Uncategorized

de beste vakantie ooit :) 29/12

Nou hehe poepoeh kben dus in mn eigenste kikkerlandje op vakantie EN YAY IK GENIET! En natuurlijk spijt het me dat ik lang nix heb geschreven en vreselijk enzo je weet wel, maar daar had ik gewoon, eerlijk, RONDUIT GEEN ZIN IN! Dus tjah dan krijg je saaie logs.. 22 december vroeg bracht Vitalijus me weg naar het vliegveld en hebben we gebeld tot ik zowat op mn vliegtuigstoel zat want ik was zo t*fuszenuwachtig pfss vliegen, en dan ook nog aleen, en dan voor t eerst na 4 maanden weer iedereen zien en AAAAA maargoed, khad iig het vliegtuig gehaald (5 minuutjes later en dat was anders geweest) en de vliegreis van een uur en 3 kwartier vile uiteraard, ook wel weer mee toen ik mn muziek met discman opzette en probeerde te slapen omdat ik die nacht maar 3 uurtjes had kunnen slapen (ik zenuwachtig? neehooor ik nooit, ik ben cool, neej lig nooit ergens wakker van) Na lang lopen door schiphol, wat ongeveer 120 keer groter is dan het vleigveld arlanda in zweden, en het lange wachten op mn bagage, stond mn moeder daar opeens eindelijk weer voor mn neus!!! Samen naar huis, gebakjes gekocht, en na een uurtje was het eigenlijk alweer of ik nooit was weggeweest Naar de tandarts, wat ook weer helemaal goed ging, had alleen wat tanderosie maar nie ernstig dus en mn verstandkies omt maar niet door die is al een half jaar steeds een maand vet pijn aan het doen en verder gebeurt er nix. Iedereen, inclusief mn tandarts zegt ‘oh gewoon flink dr over heen raggen met je tandenborstel en veel kauwen’ letterlijk. Mja khebbet geprobeerd en dan sta je een kwartier met tranen in je ogen voor de spiegel met je tandenborsteltje dus laat maar dan. MAAR HIJ DOET WEL PIJN JA! Smiddags kwam lies thuis uit school, dus we waren meteen weer helemaal terug bij af met onze superhumor en gek doen hihi heel leuk. De rest van de dag lekker thuis geweest en afgevraagd wat ik de komende dagen zou gaan doen. HAd niks gepland namelijk had ik helemaal geen zin in. 23 december vrijdag had Bowe mij al geboekt, de enige dag dat ik (dacht dat ik) wist wat ik ging doen. Met bowe de stad in namelijk! Nou, die kwam eerst langs mn huis, en werd totaal gestoord van mij en zusjelief, e n vervolgend gingen we weg met zn 3en, lisa past r net zo goed bij dus was echt superleuk en een en al lachen en ik was zo blij weer hier te zijjjjn!!!! Rond een uur of 7 belde Bowe met uhm wat ik dacht een collega ofzow waarbij ie een harde schijf moest ophalen ergens in een cafe op rembrandtsplein want die was net klaar met werken en was nog ff wat drinken. Nou best, 10 minuutjes voor aankomst dacht ik eraan dat ik lilian nog moest bellen over die avond, want de dag daarvoor ahdden we afgesproken dat we elkaar zouden zien deze avond, en dat we dr nog over zouden bellen. Dus ik vroeg aan bowe of ik zijn telefoon daarvoor kon gebruiken dan, jahoor maar eerst moest ie zelf nog ff bellen, en daarna stopte ie m gewoon weer in zn zak, Dus ik dacht nah laat maar dan bel ik wel als ie straks met die collega staat te lullen pardon praten. Komen we daar binnen, zitten daar al mn beste goeidste liefste vriendjes en vriendinnetjes!!!!!!! Al mn tassen laten vallen en als eerst lil om dr nek gevlogen en toen de rest en ik kon echt de 2 volgende uren niet mn big smile loslaten, was zo vreselijk blij en gelukkig en alles!!! Echt bo, NOG een keer bedankt haha was echt geweldig Als ik blij ben dan wordt mn hypergedrag nog 5 keer versneld dus kwas echt aan t stuiteren en alles en helemaal ja naja hebik t