Uncategorized

De rest van Rene

Een paar dagen geleden heb ik de cd-rom met alle uitgekozen foto’s van de shoot thuis gekregen! Een paar portret plaats ik weer hier :)

_mg_1600s
_mg_1591s2
_mg_1604s
Jumpx5
_mg_1688sw2
Yeey!

Doordat ik nou 2 weken te vol griep en verkoudheid zat ben ik nauwelijks naar school geweest voor minstens diezelfde tijd. Zit nou dus weer te paniekeren over hoe dat moet, want de eerste SE’s komen er al veel te snel aan. Vandaag ga ik (is het plan) extreem veel huiswerk maken, maar wat ook lastig is, is dat de wiskunde boeken nog steeds ontbreken en laat dat mijn lastigste vak zijn. Ook, als je niet op school bent geweest en het is het begin van het jaar, mis je de groepjes-makerij en de huiswerk-planningen, al heb ik gu-luk-kug wel van de meeste vakken nou de vage planning voor over het hele jaar wat me kan helpen. Ohh wat vind ik het vervelend om dit laatste jaar havo weer te doen nu. Had het niet verwacht zo :s Werken doe ik nog steeds in het stress cafe, maar zit er over te denken om dat binnenkort op te zeggen. Ten eerste omdat ik altijd bang ben voor mn gezondheid daar vanwege rook, bacteries all over en echte uitputting (leuk die feestmaanden, koopzondagen bijna elke week. Dat betekend voor mij 3 dagen kei en kei hard achter elkaar werken, waarna we weer naar school mogen om daar met onze volle concentratie te verschijnen) en ten tweede zit ik zo vol gepland dat ik geen sociaal leven meer overhou buiten de mensen van werk en school. En er zijn nog wel wat mensen die ik daarbuiten graag zo af en toe zou willen zien! Wat erg gek is, gister belde mn baas, over dat er 48 euro nog wat uit mn portomonnee miste. Dat zou betekenen dat er in totaal minstens 100 euro weg is inclusief de fooi!! Heel stom en snap er echt helemaal niets van, er is gewoon echt gxc3xa9xc3xa9n moment waarvan ik denk ohh daar kan het mischien gebeurt zijn, ook niet na het vele denken na dat telefoontje. Mr. Baas stelde allemaal vragen, waar ik mn portomonnee heb neergelegd tijdens pauze, wie er bij de koffie stond toen, of ik niets fout heb gedaan, en nog veel meer waarvan ik het verband niet helemaal zag met dit. Het ging juist heel erg goed maandag, ik was de enigste serveerster dus heb mn ass dr af gewerkt maar kreeg veel fooi en dacht nog ha dan kunnen ze zien hoe goed ik het in mn eentje ook kan. Maar ..  :s Erg vreemd. Mn collega’s die er verder waren, waren alleen de assistent bedrijf leidster en een jongen die er al 9 jaar geloof ik werkt en met heel zn hart ook. Dus .. huh?!?! Hopen dat als ik morgenavond weer moet werken het is opgelost. En jeez ik mis iemand ontzettend.

English

I know, I suck in this English part huh. Forgive me? Pleasssse?
The pictures are a couple of the ones that came on the cd that Ive got sent home a couple of days ago, from the shoot with rene de haan. Was lots of fun and now I have some good portrets! Ive been flue-ish and having-a-cold-ish for the last 2 weeks and therefor havent been to school that time. So now Im a bit stressy about how Im gonna do all the things, especially because at the beginning of this year I was thinking this would be eaazzyy and I would do my very best. Hmz. So lets hope from now on no illness anymore. Still working in the cafe, but thinking about quitting there. For two reasons mainly, 1- Everytime Im working Im worried about my health because of all the smoke, bacteries and exhaustion. 2- I barely have a social life anymore! Im so full of school and work and once in a while babysitting that I almost never see people out of those places anymore. But we’ll see what happends with that :) The weekend with Shane was wonderful, missing him now isnt! Hugs

12 Comments

 • Reply
  itty
  25/09/2007 at 10:10 am

  dit vind ik echt supermooie foto’s! Naturel en een tikkie ondeugend! wanneer breek je door?

