Uncategorized

bleh gezeik

Heeft iemand tips voor motivatie opbrengst? Ik lijk geen zin meer te hebben in whatso-ever :s En dat is erg frustrerend. Te veel nadenken zorgt daar ook wel eens voor :p De laatste paar weken steeds beetje bij beetje dingen uit mn kamer aan het weggooien haha dat klinkt wreed, maar oude dingen, en vandaag hebben lies en ik zelfs alle oude agenda’s weggegooid! Yeah wat zijn we trots. Want serieus, wat heb je nou aan die dingen. En wat lijkt mn kamer zo veel groter met al die weggegooide dingen! Oja volgende stap is mn verwarming ontdoen van al de stickers die ik er op de een of andere manier in een hersen-mist-bui op heb moeten geplakt de eerste paar jaar van het wonen hier. En huiswerk maken is nog een volgende stap. En .. dingen doen nog een volgende enzo. Blehh je kent dit soort buien vast wel?!

5 Comments

 • Reply
  Fred
  18/11/2007 at 7:54 pm

  Hoi Saar,

  wat kan je eigenlijk knap schrijven! Goed dat je er over nadenkt en mooi verwoord ook nog.
  Dikke X-en Fred

 • Reply
  itty
  18/11/2007 at 8:38 pm

  ik sluit me bij mijn voorganger aan.
  Bovendien herken ik veel door gesprekken met mijn eigen Bowzoonlief.

 • Reply
  Judith
  18/11/2007 at 10:33 pm

  Hey

  Ik vind het helemaal niet raar dat je daar ‘nu al’ over na denkt. Tenslotte ben je waarschijnlijk wijzer, en denk je veel meer na over zulke zaken dan je leeftidsgenoten. Ook leef je gewoon korter, dus kom je denk ik eerder in aanraking met dat soort dingen. En de kans om onder een bus komen hebben wij ook altijd nog. Dus dubbel kans om vroeg dood te gaan. Het verschil is dat wij natuurlijk ‘weten’ dat we vroeger dood zullen gaan in tegenstelling tot de persoon die onder een bus komt.
  Ik heb zelf ook al regelmatig gesprekken daar over gehad, met mijn ouders, met Tamara en met mijn vriend.

  Wat ik maar even wou zeggen: heel normaal dat je soms dit soort gedachten en gesprekken (nu al) hebt.

  Liefs, Judith

 • Reply
  ann
  20/11/2007 at 11:04 am

  respekt saar =)
  heel mooi stukje ..

  pppps ( want t is niet heel belangrijk als reactie op dit stukje mr moet t toch kwijt ) gister met wouter geluncht en vandaag naar scheveningen en hadden sowieso al voor woensdag afgesproken en dus zie ik m 3 dagen achter elkaar :|?! vandaag even onderwerp vriendin aansnijden .. dat was het!
  xxxxx

 • Reply
  Koen
  31/01/2008 at 3:54 am

  Kijk, ik ben gestoord, maar goede boeken helpen mij wel altijd.

  Marten Toonder’s verzamelbundel “Geld speelt geen rol” (bevat de verhalen: de windhandel, de sloven, de bovenbazen) maakt mij altijd erg eh gelukkig.

 • Leave a Reply