al gezegd?? blij? haha goed, mn moeder en andre kwamen ook nog, en rond 12 uur gingen we met zn 4en weer terug naar huis, waar ik weer heerlijk in mn bed (met helaas wel beetje zielige deken(s) ) in slaap viel. 24 december zaterdag bleef ik thuis, gek doen met lies en lui zijn, en savonds wasset natuurlijk kerstavond dus pakjes onder de boom jeej kheb 4 hele leuke typische mij-boeken gekregen, marsepein gnigni, tarot pakketje, 2 cd’s (was echt een verassing he lies!) en en en en en !! en !!!!! we hebben voor met ze alle DE HELE SERIE VAN SEX AND THE CITY GEKREGEN!! ALLE SEIZOENEN EN AFLEVERINGEN EN SERIES EN EN ALLES ALLES!!! dusss dat is ook wel meer dan geweldig!! Van andre had mn moeder (voor algemeen gebruik) een heeeeeerlijke en mooie plaid gekregen dus met ze alle daarop gingen we toen de film deep blue kijken, maar ik viel een beetje in slaap en had nog allemaal glitter in mn haar van het uitproberen van een eh haarlak ofzo dus ging douchen en naar bed. 25 december zondag ehmm wasset 1e kerstdag… en em wat ik heb ik gedaan… chanan kwam volgens mij langs, jah, en met hem hebben lies en ik toen 2 afleveringen gekeken van SATC, toen konnie et niet meer aan en ging op zn knetterscootertje *moewahahhahahahaha* terug naar huis, rond 2 uur kwamen desire, dennis, julie en romee, dat was hartstikke leuk om hun ook even te zien! Dus hebben we lekker gegeten hmm en the polar expres gekeken en oja ook shark tale en weer lekker gek gedaan want dat zit blijkbaar in de familie.. Lies en ik hebben nog ff entoushiast SATC gekeken en rond 3 uur kwam moeders om de hoek dat t nou toch wel klaar moest zijn dus zijn we maar een beetje gaan slapen. (ook al heeft lies volgens mij nog de sims zitten spelen op dr gamecube en heb ik mn kamer lopen opruimenm jah elke dag een beetje (en dan weer een beetje minder) ) 26 december maandag OJA ben ik met lil en chanan naar mn oude werkplaats geweest haha boerderij meerzicht, het pannekoekenhuis in het amsterdamse bos natuurlijk, waar we pannekoeken zouden gaan eten wat uiteindelijk allemaal broodjes zijn geworden, maja ook lekker, en bowe belde/smste/belde weer, dat hij met rick, paul en sanne had geschaatst, en ook op weg was naar dezelfde bestemming, dus die troffen we daar ook, was weer lachen gieren brullen neej echt was heel leuk, was ook heel leuk om iedereen daar weer te zien!! En Petra had zelfs nog een ring van me liggen die ik daar altijd vergat elke werkdag en nu dus 4en een halve maand geleden ook haha die had ze voor me bewaard, wel lief ‘s avonds hebben we weer lekker gegeten , wat een experiment was van Andre wat nou es wel lukte hihi nee echt dit was lekker! Kheb echt het gevoel dat ik de helft niet meer weet van wat ik vertel, of tenminste ik weet wel wat ik vertel, maar ik vertel nie alles want dat ben ik dus vergeten weet je wel snap je wel je weet tochhh.. OOOOH hoe kan ik dat nou weer vergeten saar stomme doos wahah ik ben met lilian natuurlijk naar de stad geweest savonds!!! Ennet was zo leuk!!!! Alles was open tot 4 uur omdat et dus kerst was, en t was echt hartstikke gezellig en we hebben gedanst en gekletst en geversierd en verder nix allebei trouw gebleven aan onze lieve vriendjes jaja en op een gegeven moment had ik 3 biertjes staan omdat iedereen me alles aanbood en dan zei ik dat ik nog had, 2 glazen zelfs al, en dan zei die persoon ‘ja maar dat gaat ook een keertje op’ dus wahaha op een gegeven moment hebik t maar gewoon laten staan Rond 3 uur waren we thuis, helemaal back to old times, samen koud snel terug