die ie nu al heeft gezien hele mooie tussen zaten dus dat zal dan wel =) xx

 • Reply
  Anonymous
  12/05/2008 at 10:16 am

  Leuk

 • Leave a Reply