Uncategorized

det snxc3xb6ar! 20/11

Nou, zoals ik in mn gastenboekje al had neergezet: dat was dus de verkeerde badmeester. Nou loopt er ene henri rond (waarvan ik vrij zeker weet wie dat is AARGH) die denkt dat dit dutch girl totally into him is.. NIETES! IK BEDOEL JE COLLEGA!! maar dat durf ik natuurlijk weer nie te zeggen tegen m he. Ik liep het zwembad op vrijdag ochtend dus in om half 12. Een van (okee meest aardige) bitches keek heel aandachtig naar me terwijl ik mn pasje aan het zoeken was, dus ik vroeg maar ‘ik kan nu toch gewoon zwemmen?’ En voor de zoveelste keer werd er voor me over de balie heengehangen, een groen foldertje met alles erop gepakt, en een vinger die alles daarop aanwees met wederom, voor de ondertussen zo de 9e keer, de uitleg daarbij. Ja.. ik heb er thuis nu een stuk of 4 liggen, dezelfde groene foldertjes, en toch moet dit elke keer weer gebeuren, omdat saartje natuurlijk nooit bedenkt (neej, ook niet na 9 keer neej) of het zwembad misschien ook DICHT kan gaan? Of dat er dan alleen maar lessen zijn?? MAargoed, deze dag ging het zwembad pas om 12 uur open. Toen ben ik mar even in het enerverende centrum van valsta gaan rondlopen, heb een zak snoep gekocht en ben nog weggedoken voor de meneer van school met ‘het aanbod’ en om 3 voor 12 weer op weg naar het zwembad. ‘WELCOME BACK’ schreeuwde de opeens te aardige balie-bitch midden door een gesprek heen met de normaal heel veel belangrijke mede-bad-bitch die nu dan ook verontwaardig stopte in haar zin. geheh. heh. mn badmeester was natuurlijk (nog, dacht ik toen nog) nergens te bekennen. Omkleden tussen de baby’s en oude wijfen en 3 jonge vrouwen in (babyzwemles-met-mama-en-oma was net afgelopen, en oude-saggerijnige-wijfen-zwem-arobics begon net.) had t nog nooit zo druk meegemaakt in de kleedkamer, was ook nog nooit smiddags/sochtends gaan zwemmen, maarja, zo snel mogelijk maar weer omgekleed en toen ik t bad in liep zag ik daar de badmeester. DE badmeester, niet MIJN badmeester!!!! En aan zn blik te zien wist ie precies wie er bedoelt was met de dutch girl waarop mijn blik vuur schoot naar alles en vooral naar hem, en ik zo snel mogelijk het water in gleed en vooral NIET naar m keek, en ALS ik dat deed zo giftig mogelijk. Best wel zielig denk ik achteraf nou.. wat kan hij er nou aan doen eigenlijk. Hij zag er ook wel heel verward uit, ging meteen allerlei nutteloze dingen doen enzo. In de kleedkamer met het terug omkleden dacht ik van ik moet eigenlijk gewoon ff met m praten, heb ik nog nooit gedaan met deze, en na dit verhaal isset misschien maar ff goed om gewon maar toe te geven dat het helaas zn andere blonde collega is die die laurent bedoelde. Maar mr wrong was natuurlijk nergens meer te bekennen toen ik uiterst langzaam van dekleedkamer via balie naar uitgang schuifelde en om het nou aan de (opeens weer 4) bitches gezellig achter de balie te vragen…mneehj… Dus WEER liep ik met een schuldgevoel en een saar-kan-niet-in-acite-komen-gevoel en een waarom-gebeurt-dit-mij-altijd-gevoel het paadje van het zwembad weg.. waarna ik eigenljk heel hard moest lachen haha Het weekend was verder totaal nutteloos Zaterdag ben ik naar stockholm geweest met Sonja, die WEER haar bus had gemist, I love it, dan vinnek et niet eens erg om dat half uur te wachten.. een net zo chaotisch persoon als ik We zijn ehh oja we hadden overal even totaaal genoeg van, dus na de 40 minuten durende rit wouden we eigenlijk gewoon in een cafetje gaan zitten in t centrum van de stad waar veel mensen langs kwamen om te bekijken. MAarja… dan moet je stockholm op zaterdag hebben..probeer dan maar es een redelijk leuk cafetje met plek te vinden!! NOU, en dat deden we hoor!!! Echtzooooooooo bijzonder prachtig!! In gamla stan, een cafetje wat sonja al es had genoemd omdat er altijd va ndie lekkere bij-je-koffie dingen in de etalage lagen. Het was altijd ook supervol, maar nu liepen we erlangs en zagen we net 2 mensen eruit komen, dus wij rennen rennen grijp je kans haha en t lukte we hadden een plekje in 1 van de supergaafste cafetjes in stockholm wedden!! Eenmaal binnen merkte we al heeel erg snel dat het hele alles gerunt werd door homo’s en 1 meisje, en ze waren zoooooooooooo leuk!!! De man die ons onze plek aanwees (het was echt een superkleine