Uncategorized

Daar is de phone

Vandaag maar 2,5 uur hoeven te werken vanwege de diepe rust in Amstelveens winkelcentrum dezer maandagen, en daarna mijn <mijn> MIJN telefoon gevonden! Ja nou niet de LG, maar hij lag in een Belcompany achter glas en keek me zo zielig aan he, en ook al had hij een crappy kpn prepaid pakket, ik heb hem toch meegenomen nadat ik in 2 andere telefoonwinkels geen mooiere, lievere, betere kon vinden. En dat voor 130 euro. Dat kpn gebeuren krijgen we er op de markt wel af. God ik voel me meisjes achtig.

Nokia7360

Ik kan niet echt slapen. Morgen 6,5 uur werken.

Stem! Vote! For me! Voor mij!  http://www.summerbabe.nl?showid=369 Jullie hoeven nog maar eventjes en dan hou ik mn mond erover en vraag ik je nooit meer om voor summerbabe te stemmen!! Het is van levensbelang!!!

3 Comments

 • Reply
  RedRose
  26/08/2007 at 9:33 am

  Hai!

  Spijtig van je gsm! En gelukkig dat je je kaarten enzo terughebt, is toch wel belangrijk!

  Verder: leuke picture :D En ik heb ook weer een keertje 5 gestemd :-)

 • Reply
  Barry
  26/08/2007 at 11:05 am

  English please

 • Reply
  annepan
  26/08/2007 at 11:48 am

  hej gumman
  ville bara ge dig en varm kram!
  kanske det behxf6vs

  ha det sxe5 bra
  puss

 • Leave a Reply