Australië Reizen

Campervan!!

Vandaag hebben we om kwart voor 8 sochtends de bus gepakt vanuit onze straat, naar, ra ra ra, Melbourne, want daar stond ons busje te wachten tot we haar mee naar huis zouden nemen! Trevor de dealer was weer net zo gek als de vorige 2 keren dat we hem zagen maar het was erg leuk om dan eindelijk alles af te ronden en zelf weg te rijden – en niet als testrit =D ! We hebben een filmpje gemaakt met Shanes camera’tje maar moeten nog even kijken wat de handigste manier is om dat op internet te zetten, het is erg leuk iig we zijn alledrie daar een beetje aan het dansen met een oude sjaal die we gevonden hadden ofzo. Maargoed, de rit naar huis hebben we heel goed overleefd, we hebben allebei ongeveer de halve route gereden en ze rijdt echt heerlijk. Ze is trouwens uit het jaar ’94 maar heeft maar erg weinig kilometers gedaan omdat ze van de regering van de abouriginals in Queensland was en die gebruikte haar blijkbaar nauwelijks! Daarna was ze van een of andere dude die daar ook wat kusten met een rugzak mee af heeft gereden en nu van ONS. We hebben haar aan het hele gezin laten zien en iedereen is onder de indruk dus dat is fijn ter bevestiging van ons verliefd-op-busje gevoel. FOTO’S van dat ze hier in de tuin staat;
Cimg3488_2
Cimg3489
Cimg3490

Nou goed ik heb meer fotos maar na uren volhouden heb ik het opgegeven – weblog gunt het jullie niet om ze nu te kunnen bekijken dus dat moet maar later gebeuren.
 

5 Comments

 • Reply
  Judith
  13/12/2008 at 11:08 am

  Oh, dat is een mooie auto :D. 4WD?

  Gerben (en ik dus ook even) reden in N-Z rond in een Toyota LiteAce, zonder 4WD, dat was wel jammer. Maar een heerlijk busje!!

  Mooi dat jullie het ook zo fijn hebben, heel belangrijk!! Ik kijk uit naar je volgende blog (mxe9t foto’s ;) ).

  Xx, Judith

 • Reply
  Fred
  14/12/2008 at 11:49 am

  Hoi Saar,

  klinkt wel weer speciaal allemaal. ben ook wel heel benieuwd naar de foto’s.

  Veel plezier daar en kijk uit voor overstekende kangeroe’s!

  Fred

 • Reply
  saar
  14/12/2008 at 12:18 pm

  @Judith – Dankje! Ja die jullie hadden was dan beetje anders dan deze maar zal idd er wel op lijken =) Onze is ook geen 4WD maar denk ook niet dat we dat echt nodig gaan hebben.. Als we echt opeens wilde plannen krijgen kunnen we altijd nog een cross auto huren als het moet haha

  @Fred – Wij hebben nog geen kangeroe aangereden maar je komt helaas wel regelmatig een plat beest tegen op de weg :s Meestal blijft dat bij konijn achtige beesten maar niet altijd.. Maar ik blijf goed uitkijken hoor!!!

 • Reply
  Tamara
  16/12/2008 at 1:58 pm

  Super mooi busje zeg!!

  Allemaal erg leuk:)

  xxx Tamara

 • Reply
  Nina
  23/12/2008 at 11:15 am

  Amsterdam heeft 213 kilometer tramrails, Den Haag ook zoiets – Melbourne heeft helaas 245 kilometer dus the Australians hebben gelijk.

  Groetjes van een meeleesster uit Haarlem

 • Leave a Reply