Inspiratie

De winnaar van het telefoonhoesjes shoptegoed!

Winnaar shoptegoed telefoonhoesjeVandaag is de dag, vandaag is de dag, dat ik over de winnaar van de telefoonhoesjes winactie vertellen mag! Twee weken geleden kwam die actie online op dit blog en een hoop van jullie hebben eraan mee gedaan. Vind ik geweldig!

Ik wilde en kon niet bewust gaan kiezen, want dan waren jullie het allemaal geworden en dan hielden we per persoon maar weinig shoptegoed over. Ik heb het dus op een eerlijke, onpartijdige manier gedaan, kijk maar!

En de winnaar is…

Ik pakte het propje papier met de naam JOYCA! Gefeliciteerd girl! Ik ga telefoonhoesjestore.nl mailen met de uitslag, dan mailen zij mij het shoptegoed, en dan mail ik jou met de code. En na al dat ge-mail kan je online je telefoonhoesjes en/of accessoires ter waarde van 25 euro uitkiezen!

Voor degenen die mee hebben gedaan maar wiens papieren propje niet mijn vingers insprong; wees niet getreurd. Ik vond het zó leuk om deze actie naar mijn blog te brengen dat ik zeker weet dat het nog eens gaat gebeuren. En dan hoor je het natuurlijk meteen :)

1 Comment

  • Reply
    En de winnaar is... - De hoestende avonturier
    21/09/2016 at 1:30 pm

    […] de win actie gereageerd had, hoe leuk. (En trouwens bijna dezelfde naam als die van de winnaar van de eerste win actie hier. Toeval bestaat niet?) Gefeliciteerd JOYCE, ik stuur je een mail zodat ik weet waar ik het […]

  • Leave a Reply