Uncategorized

De ernst van facebook

Flr_105
Ik was aan het zoeken en verzamelen nu snachts, hopend op de leukste kaartjes van het internet zodat ik er misschien wel een logje mee kon maken als ik er genoeg had van dezelfde categorie, tot ik deze tegen kwam. Dit is echt helemaal geweldig want zo ging het super letterlijk bij mr. lieverd en mij, de tweede keer dat ie in Amsterdam was ofzo hahahaha. Na een paar dagen was het grote moment daar: in mijn kamer met de pc aan namen we het besluit: we waren een heel officieel koppel want de wereld kon het vanaf toen zien op facebook!

Image002

Image002_2 .
(Facebook is de internationale en volwassenere hyves voor de mensen die geen lid zijn!)

4 Comments

 • Reply
  itty
  26/02/2008 at 9:35 am

  klinkt weer allemaal superleuk! Mooie foto ook, ik heb geleerd van het programma topModels dat de blik in je ogen erg belangrijk is. Nou daar scoor jij goed mee hoor! Heeft Bowe je trouwens nog de tip gegeven om Het mooiste meisje uit de klas te zien (in de herhaling)? Zou maar kijken , als je tijd hebt haha. zie gastenboek link.
  liefs van Itty

 • Reply
  ann
  26/02/2008 at 3:46 pm

  eerste foto waar ik n totaal andere jij in zie :) niet erg, mooi juist, intressant!

  kraam

 • Reply
  John
  29/02/2008 at 9:44 pm

  Wat een ‘Nederlandse’ achternaam voor een Australische jongen. Heeft hij Nederlands roots? Mooi koppel, ook al is het praktisch niet altijd even makkelijk voor jullie. Leuke impressie van die foto-shoot in je vorige blog. Ben ook wel benieuwd naar die foto’s. Je hebt ondertussen al een aardige portfolio opgebouwd met heel wat erg mooie foto’s. Fijn weekeind in ieder geval.

  Groetjes, John.

 • Reply
  Bowe
  01/03/2008 at 12:04 pm

  Jezus ik dacht dat ik t druk had gehad! damn niet normaal :D Ik vind de foto eerlijk gezegd niet zo mooi.. en dat is bijna voor t eerst (samen met die ene voor die studente waarin je vet bleek leek met al die kleuren kleding enzo jeweetoch). Ik vind je helemaal niet sarah idd, hij is levenloos.. don’t hate me :D

  Kus!

 • Leave a Reply