Inspiratie

Blijkbaar is het alweer 2018 tegenwoordig

Volgens mij moest ik nog wat zeggen tegen jullie. Iets wat je nog niet genoeg had gehoord deze weken en waar ik altijd laks mee ben. Ohja.

EEN PRACHTIG, GEZOND(ACHTIG) EN LIEFDEVOL 2018!!

Bedankt voor jullie aanwezigheid en liefde hier in 2017. Op naar veel nieuwe, mooie avonturen voor jullie en onszelf in dit nieuwe jaar :))

Sinds de laatste keer dat ik hier wat plaatste…

 • Hebben we sneeuw gehad; joepie slash mwah slash mag het nu weer klaar zijn?
 • Heeft de wereld kerst gevierd; op kerstavond kookten vriend en ik voor familie, waarna vriend, beest en ik heerlijk drie nachten in B&B Buitenboel in de middle of nowhere verbleven, en de dag daarna hadden we nog een dag feest met het oude burenclubje.
 • Is het natuurlijk dus oud en nieuw geweest; logerend bij vrienden met heel veel lekker eten en bubbels, wat een absurde, onverwachtse en blijvende craving voor paling heeft aangewakkerd.
 • Ben ik sinds eind november alweer infuus-vrij; dankzij het systeem van de easypumps was dit, eenmaal thuis, echt een ontzettende piece of cake, zo fijn!
 • Heb ik al de hele tijd een update willen schrijven over “prednisarah”; believe you me, ik ben een heel nieuw persoon als ik aan de prednison zit, hah!
 • Werden mijn hoofd en buik er wel wat ronder van.
 • Maar zijn er dankzij dat pilletje ook allerlei knopen doorgehakt; zo hebben we na eeuwen twijfelen eindelijk een nieuw matras in huis gehaald, gingen we op meerdere avonturen die me normaal gesproken teveel gedoe lijken, is het huis ondersteboven gehaald en weer teruggeplaatst, heb ik geleerd om brood en nog een hele hoop meer te bakken, EN…
 • Heb ik er nóg een grote aanwinst bij; iets waar ik óók al (meer dan?) een jaar over aan het denken ben en wat al super praktisch en leuk is gebleken. Maar dat verhaal is zo tof dat het zijn eigen blogpost krijgt ;)

Goede voornemens?

Aan terugkijken naar afgelopen jaar en wensen maken voor het komende jaar heb ik nog niet echt gedaan. Niet perse expres ofzo, maar gewoon omdat het nog niet gebeurde. Op zich vind ik de gedachte van dingen afsluiten, nieuwe kansen, proosten op de toekomst and what not wel heel mooi, dus misschien dat ik er toch nog even voor ga zitten binnenkort. Hebben jullie wensen of misschien al specifieke plannen voor 2018? Wat gaat je bijblijven van 2017? Is alles leuk gevierd? Zijn jullie echte kerstfans of het type Weg Hier mens?

Ben benieuwd! Nogmaals alle goeds voor 2018 lieve lezers. Ik hoop ook dan hier nog veel van jullie te kunnen genieten!

Liefs, Sarah

6 Comments

 • Reply
  Lien
  06/01/2018 at 4:13 pm

  Jij ook een happy New Year!

  • Reply
   Sarah Smit
   07/01/2018 at 1:12 pm

   Dankje Lien! Hoop dat je fijne dagen hebt gehad! Xx

 • Reply
  Sabine
  07/01/2018 at 3:37 am

  Jij ook een heel gelukkig, liefdevol en hopelijk heel gezond nieuwjaar! <3

  • Reply
   Sarah Smit
   07/01/2018 at 1:19 pm

   Dankjewel lieve Sabine! Ik heb net jouw ‘nieuwjaarsblogje’ gevonden, heerlijk om die zo ook even te lezen :D Xx

 • Reply
  Frank
  13/02/2018 at 2:59 pm

  Beste Sarah,
  Ik heb je verhaal van vandaag in Trouw gelezen. Het grijpt me aan.
  Hopelijk ga ik nog lang niet dood. Waarschijnlijk ‘passen’ mijn longen niet in jouw lichaam.
  Maar was het wel zo, dan zou je ze mogen hebben.
  Ik hoop oprecht dat het wetsvoorstel er door komt en dat er heel veel mensen geholpen kunnen worden.
  Groet Frank

  • Reply
   Sarah Smit
   12/03/2018 at 2:03 pm

   Wat ontzettend lief jouw reactie, Frank. Ik reageer een beetje laat maar was heel blij om ‘m toen al te lezen. Ik hoop ook dat je nog lang niet doodgaat haha, maar vind het prachtig om te horen dat je er zo over denkt.
   Liefs, Sarah

  Leave a Reply