fietsen na uitgaan, lil en ik 27 december dinsdag had ik met annemijn afgesproken. Zij heeft de afgelopen maanden in Canada gewoond, en is daar ook al gevallen voor een charmante tandarts als ik het goed begrijp, die ze heel erg mist en vanaf maart samen mee gaat wonen daar, en dan ergens in de zomer gaat ze naar new york om daar aan dr theateropleiding te beginnen. MAargoed, nu waren we dus tegelijk in nederland dus meosten we elkaar natuurlijk zien!! En t was echt supergezellig genoeg spreekstof natuurlijk haha dus het uur wachten bij de bank om kronen naar euro’s te wisselen was nie zoon ramp. In de avond belde robin opeens dus heb ik met hem bij dixies wat gedronke
n, was ook erg lachen en leuk, en rond half 11 ofzo weer thuis, met lisa en moeders het begin van een aflevering SATC gekeken (jaa stiekem vind mam dat ook wel leuk natuurlijk) tot mn telefoon ging en dat vitalijus was en ik daar toen fftjes al mn aandacht aan moest geven we bellen slechts 1 of 2 keer per dag dus dat moet dan wel (a) hihihi we missen elkaar wel donderserg hoor pfss nie leuk.. Na dat half uur lil nog ff gebeld want die had een lichtelijk relatie probleem, maar aan de bromstem naast haar was wel te horen dat dat ook weer goed zat gelukkig 28 december, woensdag, gister dus, Ging k met lil winkelen in Amsterdam kalverstraatje jeejj hmm heerlijk lekker met de tram gegaan dus was ook nie zo koud en glad fietsen wat een luxe hmm En mensen ik heb een jurk gekocht! nee echt! Een hele mooie zelfs!? En ooknog ehh een trui, ook al leuk, en een gewoon simpel hempje voor in zweden onder de rest van mn kleren, en oorbellen voor bij een heeel mooi truitje wat ik aanwil met oud en nieuw.. en oja een bh.. niet die ik zocht, waar de bandjes vanaf kunnen, maar wel een hele mooie die heel goed zit enzo rond iets over half 7 haha was ik thuis want das wel een nadeel met de tram die je met de fiest nooit hebt, dattie vreselijk belahcelijk lang stil kan gaan staan opeens, dus race race naar huis vanaf de halte bij lilian thuis, en wat nar binnen gepropt , een broodje gezond heel lekker wat moeders voor me had gemaakt omdat ik de soep die zij eten niet naar binnen krijg, en daarna met Andre naar Alkmaar, naar mn lieve broertje deempje!!! Was echt heel fijn om die ook weer te zien, zo lief Papa was ook gekomen, zodat ik na afloop van de avond met hem mee kon naar eindhoven. Dus we hebben met zn 4en gepoold (t?) en weer afscheid genomen van deem, hij gaat proberen extra uren te vragen zodat ie maandag hier bij mn vader ook kan zijn, als vitalijus en ik dr ook zijn. Dan zou ik m dus nog ff kunnen zien, anders nie. Op de terugweg nog ff langs amstelveen, want was al mn zweedse les spullen en kranten enzo vergeten en dat vondik toch wel leuk om te laten zien en mn vader ook, en om kwart over 12 waren we dan hier in eindhoven, waar jose net de nora aan t uitlaten was , en we tot 2 uur geloof ik hebben gepraat enzo, en voor kerst hadden zij nog een cadeautje voor me, ook lief en morgen ochtend ga ik mn liefde van t vliegveld opppikken!!!! waaaaaah ben echt zo blij dat ie komt moeders wil mee gelukkig dus hoef niet met de trein ofzo hmm ik geniet gewoon zo godsgruwelijk van het weer hier zijn he… en naja, kheb vannacht nie zo geslapen, dus kvoel nou eindelijk eindelijk mn oogjes zwaar worden, dus ga maar naar bedje toe.. misschien dat ik dan eindelijk kan slapen. Khoor mn vader ook nog snurken dus dat kan nog wel hihi. Heel veel liefs en diepe spijt vor het alweer veel te lange stukje MOEWahahahAA KUsZ!!!!!