 • Reply
  annepan
  25/09/2007 at 2:18 pm

  te gek te gestoord en veeeeels te leuk! whihi
  die foto’s zijn gewoon zoals je bent! mooi en puur natuur =)

  kram

 • Reply
  Tamara
  26/09/2007 at 5:40 pm

  Mooie foto’s hoor!!!

  xxx Tamara

 • Reply
  michael van der voorden
  28/09/2007 at 11:42 am

  Super super super ! :D
  -x- van mikey.

 • Reply
  ann vanuit NL
  30/09/2007 at 11:58 am

  even even n berichtje, vlieg zo weer terug naar zweden, maar is het leuk met shane?! dacht je nog te smsen maar tegoed op … :S
  k spreek je wel weer op msn .. begin trouwens dinsdag met mn baan :)
  en ben ziek. griep. zelfs mn huid doet pijn. waarom nu?!
  puss och kram

 • Reply
  iboulevard
  03/10/2007 at 3:04 pm

  mooie foto’s!

 • Reply
  Bowe
  03/10/2007 at 5:37 pm

  die laatste kan zo een tijdschrift in.. echt heel cool is die!

 • Reply
  Zaar
  03/10/2007 at 8:05 pm

  Dankje! =) Vind ik ondertussen ook miscshien wel de beste! Yeey lang leve Rene hihahoe!!

 • Reply
  ann
  04/10/2007 at 1:15 pm

  mmm o wat een heen en weer gevlieg vandaag hier echt zo heerlijk is dat : nxc3xa9t beter of eigenlijk gewoon nog niet en dan iedereen op je nek en ook je werk en dan maandag dinsdag woensdag en donderdag om half 5 je bed uit moeten om om half 8 op je werk te staan tot half 3 en dan thuiskomend al etend je bed weer in te rollen … DUS
  dat word zo ongeveer mijn arbeidsleven.
  iedereen heeft het moeilijk -.- hihi
  SUPER foto,s ! maar dat wist je al dat ik dat vond en weet ook niks origineels meer te verzinnen dan dat je nou eindelijk wel gewoon es goed geld met t moet gaan verdienen! mee eens wel he? en dan ook veel buitenlandse shoots waar shane ook net precies en heel toevallig is .. :)
  nou taaag!

 • Reply
  Barry
  16/10/2007 at 12:04 pm

  I looked at this guy’s website and all the other girls took off their pants!

 • Reply
  Rutger ten Broeke
  21/10/2007 at 9:53 am

  Hallo, Sarah.

  Ik zag de foto’s die Renxe9 de Haan met je maakte en werd direkt gexefntrigeerd.

  Ik ben fotograaf-beeldend kunstenaar en op zoek naar goede, maar niet routineuze modellen.

  Ik werk uitsluitend in zwart/wit en momenteel bezig met een boek over mijn 30 jaar fotografie.

  Mijn website is nog in de maak, maar als je mijn naam opgooglet, kom je mijn werk in allerlei publicaties en op andere sites tegen.

  Ik zou graag eens een keer met je willen werken.

  Laat je me horen wat je daarvan vindt?

  Met vriendelijke groeten
  Rutger ten Broeke

 • Reply
  Rutger ten Broeke
  21/10/2007 at 9:55 am

  Hallo, Sarah.

  Ik zag de foto’s die Renxe9 de Haan met je maakte en werd direkt gexefntrigeerd.

  Ik ben fotograaf-beeldend kunstenaar en op zoek naar goede, maar niet routineuze modellen.

  Ik werk uitsluitend in zwart/wit en momenteel bezig met een boek over mijn 30 jaar fotografie.

  Mijn website is nog in de maak, maar als je mijn naam opgooglet, kom je mijn werk in allerlei publicaties en op andere sites tegen.

  Ik zou graag eens een keer met je willen werken.

  Laat je me horen wat je daarvan vindt?

  Met vriendelijke groeten
  Rutger ten Broeke

 • Leave a Reply