Uncategorized

Didnt see that one coming

Dit is een ander logje dan ik originally had planned. Ik ging namelijk schrijven over hoe super druk ik het heb met mijn baantje, dat ik afgelopen week 7 dagen, pardon, nachten, achter elkaar heb gewerkt, dat ik steeds beter bevriend werd met de andere chicks daar, dat ik helemaal alles weet en snap nu, etc. etc. Daarintegen moet ik nu mede delen dat ik ontslagen ben!!!! Het is een erg lang verhaal want al schrijf ik nooit meer wat op mn log, ik vertel elke nacht als ik thuis kom tenminste een uur lang alles wat er is gebeurt aan Shane, en facebook wat af met de mensen van de bar. Maar het komt er op neer dat ik denk dat de reden is dat ik niet aan het slijmen was met de managers, en dat ik absoluut niet overweg kon met het meisje wat er al maandenlang werkt (wat lang is voor een backpackers bar). De officiele reden die me gegeven werd door de telefoon is dat ik niet snel genoeg ben en dat dat niet kan aangezien ze altijd dus mensen voor short-term aannemen en die meteen snel genoeg met alles moeten zijn, en dat ik niet zou moeten stoppen met barwerk, maar alleen dus niet in deze bar. De niet-officiele reden is denk ik dat ik niet genoeg aan het slijmen was met de managers zoals iedereen anders en dat ik nooit dronken werd na werk (ik moest elke nacht naar huis rijden in de van) of op mijn zeer zeldzame vrije dagen alsnog in de bar te vinden was om al mijn hard-verdiende salaris uit te geven aan drank, zoals iedereen anders wel elke keer weer doet. Ik hoop niet dat dit klinkt als een zielig excuus, maar ik geloof serieus dat ik het door zou hebben gehad als ik niet snel genoeg alles had opgepikt, en ik wxc3xa9xc3xa9t dat ik altijd degene was die aan het rondrennen was voor de klanten als er 3 andere op dezelfde tijd aan het werk waren, maar het fijner vonden om met elkaar te babbelen, en dat als ik naast iemand stond die precies dezelfde drankjes aan het maken was als ik, ik nooit langzamer was dan diegene. Ik ben vooral pissig dat ik keihard voor ze heb gewerkt, 7 dagen per week ook al zouden het maar 5 zijn, en ik dan uit het niets een je-bent-ontslagen-telefoontje krijg. Maar. Goed.
Het einde van mijn carriere als bartender!! For now anyway hihi. Hier alsnog een paar foto’s van de betere tijden in Sidebar;
Cimg4194
Cimg4174_2
Cimg4176
Cimg4145
Cimg4198
Cimg4147
Cimg4148
Ik heb geeneens een foto van dat ik bier aan het tappen was ofzo besef ik net!!!!

Dan komen nu de foto’s van een Aussie footy game! Voor Shane’s verjaardag nog zijn we daar afgelopen zondag heen geweest. Was erg leuk, ook al kwamen we te laat zoals we altijd doen als we ergens heen gaan met vriend Peter :p
Cimg4150
Cimg4157
Cimg4168

Dan nu, wat is het plan aangezien ik geen werk meer heb?? Shane heeft het hier ppzich wel gezien en wil verder naar het Noorden. Hij zou elk moment kunnen stoppen met zijn baantje. We hebben aanzienlijk minder gespaard dan gehoopt, maar we zouden overleven :p However, we hebben besloten dat we zoiezo tot eind Mei nog hier blijven, dat ik mijn agency ga vertellen dat ik aaaalllleee tijd in casting en shoots wil steken, en we zien hoe dat gaat en ik daar hopelijk snel rijk mee wordt hihi. En dat Shane gewoon nog door gaat werken met zijn boten-baantje. Hij gaat trouwens komende zondag tot woensdag naar Queensland voor een show waar hij boten in de gaten moet houden en wat onderhoudswerk moet doen enzo. Should be cool! Dan is dit denk ik het eind van dit gekke logje. Fijne dag en tot snel allemaal!!

7 Comments

 • Reply
  Martine
  16/04/2009 at 7:52 pm

  Argh, die rotgriep heb ik ook, gemeen is het hxe8?! Logisch dat je dan geen zin hebt in toeristische uitstapjes. Beterschap ermee! Flink stomen helpt meestal wel ;) . Een verrassingsuitje voor je lief lijkt me een leuk cadeau, trouwens. Liefs vanuit Rusland x Martine

  P.S.
  Heb je een site voor je portfolio? Ben benieuwd!

 • Reply
  Anonymous
  22/04/2009 at 9:41 pm

  Lig je in het ziekenhuis?

 • Reply
  Anonymous
  05/05/2009 at 5:42 pm

  ook ik ben er van overtuigd dat je snel genoeg gewerkt hebt, simpelweg omdat ik me jou niet kan voorstellen als traag …
  Je zet ze wel betaald als je straks doorgebroken bent als model!
  kus van huismusje Itty

 • Reply
  carola
  06/05/2009 at 9:40 am

  Hmm, heb totaal geen beeld bij een hyperdepype langzame saar. Die kerel had zeker een zonnesteek? Weet zeker dat je weer iets anders gaat vinden hoor. En inderdaad gewoon een paar goede shoots en je komt er weer wel.
  Kus

 • Reply
  carola
  06/05/2009 at 9:41 am

  hihihi zie nu bij je profiel de vraag, snel of traag en het antwoord is toch echt snel please

 • Reply
  Marcel
  06/05/2009 at 2:09 pm

  Booooeeeee! Ik besluit bij dezen tot een boycot – mocht ik ooit in Sydney komen, dan ga ik in elk geval niets drinken in de Sidebar. Zo, dat zal ze leren!

  Hoe dan ook, modellenwerk en reizen klinkt ook niet verkeerd, dus daarmee in elk geval veel plezier gewenst!

  (En als je financieel helemaal aan lager wal komt kun je altijd nog kiezen voor die carrixc3xa8re als assistente van een wereldreizende pokerfysicus ;) )

 • Reply
  Fred
  07/05/2009 at 8:22 am

  Hoi Saar,

  wat een eikels daar zeg! Heel goed om niet te gaan slijmen met de leiding! En je zal zien, binnenkort heb je iets veeeel leukers!

  Groeten Fred

 • Leave a Reply