Uncategorized

-builder

Body-builder

Er zijn een paar besluiten geweest in mijn leven die het allerbeste waren:
*Mijn reizen (vooral Kreta)
*Realizeren dat ik niet iedereen aardig hoef te vinden, en vice versa
*Op mezelf gaan wonen in Amsterdam vorig jaar
*Toch mn rijbewijs halen (in alle mogelijke stress) voordat ik naar Australixc3xab ging (ok dan, en mn HAVO afmaken. Maar ik ben te koppig om dat een eigen sterretje te geven omdat het te clichxc3xa9 is en omdat ik het ook niet leuk vond om te doen maar wel blij ben dat ik mn diploma uiteindelijk kreeg)
*en – lid worden van de GYM!

Ik ben verslaafd! Bijna elke dag ben ik nu in een of andere groepsles te vinden. Mijn nieuwste uitvinding is Pilates. En ik ga zeer binnekort ook zo een spinning-ding-class proberen. Ik weet niet hoe vaak ik naar de gym zal gaan met mn nieuwe baantje erbij straks, maar zondagmiddag is er een yoga-les waar Shane en ik zoiezo samen naar toe blijven gaan elke week, en hopelijk past mijn slaapritme zich goed genoeg aan om me wakker en fit genoeg te voelen om regelmatig te blijven gaan, want dan zou een combinatie van cycle-class, pilates en yoga perfect zijn denk ik. Maar waarom dit stukje body-builder heet; het is verbazingwekkend hoe snel het zichtbaar effect heeft op mijn spieren!?! Ik ben bang dat ik volgende maand niet meer in mn skinny jeans pas ofzo als het zo door gaat, en mn buik zal waarschijnlijk over 2 weken een enorme sixpack hebben. Nou vooruit, dat is mischien allebei een beetje overdreven. Maar niet zo erg hoor!

Life-builder

Ik heb het gevoel dat ik volwassen aan het worden ben? Soms. Ik heb natuurlijk nog veel meer momenten dat ik me nog als een enorme tiener voel die net in de puber-fase terecht is gekomen, maar steeds meer overwelmt het gevoel van ‘wow dude wat ik nu aan het doen ben is like, sooo grown-up?!’ me. Zoals gister:
Ik reed terug in ons busje van de sportschool naar mijn huisje waar mijn vriend op me aan het wachten was. Ik bedacht wat we zouden koken van wat we nog in de koelkast hadden van de wekelijkse boodschappen. Ook vroeg ik me af of ik vroeger zou moeten eten met mn nieuwe baantje midden in Sydney.

Alsof ik in een half jaar opeens groot ben geworden ofzo weet je wel. Mijn eerste shift in Sidebar gaat trouwens niet maandag zijn, maar vanavond. Neill, de manager, beloofde me te bellen als ie nog lege shiften zou tegenkomen deze week, dus dat had ie gedaan. En nu ben ik een klein beetje zenuwachtig. Hehehe, maar heb er ook zin in. Eindelijk weer geld verdienen en nieuwe mensen ontmoeten en werken in een feest-omgeving! Al besefte ik dat vorige keer, ik helemaal geen idee had wat voor liedjes er afgespeeld waren in de 3 uur dat ik daar bezig was, zo erg was ik aan het stressen-achtigen. Ook al hangt er een enorm scherm aan de muur met videoclips van de bezige liedjes enzo. Ben benieuwd hoeveel ik nog onthouden heb van vorige keer!

Verder, goed nieuws van uit de CF-wereld: Twan heeft na 4 jaar en 245 dagen wachten, eindelijk nieuwe longen gekregen. Een enorm lange wachttijd, maar duidelijk nog wel snel genoeg – in tegenstelling tot zijn vriendinnetje Lisa, die vorig jaar overleden was door gebrek aan donoren. Hij heeft nxc3xa9t de longtransplantatie gehad en nu is het afwachten hoe zijn lichaam daarop reageerd. Hier kan je er meer over lezen op zijn blog.

Ik ga dr weer vandoor, tot de volgende keeeeeer.
(oh en jullie beseffen wel dat dat ‘geloopt’ uit vorig blogje, expres zo geschreven was, he? Fred?)

9 Comments

 • Reply
  Re
  25/03/2009 at 9:16 am

  Heeey Sarah, ja, baantjes baantjes…ben je nou eigenlijk al echt bij modellenburoos langsgegaan?! en zo nee: wat houdt je tegen?
  xx

 • Reply
  Saar
  25/03/2009 at 12:38 pm

  Zelfvertrouwen en goede agency-achtige foto’s? ;) Heb mailtjes gestuurd naar 2 maar niets teruggehoord.. Er is er maar eentje hier die open call heeft dus daar ga ik binnenkort maar naar toe.

 • Reply
  carola
  26/03/2009 at 8:30 pm

  hihihi, ik ben zo blij dat andere mensen mijn zeer reeele dinausaurus sportschool angsten delen

 • Reply
  Saar
  26/03/2009 at 8:52 pm

  hahahahhaha =D

 • Reply
  Sandra
  03/04/2009 at 12:24 pm

  He Saar,vrouwen bouwen niet zo snel spieren op hoor. Dat is helemaal niet mogelijk door onze hormoonhuishouding. Wat zijn dat voor lessen,bodypump ofzo? Nou daar krijg je al helemaal geen dikke spieren van want ‘t gewicht blijft laag. Je word alleen lekker strak.
  Groetjes van Sandra uit Belgixc3xab

 • Reply
  Marjolein
  03/04/2009 at 3:16 pm

  Die blokjesbuik had ik voor mijn tx door het hoesten haha. Is nu (gelukkig) weer weg. Blokjes waren me toch wat te gortig haha.

  Hopelijk gaat het sporten je helpen om je conditie op te bouwen en je longfunctie omhoog te krijgen!

  X

 • Reply
  Anonymous
  05/04/2009 at 9:57 am

  Ter informatie:

  Zelfs op cf cafe nemen de leden ouder dan 45 tot 50+ toe. Ik ken er gelukkig best veel.

 • Reply
  Anonymous
  05/04/2009 at 9:57 am

  En ze hebben cf…

 • Reply
  Anonymous
  08/04/2009 at 11:24 pm

  Saartje denk je nog om een afspraak te maken voor Skype?

  Koes Josemops

 • Leave a Reply