Uncategorized

CANADA!

Het is gelukt!!! Het visum voor Vit is goedgekomen!!! We hebben in totaal 4 tickets moeten betalen maar we zijn er!! En de bagage is niet kwijtgeraakt!?! Haha vriendlief en ik zijn nu dus bij Martie en Rob, de zus van mn oma en haar man, op Salt Spring Island, we hebben vannacht 10 uur geslapen na 50 uur waarin maar 2 uurtjes, maar alles ging goed en we zijn vanaf the very beginning alleen maar aan het genieten. We hebben in totaal 13 uur gevlogen, met een overstap in Frankfurt, waar we maar 3 kwartier hadden om over te stappen, maar zelfs dat ging goed!!

Het vliegveld in Vancouver is gigantisch chaotisch en zo streng!! Dus ruim een uur later dan dat we aankwamen liepen we pas door e ‘exit’  waarachter het zo mogelijk Nog chaotischer was! Natuurlijk geen familie te zien, want niks was te zien, en vit wou erg graag naar buiten voor frisse lucht (wat erg warme ‘frisse’ lucht bleek te zijn :D) en ik besefte dat ik helemaal geen nummer had van wie dan ook hier, dus belde mn moeder (was kwart voor 12 in nl savonds) maar die was in gesprek, dus bleef vit buiten bij de bagage en ik ging gewoon maar zoeken. Ik wist dat Roderique en martie ons zouden komen ophalen, en rod is Lang dus ik dacht ‘ik meot op zoek naar een Lange vent’ ik zag er een paar, en eentje had een oranje t-shirt aan, dus hartstikke slim dat was m :) Hij heeft toen martie, vit en mij naar de ferry gereden en ging zelf weer naar huis in vancouver, na 2 uur zou de rechtstreekse ferry komen, dus hebben we wat gegeten en gedronken (honger!) (Starbucks!!!!!) en in de schaduw gekletst tot de boot er was, daarop ruime anderhalf uur in de wind en prachtig uitzicht al, en dan met de auto verder die bij het haventje stond naar het huis waar Rob en Martie wonen nou! We waren enorm moe maar het was zo blij en gezellig en geweldig om hier te zijn en bij this people dus bleven we nog even wakker, tot we allebei het gevoel hadden dat we onder invloed van een hele hoop waren zo licht waren onze hoofden. We mochten (en mogen) het heerlijk enoooorme kingsize-bed lenen van Robbie en hebben heerlijk geslapen tot 8 uur smorgens hier (11 uur in de avond in nl) moeder en zusje gebeld dat we dr dus werkelijk eindelijk dan zijn, Lilian gebeld, want die was hartstikke jarig van dr 18e verjaardag!

Ontbeten, heel veel gepraat, de hele dag lang, ik vooral met martie, vit met rob, en zo ontzettend gezellig, mensen!! Dr is nergens waar ik me zo thuis voel!! Zelfs in mn eigen huis misschien? Echt geweldig niet normaal. Daarna zijn we hondenvoer gaan kopen op een geweldig plekje, naar het ‘centrum’ van het eiland echt lief en zo klein en zo prachtig! en ik weet nog zo veel van toen ik hier 3 jaar geleden was! En de geur op dit eiland, het valt niet te beschrijven, overal, en nergens anders ter werled ben ik het nog tegen gekomen, een soort zoet, hout, en  het is zo heerlijk.. Boodschappen gedaan en daar kwamen we Robbie met zn nieuwe vriendin tegen, die gingen met een boodje en 2 kindjes even het water op maar was hartstikke leuk om hem ook te zien natuurlijk, toen zijn we langsgeweest bij de berg waar ze eerst woonden, net 2 weken geleden verhuist, Vitalijus vond het natuurlijk veels te interessant om de Canadeze huizen te zien die Rob heeft gebouwd en dus alles over kon vertellen, Martie en ik snel even naar de inrichting kijken en dan weer in de zon :p en daarna naar hun huis, daar was net de nieuwe eigenaar want die wou even precies weten hoe veel land nou bij het huis hoorde, en het is echt heeel erg in-het-bos daar :) dus lange klimtocht om alle lintjes en pinnen te vinden die de grens aangaven, daarna naar huis even, wat gegeten, en toen weer weg om een andere hooooooge berg te beklimmen (met de auto :D) woooow zoo dodelijk mooi joh, natuurlijk foto’s gemaakt, als ik thuis kom (thuis is sinds vrijdag avond vits en mijn huis samen nou! maar das een ander verhaal :) ) zal de ze dr op zetten als web-log het toelaat.

En nou gaan we b.b.q.en en daarna naar het centrumpje want daar blijkt een cafetje /restaurant te zijn waar elke avond goede life muziek is. Should be fun :D En daarna hoogstwaarschijnlijk nockout in het kingsizebed again haha want die jetleg is toch niet in een keer helemaal verdwenen he.. Vit weet ook niet wat m overkomt hier, het is geweldig :) ook daar ben ik blij mee natuurlijk. Tot snel!

5 Comments

 • Reply
  itty
  22/06/2006 at 8:53 pm

  Hoi Sarah, wat heerlijk toch dat het zo goed met je gaat en dat je geniet van je leven! Daar word ik nou vrolijk van !

 • Reply
  liefliesje83
  24/06/2006 at 1:02 pm

  HEEJ SAAR! IK ZIE JE OVER 3 WEKEN!!!!!
  WIEIEIEIEIEHOOOOEEEWWW!!!!

  Trouwens als je ECHT het WK goed wilt volgens ga dan naar mijn site en geef je mening over wie er waar gaat winnen bij je reactie :D Ik heb er mn best op gedaan!
  Ik heb trouwens bijna alle wedstrijden in t wk gezien op 7 na ofzo
  kus kus van je zusje die je bijna gaat zien :D

 • Reply
  lisa
  26/06/2006 at 11:20 am

  Nederland heeft verloren van Portugal… We liggen er uit :(.
  kus van depri lies

  DIE JE OVER EEN PAAR DAGEN GAAT ZIEN!!!

 • Reply
  Judith
  26/06/2006 at 1:08 pm

  Tip: Verander je begin tekst => Ik ben Sarah, 18!!! jaar ;)
  xx

 • Reply
  Jose
  04/07/2006 at 3:48 pm

  Hoi Sarah,

  Veel plezier in Canada, geniet ze, en tot volgende maand!

  Kus, Josxc3xa9.

 • Leave a Reply