Uncategorized

de moord op de kerstboom

Kheb net mn kerstboom onder handen genomen… Oh wat was die zielig zeg.. onze kerstboom is het levende, nouja, ik vraag het me af ondertussen, bewijs dat er gelijkenis is met de mens: haaruitval en grijs.

Img_2479
Heb je ooit een zieligere kerstboom gezien en een dikker groen tapijt? We hadden echt met m te doen en dus hebben we hem uit zn lijden verlost. Althans, daar zijn we mee bezig. De ballen en lampjes zijn er uit, zo snel mogelijk brengen we m naar een plekje waar ie rust kan vinden. Hij zei nog wel (ja, de boom) dat ie het heel leuk vond hier, en we hebben hem flink bedankt dat ie hier was. In zijn betere dagen zag ie er trouwens zo uit:
Img_2417
Jaaa ons boompje was een prachtexemplaar! Helaas moet je alles ooit los leren laten, zo ook de kerstboom..

Ik ben vandaag in een tattoo/piercing shop geweest! Dr zit er hier eentje sinds ik geloof een maand of 5 en ik liep er langs, dacht ja waarom niet! Dacht dat er niemand binnen zou zijn en ik meteen mn vraag kon stellen, maar ik moest 5 minuutjes wachten tot de mensen voor me met hun net besloten tattoo-voorbeeld weggingen. En ik was mezelf zo zenuwachtig aan t maken!!! Haha tegen de tijd dat ik aan de beurt was wist ik nauwelijks meer wat ik wou vragen :D en dan achter het prive-deurtje hoor je 3 tattoo apparaten zoomen, en overal hangen piercings en foto’s en voorbeelden, en dan toch ook een bepaald soort mensen.. De man die mij hielp zag er heel leuk uit, mooie tattoo’s, ook een tongpiercing, alleen de halve koeienring door zn neus destroyde het hele plaatje! Maargoed, in het begin deed ie nogal uit de hoogte tegen me, niet aankijken met praten, halve zuchten van ‘moet ik dit nog uitleggen?’ maar ik dwong mezelf om m in zn ogen aan te kijken, niet lief te lachen en gewoon duidelijk mn vragen te stellen, en na 3 zinnetjes hadden we contact :p en maakte we grapjes en kwam ie aan het eind van het gesprek zelfs achter zn balietje vandaan om de deur voor me open te houden moewahha braaaf! Maarem… hij zei dat ik niet speciaal vloeibaar voedsel hoef te eten daarna ofzo, maar dat het de eerste tijd wel een ‘lange’ piercing is omdat het in het begin natuurlijk opgezwollen is en anders past het niet. Later kan je die verwisselen naar een kortere. Maar in het begin als de zwelling beetje kleiner is, zei ie dat de piercing steeds naar de zijkant kan kantelen (ja ik weet het , alle antipiercingmensen zitten me nu hard uit te lachen) en raadde ie me dus niet aan om de eerste dag al een steak te eten ofzo hihi. De dag na het piercen moet je ook ijs sabbelen enzo en de dagen daarna goed spoelen met ontsmetting iets. En in deze shop is het relatief goedkoop! 450 kronen, wat ongeveer 48 euro is ofzo. Ik vroeg ook over of ze tattoo’s met witte inkt maakten daar. Dat deden ze nu nog niet, maar de baas had in zn vorige praktijk er wel veel mee gewerkt dus ze waren toevallig net informatie aan het verzamelen om het over een tijdje op te nemen in hun praktijken. Maar die piercing komt er :) Over anderhalve maand denk ik. Ga volgens mij echt waanzinnig zenuwachtig zijn haha!

Verder gaat het met vit en mij heel goed.. om de een of andere reden zijn we de laatste 3 dagen ofzo weer verliefd als een stel pubers en is het dus heel gezellig en veel lachen als we elkaar zien. Ik voel me zoiezo zelf opeens heel erg goed. Je ziet het zelfs in hoe ik slaap, hoe ik lig. Ik heb een jaar lang helemaal in elkaar gerold gelegen, met mn vuisten hard dichtgeknepen en alles goed onder de deken tot mn kin. Nu sinds een week ongeveer word ik steeds wakker dat ik op mn rug lig, uitgestrekt met mn handen boven mn hoofd, deken gewoon losjes over me heen. Vit merkte het zelfs op met zn vroege uit-bed-rol-tijden :) gewoon alles wijst erop dat ik me lekker voel. Het enige nadeel is dat ik steeds spierpijn heb aan de voorkant van mn bovenarmen omdat ik zo lig haha :)

Net met Bowe gemsnt, die zat al in Jxc3xb6nkxc3xb6ping in een hotel!! Fred en hij hebben dus al het allergrootste deel gereden en ze zeiden dat ze hier morgen waarschijnlijk rond 1 uur zullen zijn om mn mislukte koffie te proeven ! Echt zo leuk :) Vanavond even met mn moeder gebeld. En lies ook want stond op speaker. Heel even maar, want de verbinding is heel slecht steeds met die wind en alles, en ik hoorde vaag nog iets over een batterij die mssn op was. Mja iig elkaar even gehoord. En nuuu ga ik iets anders doen. Doeii!

4 Comments

 • Reply
  Marjolein
  10/01/2007 at 8:49 pm

  Hey Saar!
  Jaja, de tekst is terug :-) Ik had de volgende dag al antwoord haha, dus dreigen hoefde niet ;-)
  Bleek dat ik iets van de instellingen moest veranderen, en vanaf nu staat er dus onderaan een tekst die ik schrijf of ik die wil fixeren of niet.. En zodra die gefixeert is staat hij bovenaan, dus eigenlijk best makkelijk. ‘Met de uitleg erbij dan hxe8 ;-)’

 • Reply
  Tamara
  13/01/2007 at 5:00 pm

  Je moet m ook wel water geven he:P Maar dapper dat je een piercing laat zetten, lijkt mij echt niks maar ieder voor zich;)

  hoop dat je iig over anderhalve maand zwaar genoeg bent!!

  xxx Tamara

 • Reply
  itty
  13/01/2007 at 5:31 pm

  he saartje en pietertje!
  veel plezier met elkaar. het is altijd leuk om jullie samen te zien. ik word er vrolijk van. sarah wanneer begin je aan je boek: De avonturen van Sarah in Zweden?
  voor Bowe een dikke lebber en veel geknor van zijn enige en echte vriendin……..DIESEL

 • Reply
  Maart
  14/01/2007 at 2:42 am

  hey saar!

  ik ben maart, ik ben de zoon van fred, hij vertelde me dat ik maar eens moet kijken op jouw site… jij woont nu in S(t)igtuna toch? ik heb even gekeken op een enorm grote kaart die ik hier heb en ik zag dat het dicht bij Arlanda is… dus je hebt nog wel een bxc3xa9xc3xa9tje civalization bij je? lekker ook dat het aan het water ligt.. is heel chill…

  ik wilde even zeggen dat je helemaal gelijk hebt met het noemen van San Francisco als mooiste stad… ik ben er een tijdje geleden geweest… en het is de beste stad die ik ooit heb geizen…

  wilde ik even zeggen…

  veel plezier met Bowe,

  en de groetjes…

  oh ja let op hier komt een beetje reclame over mijn eigen site:

  http://www.murt.waarbenjij.nu

  xxx

 • Leave a Reply