Australië Reizen

Campervan is binnen!

Weer een logje. Weer zonder foto’s! :( :p Ik heb geprobeerd om fotos van mijn toestel op deze pc te zetten en die is van shane en dat lukt niet want ik gebruik nooit het kabeltje van mijn camera want die heb ik op mn eigen pc niet nodig dus die heb ik ook niet bij me. Dus. Volgend logje wel want dan ga ik het wel met mn usb stickje overzetten, maar dat heb ik nu niet bij me en mn pc trouwens ook niet want we zijn in Melbourne voor 2 nachtjes. We hebben gisteren een campervan gekocht!!!!!!! Eindelijk want ik werd gek van het obsessieve campervan onderwerp en gezoek haha. Het is een toyota hiace commuter en dat is helemaal perfect. We hebben m gekocht van een nogal totaal gestoorde dealer achtig persoon wat vooral met backpackers dingen regelt en erg grappig is en ons veel heeft geleerd over de economie crisis (van nu en alle van vroeger ook). We hadden al proefgereden op woensdag want toen waren we ook in Melbourne (wat trouwens heel leuk was, we hadden nog naar een ander busje gekeken en de rest van de dag langs het strand gereden en gelopen (met mooooie huizen er langs) en voor de rest in de stad) en gister waren we dus nog eens gaan kijken en JA gezegd en getekend. Maandag gaan we hem waarschijnlijk ophalen en naar huis rijden. Hij is niet meer geregistreerd dus we moeten wat aanvragen dat zegt dat we ermee mogen rijden, maar dat is geen probleem en we zouden m zoiezo opnieuw moeten registreren omdat Melbourne in de staat Victoria ligt en wij (of shanes ouders dan) in New South Wales wonen, net over het randje, stupid regeltjes ;p Nadat we busje hadden gekocht gister zijn we naar het hotel gegaan en wat later de tram (die zijn hier ook veel! Weet iemand hoeveel tramrails we hebben in Amsterdam, want iedereen hier denkt dat Melbourne het beste en grootste tramnetwerk van de wereld heeft maar Amsterdam of DenHaag ofzo kan toch niet zover achterlopen daarop??) naar het centrum van de stad gegaan. Was al later op de avond dus rondgelopen en op twee plekjes wat gaan drinken en interessante mensen op straat gezien (er was bijv een alien die muziek maakte op een erg entertaining manier, heb een filmpje maar die zet ik volgend logje ofzo er dus wel bij). Vandaagggg weet ik nog niet wat gaat gebeuren, ga nu douchen en dan weg op stap. En jullie gaan lekker slapen:)

8 Comments

 • Reply
  Bob
  02/12/2008 at 7:14 pm

  Onwijs veel plezier daar Down Under! Ik kom in augustus ook naar Australixeb (World Transplant Games), nu al zin in:). Goede vlucht en geniet er van samen!
  Bob

 • Reply
  itty
  02/12/2008 at 7:29 pm

  Raar idee toch, geen Saartje meer in de buurt! toch weet ik dat we elkaar nooit echt uit het oog verliezen want je weet: je zit in mijn/ons hart!

 • Reply
  Prinsesje
  04/12/2008 at 12:17 pm

  Wat gaaaaag!

 • Reply
  Judith
  13/12/2008 at 11:08 am

  Oh, dat is een mooie auto :D. 4WD?

  Gerben (en ik dus ook even) reden in N-Z rond in een Toyota LiteAce, zonder 4WD, dat was wel jammer. Maar een heerlijk busje!!

  Mooi dat jullie het ook zo fijn hebben, heel belangrijk!! Ik kijk uit naar je volgende blog (mxc3xa9t foto’s ;) ).

  Xx, Judith

 • Reply
  Fred
  14/12/2008 at 11:49 am

  Hoi Saar,

  klinkt wel weer speciaal allemaal. ben ook wel heel benieuwd naar de foto’s.

  Veel plezier daar en kijk uit voor overstekende kangeroe’s!

  Fred

 • Reply
  saar
  14/12/2008 at 12:18 pm

  @Judith – Dankje! Ja die jullie hadden was dan beetje anders dan deze maar zal idd er wel op lijken =) Onze is ook geen 4WD maar denk ook niet dat we dat echt nodig gaan hebben.. Als we echt opeens wilde plannen krijgen kunnen we altijd nog een cross auto huren als het moet haha

  @Fred – Wij hebben nog geen kangeroe aangereden maar je komt helaas wel regelmatig een plat beest tegen op de weg :s Meestal blijft dat bij konijn achtige beesten maar niet altijd.. Maar ik blijf goed uitkijken hoor!!!

 • Reply
  Nina
  23/12/2008 at 11:15 am

  Amsterdam heeft 213 kilometer tramrails, Den Haag ook zoiets – Melbourne heeft helaas 245 kilometer dus the Australians hebben gelijk.

  Groetjes van een meeleesster uit Haarlem

 • Reply
  F. v.d. Meulen
  09/02/2009 at 8:47 pm

  Een mooie site.
  Ik heb alleen wat anders.
  Er gaat iets moois gebeuren. Tenminste dat hoop ik. Alleen het wordt pas November 2009, dan weet ik het zeker.
  Wil je het eerder weten dan kan je me bellen 0183-626589

  Groet
  Freerk

 • Leave a Reply