Uncategorized

Denken Doen

Nou, ja, het vervolg van de intake-rij-les is ondertussen duidelijk – Ik ga 15 lessen volgen van elk 2 uur durend, in de komende 4 weken. Over 11 dagen heb ik op zaterdagochtend 08.15 mijn theorie examen en ergens rond het weekend van 12 oktober – als ik mijn theorie dan heb natuurlijk – mijn praktijk examen. De bedoeling is dat ik dit in 1 keer haal uiteraard. (puntje puntje puntje..) Gaat lukken!! Goede mantra. (waarom is dat theorie-stof-boek zo dik?)

Vandaag langs moeders geweest en daar samen ook naar mijn ziektekosten verzekering gebeld. Het is toch fijn om te weten wat ik straks zelf moet gaan betalen in het buitenland en wat niet. Gelukkig is echt eigenlijk alles gecoverd en hoef ik ook niet van status of weet ik wat te veranderen, zolang ik maar binnen een jaar even terug kom naar NL en medicijnen kan ik ook in het buitenland kopen, zolang ik het geld heb om dat voor te schieten; dan geven zij het na declareren terug. Ben dus best wel tevreden! Heb alleen net slim gedaan en opgemerkt dat mijn paspoort verloopt in Augustus 2009.. Ga dus denk ik zo snel ik kan maar weer richting Amstelveen om een nieuwe aan te vragen, dan hoef ik me daar iig niet meer druk over te maken hoe lang ik ook weg blijf (en hebben de mensjes die mij een visum gaan geven ook niets te zeuren) (niet daar over in ieder geval).
Voor de rest vandaag weer kook-oppas dag gehad. Was heel gezellig ‘savonds, gelachen met het hele gezin en lekker gegeten (dankzij mijn kookkunst niet te vergeten). Alleen wel mijn rechter arm beetje vervelend verbrand aan een pan, hmzz. Morgen weer goed-opletten-dat-ik-me-nergens-verbrand in Mokka, ook leuk.

Ahw. Eigenlijk heb ik nu gewoon zin om doei te zeggen en ver weg te gaan vliegen samen met verweggeliefde die vanaf dan dichtbij is en een super leuk spannend zonnig leven te hebben ;p

8 Comments

 • Reply
  Marjolein
  07/09/2008 at 5:08 pm

  Antibes is een leuk klein plaatsje hxe8?
  Wij waren er jammergenoeg net op 1 mei zodat de meeste bezienswaardigheden dicht waren maar dat mocht de pret niet drukken.
  Nog zo’n bijzonder ijsje gehaald, waar ze het schepijs zo op het hoorntje doen dat hij de vorm krijgt van een roos??? Ziet er echt leuk uit!

  Nice is inderdaad ook een hele leuke stad, daar zaten wij in onze vakantie in een hotelletje.

  Liefs

 • Reply
  Lisa
  07/09/2008 at 6:01 pm

  saar ik zweer dat ik echt bommen ga gooien op sidney als jullie in sidney gaan wonen.
  Je moet echt in frankrijk gaan wonen. Jezus anders gaan we elkaar echt een keer in de 3 jaar zien en dan zal ik de eerst volgende keer dat je me ziet, een oude verschrompelde opa zijn (ja, uit frustratie zal ik me ook nog laten ombouwen) van het jou missen.
  En .. gewoon in frankrijk wonen.
  Trouwens! ze hebben verdorie ook een prachtige haven in rotterdam hoor! en dan gaan jullie maar regenjassen kopen, regen is heel erg in.
  DOeiieiee! franse chick van me!

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  08/09/2008 at 8:48 pm

  Wat heerlijk dat jullie nu een vooruitzicht hebben om samen te gaan wonen. Lekker genieten toch?

 • Reply
  saar
  08/09/2008 at 11:28 pm

  Marjolein, Antibes is idd leuk! Helaas vooral lopen stressen daar maar we hebben WEL een ijsje gehad, alleen niet in de vorm van een roos! Volgende keer eis ik dat ook dan maar ;D

  Lies ff positief aaight hehe

  Prinsesje in Wonderland, ZEKER GENIETEN haha :D

 • Reply
  Bob
  09/09/2008 at 11:31 pm

  Succes morgen in Mokka, echt gaaf tentje!

 • Reply
  Lisa
  10/09/2008 at 5:45 pm

  ik heb helemaal geen zin om jou doei te horen zeggen

 • Reply
  saar
  10/09/2008 at 8:14 pm

  dan zal ik jou een origineler goodbye influisteren ;) Dont worry chick

 • Reply
  Prinsesje in Wonderland
  11/09/2008 at 2:11 pm

  Je moet wel heel wat dingen regelen voordat je weg kunt uit Nederland. Fijn dat je zo snel je rijbewijs kunt halen. Nu duimen dat het lukt maar dat lukt vast wel.

 • Leave a Reply