7 Comments

 • Reply
  zusjelief
  29/12/2005 at 1:38 pm

  Woei! Ik vind het zo leuk dat je zo blij bent!
  Weet je? het feestje bij marieke was echt zoo leuk! We hadden dus allemaal kleine hapjes gemaakt (poffertjes, ceasersalade *that was me :)*, zalmpasta, kruiden stokbrood, soort van pannekoekjes alleen dan droger en daar kon je van alles op doen heel lekker, en een heeel lekker en heeel vullend toetje :D.
  Nouja, toen gingen we de bedden klaar maken, daar na, sharktale gekeken, toen 13 going on 30, en toen nog een hele lieve japanse manga film :D.
  Toen viel iedereen heel langzamerhand stuk voor stuk in slaap.
  En nu zit ik hier bij Robin, heb net de kindjes even in hun bed gelegd voor hun middagslaapjes, nadat ik met Quinten nog met de bal heb gespeeld en hij nog voor me heeft gekookt. Zo lief! Hij wil me de hele tijd knuffelen! Ik ben echt gek op Quinten en Felipe :D.
  Nouja, misschien ga ik nog even aan mn web-log knutselen, dus tot.. morgen?

 • Reply
  lisa
  29/12/2005 at 1:40 pm

  Oja, en heb nog veel plezier bij pap :D
  kus

 • Reply
  Hans de Rooij
  30/12/2005 at 5:37 pm

  He wat leuk dat je ook Annemijn weer gezien hebt! Doe haar de groeten als je haar nog spreekt…
  En geniet maar lekker van dat hollandse leventje met je vrienden en familie…
  Voor straks: DE BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR, dat het een bruisend en succesolv jaar voor je mag worden..
  Groeten,

  Hans

 • Reply
  Rebecca
  31/12/2005 at 8:28 pm

  Hee!
  Zo leuk, alles wat je hebt gedaan in Nederland. :)
  Heb je nu een vriend in Zweden?
  (ik heb je web-log een tijd niet meer gelezen..)
  Nouja, erg leuk in ieder geval, allemaal! :D
  En een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
  Groetjes, Rebecca.

 • Reply
  John
  01/01/2006 at 1:17 pm

  Hoi, wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo gelukkig bent! Een gelukkig nieuwjaar slaat dus zeker op jou op dit moment. Maar goed, ik wens je een heel gezond 2006 en dat je zo gelukkig mag blijven als je nu bent. Dikke kus, John.

 • Reply
  Stephan
  10/01/2006 at 10:06 pm

  Hoi Saartje, gaat ‘t allemaal goed daar nu je weer terug bent? En nog steeds in love? Hoop van wel dus want hij is echt een heel aardige en betrouwbare jongen… Hoop dat alles goed met je is, hoor nog wel van je OK? Liefs papa

 • Reply
  Marie
  12/01/2006 at 4:53 am

  Hej Sarah :)

  how are you? I doing ok. Ixc2xb4m home again in Lulexc3xa5. It was sad we didnxc2xb4t have time to meet. But next time. I going to know in the end of january when i have cf clinic in uppsala next, i think itxc2xb4s in February not sure. but i let u know and than i maybe stay longer at my dad and visit stockholm too. So i can send u a sms or call u when ixc2xb4m down in uppsala or stockholm again :)

 • Leave a Reply