Reizen Spanje

Costa Blanca en Londen

Jahaa weer een reis overleeft!! Weer thuis en klaar om jullie smachtende harten het lees- en foto-kijk-voer te geven wat jullie zo hebben moeten missen de afgelopen week. Om te beginnen is Meneer Allerliefst helaas weer naar zijn bootwerk vertrokken en dat is natuurlijk best wel behoorlijk jammer. Wat heel veel minder jammer was, is de vakantie die we hebben gehad! We waren naar Costa Blanca gegaan, Benidorm. Nou is dat absoluut het meest toerist-vergiftigde plekje waar ik ooit geweest ben aangezien we natuurlijk een goedkope package vakantie vanuit Engeland hadden geboekt.

Hoge gebouwen, veel bepaald soort mensen, overal erg veel alcohol te vinden, vreemde uitgaansgelegenheden, maar als je je hier niet aan stoorde, had je een super vakantie want als je een beetje je best deed kon je best heel makkelijk van alles ontsnappen, je absoluut goed amuseren al kijkende naar het volk, de zon was de hele tijd aan het schijnen en ons hotel was best heel oke. Wat ook leuk is, is dat iedereen altijd zegt dat je goed zit samen als je je vakantie als koppel overleeft en dat hebben we dubbel en dwars gedaan. Mensen die vroegen of we getrouwd zijn, of dat het zo leek alsof we elkaar zo goed begrepen en allebei heel blij eruit zagen, en ook gewoon hoe makkelijk we samen nieuwe contacten leggen en het ook heel leuk hebben met andere mensen erbij. We kregen van de rozenverkoper die savonds de kroegen enzo langs gaat met een bos, 3 gratis rozen haha. Daar hebben we er eentje van terug gegeven, eentje voor betaald en eentje aan de Amerikaanse soul zanger gegeven die we op 3 plekken tegenkwamen :p

Jeetj waar te beginnen over de rest, wat hebben we allemaal gedaan. Dinsdag avond dus naar Londen gevlogen, daar de hele nacht aan (of op) een tafel doorgebracht, al lezend, pratend, fotos-makend
Londen vliegveld wachten
Die ochtend heel vroeg naar Costa Blanca gevlogen en het was wel heel fijn dat al het vervoer en onvernachten enzo al helemaal goed geregeld was dankzij die goedkope package deal hihi! Rondgelopen die middag en aan het zwembad gelegen. En oh we zijn vreselijk! Van de 4 nachten daar, zijn we maar 1 uitgeweest! De rest vonden we onze kamer met elkaar en tv en boek leuk genoeg en was het spannend genoeg om tot 11 uur uit eten te gaan ofzo. Nouja we dwingen ons zelf in ieder geval niet om dingen te doen, gewoon omdat dat zo zou horen, right haha. Volgende dag een enorm eind langs de kust gelopen, hallo slipper blaartjes. Was leuk wel, heerlijk warm en zon zon zon en nieuwe dingen zien en toen we echt niet meer konden ergens neergeploft met een kan sangria en uitzicht over zee.
Lopen in Benidorm
Laat terug gekomen en onze dagelijkse savondse spanning gehad met het uit eten gaan. Volgende dag gingen we snellll! We hadden namelijk een scooter gehuurd die heerlijk hard kon en ons naar hele hoge bergen bracht – onderandere.
Scooter BenidormScooter Benidorm 2Scooter Benidorm 3Scooter Benidorm 5Een vriend van vriendlief vond, toen shane wat fotos van ons liet zien, dat we heel goed zijn in veel fotos van ons tweeën nemen. ‘Dus dat is wat jullie doen als jullie elkaar kunnen zien!’ Ja! En ik ben er trots op ook! We worden er steeds beter in =D
Die avond voor het eerst gebruik gemaakt van de optie in het hotel eten. Dat was eigenlijk zoiezo included maar vonden we minder aantrekkelijk. Was toch interessant om gedaan te hebben.
De dag daarna – laatste dag alweer, alles gaat in fast forward en dus de vakantie ook – gingen we door het centrum van Benidorm lopen, wat we dankzij de scooter hadden ontdekt. Oja ook gingen we eindelijk dat beach tennis gedoe spelen op het strand in de brandende zon voordat we neerploften in het zand en doen durven of de waarheid gingen doen. Meneer Vriend wist zeker dat ik er niets van zou bakken etc. maar ik kan met trots zeggen dat hij die woorden heeft terug genomen. Ha. Daar hadden we op geproost met een heel groot ijsje.

Na het beach gebeuren hadden we zo een honger dat we meteen maar ergens gingen eten en dat was de leukste tent waar we zijn geweest. Er begon net ook muziek (dat was de eerste keer dat we de soul zanger tegenkwamen) en het was gezellig en aan zee en het kreeg ons eindelijk eens helemaal in de uitgaans-mood. Dus gingen we naar huis om normalere kleding aan te doen en zijn we geloof ik wel 15 plekken in en uit gegaan, rondkijken, leuk genoeg met drankje, stom genoeg een danspasje naar de deur terug, heel leuk een paar drankjes en dansjes en praatjes. Was heel erg gezellig maar we maakten het niet te laat want de volgende ochtend moesten we om uiterlijk 8 uur beneden staan om de bus te halen naar het vliegveld. Allebei de telefoonwekkers gezet. En. Allebei in onze slaap uitgezet de volgende ochtend. Om 10 voor 8 werd shane wakker en zijn we als idioten onze tassen gaan volgooien en alles wat noodzakelijk was. Stom genoeg hadden we de kast helemaal niet gebruikt, maar hadden we mijn jas daarin opgehangen toen we er net binnen kwamen. Maar daar keken we dus niet meer in tijdens die ochtend sprint, en dacht ik daar pas aan na een half uur bus (want die hadden we dus wel gehaald, met nog 3 mensen die te laat waren en net op tijd uitvonden waar de bus stond). Best jammer, maar goed hij viel letterlijk al vreselijk uit elkaar en dat werd met de minuut erger.. Nu móét het wel lekker weer blijven in Nederland!!