ruimte met enorm veel stoeltjes en tafeltjes op elkaar gestapeld, heel hippe snelle drukke muziek, en zo vol dat dikke mensen zouden er no way in passen :s ) was echt zo vreselijk overduidelijk gay, echt prachtig, en we hadden het allerleukste tafeltje, in uitzicht op alles, de mensen in t cafe, de meter bij meter grote ‘bar’ waar alle homo’s steeds tussen alles chaos even snel een dikke knuffel aan elkaar gaven, en het tafeltje waar alles koffie enzo die klaar was op werd gezet en de OOOH ZOOO VRESELIJK LEKKERE homo dan serveerde… geees ik heb echt een half uur zitten bidden offie asje asjeblieft niet bi kon zijn ofzo, maar ook bij mij drong het uiteindelijk wel door dat, aan de manier te zien van dansen elke keer als ie weer ff stopte bij dat tafeltje, hij toch echt wel heel erg niet hetero was. Daarna, na helemaal blij geworden te zijn van deze plek en weer opgebeurd na alle ‘we hebben er geen zin meer in verhalen’ ff rond geslenterd, we zijn ook voor het eerst op biblioteksgatan geweest… zeg maar de P.C. Hoofdstraat maar dan in t 5 kwadraat!! oooooh ik MOET echt rijk worden!! Liep echt zooo kwijlend langs, en als de mevrouw in de winkel niet te boos keek, door, de winkels heen AAAA zoooo mooi een cool allemaal!! Vooral karin nog wat.. uit londen kwam dat, wist ech nie waar ik moest kijken, alles was geweldig. Alleen was die mevrouw heel erg eng dus gingen we maar weer weg en zeker niet passen, hoe jammer ook Et is hier nu filmfestival, en ook is harry potter natuurlijk uit in de bios, en frederique werkte daarom een dagje in de bios. Maaaaar die bios lag way more afgelegen dan we eerst dachten!!! en wahahaha we zijn niet eens blond (tenminste, ikke nie lichtblond toch? sonja donkerbruin haar) maar we hebben echt zooooooooooooooooo lang in de verkeerder bus gezeten, terwijl we steeds meer naar the middle of nowhere reden hahahha en op een gegeven moment begon de buschauffer te schreeuwen naar ons, we waren bij het eindstation!! We hadden nie eens dor dat iedereen eruit stapte hahaha dus wij eruit, het was echt vet koud en we waren echt meer dan letterlijk NERGENS dus we kregen totaal de slappe lach en we gingen maar nog meer vreselijk vieze snoepjes eten maargoed wat moet je anders.. zijn we maar naar de overkatn van de ‘straat’ gelopen, waar we zagen dat de bus over 7 minuten er zou zijn, die zou terug gaan naar waar wij vandaagn kwamen. Godzijdank. Maar na 8 minuten was er nog steeds geen bus en kwamen wel opeens out off nowhere 2 mannen die op t tijdschema keken en diep zuchtten.. dus ik werd wantrouwig en keek nog een keertje… hadden we bij vrijdag gekeken.. dus ik tegen sonja, heeelemaal slap van t niet te geloven en lachen en zooo bevroren en bijna in mn broek piesend want ik moest al in stockholm centrum naar de wc dus vette pijn in mn blaas, en ondertussen was het naturlijk ook al weer donker om kwart voor 4, ‘uhmm sonja.. we looked on the friday’ zij, rokend (wat ik haar ook nooit zag doen hiervoor ) zonder een spier te vertrekken op een xc3xbcber sarcatsische manier maar bloedserieus ‘ooooh great! so how long we have to wait now? half an hour?’ ‘no just 15 minutes’ dus toen de bus eindelijk kwam hadden we nergens meer gevoel van de koud, konden niet meer recht staan van et lachen en de onzin, en aan de buschauffeur vragen of we in godsnaam in de buurt van die busstop waar we moesten zijn zouden komen. JAhoor, wat was het probleem: we hadden vanuit het station(wat ook al redelijk nergens lang) de goeie bus genomen hoor, 173. Waar we alleen eeeffetjes niet aan hadden gedacht was dat een bus 2 kanten op kan gaan… hehe…hehe
he… dus nou zaten we 40 minuten in de bus terug en naar de goeie halte. Ondertussen begon het te sneeuwen, wat de gezelligheid helemaal compleet maakte. en toen waren we er!!!! Frederique bleek al een uur gewacht te hebben op ons, en was verkleed en geschminkt als voldemort, hij had die dag iest met kinderen gedaan in de bios dus dus was wel grappig, iedereen kijken toen we met zn 3en liepen (das zo typisch he.. in dus echt een plek waar je nIKS verwacht is dan OPEENS een ENORMMMM glazen huisdingachtigiets, met van alles erin! echt huge!! bowlen, bioscoop, hele verdieping(en die verdiepingen zijn grooohooot) uit eten gaan plekken, winkels, kinderparadijs enz