Uncategorized

De lift doet het!

Download 06_overturned.wma

ZOOO ik heb me toch even een KOPPIJN!!! We hadden vandaag alweer een niet normale schooldag want het is FN-dag wat dat precies inhoudt weet ik dan na een dag vol workshops ook weer niet haha want dat ging allemaal vooral over arme landen en organisaties die hielpen enz. Zo kwam er iemand langs van "Clowner utan grxc3xa4nser" ik dacht in het begin dat het zoiets zou zijn als de cliniclowns ofzo dus werd meteen moeilijk publiek, tot ik doorkreeg vlak voor de presentatie dat het natuurlijk het zelfde was al "artsen zonder grenzen" alleen dan dus clowns. Die vent was goed!! Echt heel indrukwekkend, dr was een clown gekomen met een hoop foto’s , een vlotte babbel, een goede uitleg, af en toe wat clowngedrag, en een grijpende zelfgemaakte film. Op bepaald moment had ik zelfs kippevel van oooh ik moet ook zoiets doen! Maar dat komt natuurlijk ook door het moment van geweldig zelf.

Ja en toen de kleine workshops, wat eigenlijk vooral inhield dat een leraar een groep kinders nam en vertelde wat hij voor goeds deed en dat ging promoten en presenteren enz, maar ik voelde me dus slechter en slechter, werd nog even wakker geschud door mn telefoon die niet op STIL stond, maar verder had ik grote oorlog met wakker blijven. Na de half uur te late afgelopen workshop belde ik vriendlief terug en zei dat ik naar huis zou gaan want voelde me zo ziek als een oud keukenlapje :(  Vriendlief werkt heel dichtbij de school, en ook al had ie al geluncht en zoals altijd veel te veel te doen stond ie erop om me op te halen en thuis te brengen zodat een half uur eerder thuis was dan als ik de bus zou nemen en niet door de harde regen hoefde. Heel lief. Samen nog een kop thee gedronken en daarna in bed geprunkeld, net wakker geworden… hoofdpijn niet weg gvd, buikpijn wel wat minder gelukkig.. slijmzooi allemaal nog lekker vast.. Maar wel blij… want ik heb mooie muziek, en nu ik zo net wakker werd, voelde ik me hier thuis zoals nooit te voren, en dat voelt natuurlijk erg fijn. Nou dan ga ik nu even wat eten DAAAAAAG xxxxxxxxxxx

Cimg1160

3 Comments

 • Reply
  lisa
  16/10/2006 at 5:57 pm

  echt super leuk dat je het (met de meeste =P) klasgenoten zo goed kan vinden =D!
  dag!

 • Reply
  Noor en Bas
  25/10/2006 at 6:39 pm

  Dag Lieverd
  Hoe gaat het?
  Bas vraagt zich af of je nu niet meer in Nederland komt.
  Ik heb gezegt dat we elkaar zo snel mogelijk weer zien.
  Moet kunnen he?
  Dikke zoenen van ons

 • Reply
  Bowe
  25/10/2006 at 11:19 pm

  Die foto is echt space.. damn!

 • Leave a Reply