En toen waren we even later in Londen. We hadden in Spanje via internet het hotel al geboekt – gelukkig want alles leek behoorlijk vol te zitten, want we dachten dat het leuk was om daar nog een nachtje door te brengen en de sfeer te snuiven.
LondenLonden 1Londen 2
Ook hadden we bedacht dat we naar een show of theater zouden gaan, dat is STOMP geworden, het was zo vreselijk briljant!! Een groep mensen, 7 geloof ik, die op allerlei vreemdste, beste, leukste, grappigste, rythmischte (is dat een woord) manieren aan het ‘drummen’ waren. Met wasbakken, met stoelen, met basketballen, met prullebakken, met bezems, of ‘gewoon’ stampen en klappen, of met een luciferdoosje, of met zand of water op de vloer etc. Wat het nog leuker maakte is dat iedereen een eigen rol had. Zo had je de smooth knappe jongen, de loser achtig persoon, de macho, de gek, de beste.. Maar allemaal waren ze zo ongelofelijk goed =)
Het hotel was heel leuk, het leek wel alsof ze in het hotel allemaal kleine straatjes hadden gemaakt – elke kamer had een brievenbus, een bel, en in de kamers was een keukentje, badkamer, tafeltje, wasmachine zelfs.
Dit vertrek was ook vroeg maar minder overhaast gelukkig. We vroegen ons af of we aan een taxi konden komen maar we waren nog bezig met naar buiten stappen en dr kwam een taxi voor onze neus aan die meteen stopte. Thank joeee. En mja eenmaal op het vliegveld was het moment van afscheid weer aangebroken. Het wordt een gewoonte hehe. Hij naar Nice, ik 3 uur later naar Amsterdam.  Maar nu gaan we elkaar wel vaker zien dan de afgelopen paar maanden. En tot dan nog eventjes door met schoolwerk :) En morgen heel veel wassen en opruimen! Maar nu eerst slapen. Trouwens wat is het warm hier in Nederland en ook alles is groen geworden!

9 Comments

 • Reply
  Marcel
  24/04/2008 at 9:07 pm

  Hiep hoi, gefeliciteerd!

  *begint alvast te duimen voor de examens*

 • Reply
  Fred
  24/04/2008 at 9:09 pm

  Hoi Saartje!

  GEFELICITEERD!! Mooi lijstje vind ik. Knap van je hoor.
  Heel veel plezier de komende 12 dagen.
  Maak maar veel foto’s! Of mag ik langskomen een keer?

  XX Fred

 • Reply
  Irxe8ne
  24/04/2008 at 9:52 pm

  Hard werken wordt beloond… ;-)
  Prachtige cijfers en een minstens zo prachtige tijd voor de boeg, samen met je down under lover. :-D
  GENIET ERVAN SAARTJE!!!

 • Reply
  Judith
  25/04/2008 at 12:56 am

  Heel heel goed!! Gefeliciteerd :). En dan ook nog je vriend die zo aankomt. Volgens mij kan jouw dag/week/maand niet meer stuk. Heel veel plezier samen de komende 12 dagen!!

  xxx Judith

 • Reply
  hedi
  25/04/2008 at 10:51 am

  Fantastisch gedaan! Nu nog even doorzetten met je profielwerkstuk/centraal schriftelijk en je slaagt met een prima lijst. Go for it!! En, een fijne tijd met je vriend.

 • Reply
  ann
  05/05/2008 at 1:34 pm

  oooh me god Ik wil OOOOOK!!!
  haha
  Super vetg aaf te gek lief absurd fijn zonnig en verliefd =D

  spreek je heel snel he!
  koesjjj

 • Reply
  shane
  05/05/2008 at 6:44 pm

  OK, lets try again. The third time ive tried this, but luckily after the first i learnt and copied the second message so i can paste it into the third. So this was the second message …
  Alright, lets try again. Just wrote a great message but it didn’t work. It was something like , ‘loved the story and the pictures and i MISS YOU HEAPS ALREADY and i need to learn dutch. Well the first message was alot better and funnier but it drained all my creativity. Anyway gorgeous im going to try to post it again and we will see what happens. Plaatsen/voorbeld/plaatsen/voorbeld, what will it be. I would go with plaatsen on instinct. Alright im pushing it now! …
  So that was the second one and now this is the third. Confusing isn’t it. Love you!

 • Reply
  shane
  05/05/2008 at 6:49 pm

  IT worked. Can you beleive it !!!!!! Hope your readers dont think im stupid, its just very confusing when the only dutch i know is Ik hou van jou mooi

 • Reply
  John
  05/05/2008 at 11:38 pm

  Nu je samen op vakantie bent geweest, weet je dus zeker dat het niet alleen maar een vakantieliefde was :-), hihi. Was in ieder geval superleuk zo te lezen. De belangrijkste Nederlandse woorden kent Shane dus wel in ieder geval ;-). Geniet van het mooie weer en succes maar weer met de laatste loodjes school.

 • Leave a Reply