enz) frederique kon zich eindelijk omkleden en toen zijn we daar maar ff gaan minigolfen, waarna ik naar huis ging met de bus (terwijl ik instapte zei frederique tegen de buschauffeur waar ik heen moest, want daarvoor had ie et wel 3 keer tegen mij gezegd maar et ging rechtstreeks mn kop weer uit dus had alweer geen idee, dus de buschauffeur kreeg onze ‘mood’ mee en kwam de volgende 4 minuutjes ook al nie meer bij vannet lachen) Na een half uur in die bus gezeten te hebben (die 2 keer superglipte en de stoep opdonderde, toeterend en al) dacht ik dat ik heel misschien toch alweer fout zou zitten?? maar dr waren echt super super mooie huizen overal!! de hele 30 minuten!! das dan zo zonde dat dat in de buurt van de middle of nowhere is he.. dan wil je dr wel wonen maar toch weer nie.. maar goed, huddinge komun heette het daar..supermooi dus. en toen wasser gelukkig wel de halte waar de buschauffer me nog ff herrinnerde dat ik er uit moest daar moest ik nog 20 minuten wachten op mn pendeltxc2xb0ag die godzijdank wel rechtstreeks richting mxc3xa4rsta ging, ook al zat ik veel verder van stockholm af dan ik al dachtte en dus in totaal iets van 70 minuten in dat ding gezeten heb. En toen was ik om 11 uur thuis. En et gezinnetje wasser nog nie?!?! had ik nog nooit meegemaakt dat ze er nie waren met zn alle savonds dus ik was een beetje van wtf.. ging maar beetje rommelen, tot ze om iets voor half 1 opeens met zn alle binnenvielen.. ze hadden de hele dag int nieuwe huis gewerkt en hadden toen ook maar besloten daar gewoon eten te halen want ze waren dat heen en weer gerij een beetje zat. Wat ik meer dan goed kan begrijpen. Daarna hebben ze de kindjes op matrasjes gelegd in de al af-behangde kamer van romeo en nemo daar en zijn ze zelf weer doorgegaan. Toen ben ik maar gaan slapen want in de bus zitten is best heel vermoeiend! hoor! echt! grrrr! vandaag vooral binnen geweest, behalve de 3 uur die ik buiten door de sneeuw (zoals je in de titel hebt kunnen lezen!) heb gelopen, zigzaggend door elke straatje hier in steninge en in de buurt, lekker huizen binnen kijken, en dr staan hier een paar straten verder echt best vet mooie huizen wat ik helemaal nie wist! dus naja heb ik dat ook es gedaan wnat ik begon het gevoel te krijgen dat ik stockholm beter kende onderhand dan het straatje naast mn huis. Wat dus ook echt zo was, maar das nu verholpen. Et is hier dus om kwart voor 4 donker, en t sneeuwt, vandaag maar eventjes maar het ligt overal wel goed, dus het is echt supermooi om dan hier met al die verschillende huizen buiten rond te lopen. Ik hou echt van huizen misschien weet ik eindelijk wat ik later maar moet gaan doen. makelaar! wat voor opleiding heb je daar voor nodig.. Rond 6en kwam het gezin ook weer thuis van weer het nieuwe huis en gingen snel eten (overgebleven thais van gister hmmmm) en toen moest jolanda schoon maken op Moana’s school (‘dus nou heb ik een au pair zodat ik schoon kan maken op school..hm..’) en armand nog ff naar t huis, toen heb ik de afwas en kindjes gedaan, gedoucht en in mn badjas de 2e was opgehangen terwijl ik jolanda en armand alweer thuis hoorde komen, en nou zit ik dus hier braaf mn logje te schrijven. pardon, log. In mn badjas en heerlijke sokken die ik voor 30 kronen 2 paar kon kopen ghihi. Ooooh mn huid wordt echt zooo schraal hier he.. de lucht is zoiezo al veel droger, en nou et vriest wil ik nie echt mn dagcreme opdoen omdat ik nie zeker weet offie wel watervrij is haha wil nie weten hoe dat anders gaat voelen Oh hm ik moet mn huiswerk voor morgen zweeds nog doen.. eerste keer dat ik dat vergeet en savonds laat moet doen isseen goed teken opzich toch..? Et is trouwens zo raar hoe au pairs zo vreselijk anders alles beleven!! Als ik alleen al naar sonja, mij, lavina en de italiaans au pair kijk, en ik lees af en toe wat op een site van nl au pair in amerika… alles is zoooooooooooooo ANDERS! qua hoe en wat in de familie, contact met hun, omgang, afpsraken, alles echt alles het lijkt me wel leuk om als ik nog een andere keer ook au pair ga worden, het dan via een bureau te doen. Is msicchien wat meer gedoe, maar dr zitten harstike veel voordelen aan vast! Nou.. ik ga mn zweedse huiswerk doen.. en nog ff msnsen ofzow met wat pipo’s ennn slapie doen SLAAP LEKKER

