Uncategorized

Currently I’m… (VII)

Hier is de zevende post van het terugkerende thema Currently I’m…!

De vaste Currently I’ms zijn: Reading, Watching, Thinking, Feeling en Loving.


Currently I’m Reading: All the light we cannot see, van Anthony Doerr. Gaat over een Frans blind meisje en een Duits jongetje die elkaar tegen komen tijdens de tweede wereld oorlog. Ik lees niet zoveel boeken over die tijd maar had mooie dingen gehoord over dit verhaal. Ben nog niet zo ver maar wel al erg verliefd op de schrijfstijl en tot nu toe nog geen niet-boeiend moment tegengekomen. Lees net dat ‘ie ook nog eens de Pulitzer prijs 2015 voor fiction heeft gewonnen trouwens!
All the light we cannot see by Anthony Doerr

Currently I’m Watching: Valerio Internationaal. Een programma wat nu een paar keer op NPO 3 uitgezonden is. Als ik TV kijk is dat bijna altijd via uitzending gemist en daar kwam ik deze tegen. Super leuk programma! Valerio gaat naar het buitenland om bekende en onbekende Nederlanders te bezoeken die daarheen verhuisd zijn en als enige in gemeen met elkaar hebben dat ze erg goed zijn in wat ze doen. Enige negatieve puntje is dat de afleveringen maar een half uur duren, hehe.

Currently I’m Thinking: aan hetzelfde als in de vorige Currently I’m… maar dan anders. Vandaag ga ik het hondje ophalen wat Shane en ik gezien hadden en zo graag mee naar huis wilden nemen!!! Ik werd vorige week gelukkig al vrij snel gebeld over dat ze hadden besloten dat ze naar ons mocht, maar er kwamen nog een paar lanngggge dagen aan. Ze moest namelijk eerst nog een tweede keer goedgekeurd worden door de dierenarts en dat gebeurde pas gisteren. Gelukkig werd ik meteen daarna gebeld met het goede nieuws en dus stap ik zo de auto in om zusje Lisa op te halen om samen hondjelief op te halen. SO. EXCITED!

Nou die heeft ze gevonden hoor!

Nou die heeft ze gevonden hoor!

Currently I’m Feeling: naast super excited (!!) over bovenstaand nieuws, zoals ik me al tijden voel: een beetje belabberd dus. Niets boeiends aan toe te voegen. Maar ik heb vertrouwen in verbetering komende zomer!

Currently I’m Loving: de Free Printables van de blog Bre Purposed van de graphic designer Bre! Ik kwam er toevallig terecht en vind ze echt super leuk! Als je naar haar website gaat is er bij elk exemplaar een link te vinden die een grote file van de illustratie zonder achtergrond opent. Sla maar vast wat fotolijstjes in!
Freebie poster Free Printable Free illustration

1 Comment

  • Reply
    Sandy
    07/05/2015 at 10:21 am

    Zo spannend! (ik val in herhaling) maar de leuke spanning van hondje ophalen is zo leuk, vooral als het moment daar is natuurlijk, blij voor jullie! En misschien kunnen we een keer met z’n allen wandelen :-)

  • Leave a Reply