6 Comments

 • Reply
  Geen Liverpoolien
  22/11/2005 at 12:16 am

  Hey lieve Saar,

  Je hebt wederom weer een heerlijk romannetje geschreven :) Alleen hoop ik aankomende week toch wat meer ontwikkeling op het liefdesgebied; Grijp die badmeester nou s ! Gooi alles in de strijd, dan weet ik zeker dat t lukt.. of hij is homo, dat kan ook.. Of getrouwd, maar dan moet je m toch in iig aan t twijfelen kunnen brengen. Ik vind de banner ook leuk geworden, misschien laat ik m wel zo.. Morgen eventjes naar de kapper, en gewoon mn normale leven verder leven.. even goed nadenken wat ik nou eenmaal verder weer voor avonturen wil gaan beleven. Ik raak wel happy van alle support die ik krijg van iedereen, geeft toch wel aan dat ik leuke en lieve mensen om me heen heb.. en ook heel ver weg in Zweden bijvoorbeeld zijn er nog mensen die met me om willen gaan, en lieve dingen zeggen.. :) Slaap lekker. kusjuh

 • Reply
  raiza
  22/11/2005 at 1:23 pm

  jemig wat kan jij schrijven. maar wel leuk ;) . saartje zo ken ik je niet hoor met die badmeester, je moet em gewoon bespringen ;) . o ja, je had me gemaildmaar ik weet niet meer of ik iets terug geschreven heb :? . lekker stom. anders ge ik het gewoon nog een keertje mailen.
  xxxxxxxxxxxxxxxx

 • Reply
  John
  22/11/2005 at 3:33 pm

  Je belevenissen heb je weer erg leuk verteld, met een glimlach heb ik alles gelezen :D . Dikke kus.

 • Reply
  Judith
  22/11/2005 at 4:21 pm

  Hey! Erreg leuk weer om te lezen, maar ik vind dat je inderdaad wat meer actie moet ondernemen bij je badmeester :P Anders krijg je wat pas als je weer bijna weggaat, das ook zo zonde
  Bijna te laat gekomen trouwens ops school toen ik dit gister ging lezen :S… Dacht dat doe ik wel ff haha not :P
  Doeg! tot op msn ;) Kus, Judith

 • Reply
  Tamara
  24/11/2005 at 8:04 am

  Ja of iemand anders pikt m in! *ik heb ervaring * :? Ik vind t erg leuk om je verhaaltjes te lezen:D

  groetjes -x- Tamara

 • Reply
  Bob
  24/11/2005 at 8:55 pm

  Je liet me wel schrikken van die lange verhalen :D Was hier even niet geweest, had dus veel bij te lezen, leuke verhalen schrijf je! Bowe omschrijft het mooi, met zijn term romannetje:D En succes met die badmeester van de week (wel de goede uitkiezen he? ;) ) Geniet van je tijd daar verder en succes met het au pair baantje dat je misschien in NY krijgt!

  XXX Bob.

 • Leave a Reply