Uncategorized

Diering-express

ww.facebook;Wat een zonde, de hele tijd in je kamer zitten met dit weer. Maar gelukkig lijk ik er minder moeite mee te hebben dan wat ik me kan herrinneren van vorige klasgenootjes tijdens de examen tijd met veel zon. Voor de al terug gekregen vragenlijsten – errug bedankt :) Ik ben hard bezig, tenminste probeer zo veel mogelijk, om de beste deelvragen erbij te verzinnen waar ik de antwoorden het best bij kan gebruiken.

Ik mag eigenlijk absoluut niet klagen op het moment. Eerst de heerlijke vakantie met meneer Liefde, toen even thuis, maar gisterochtend weer thuis van een lang weekend weg met Ann. Die is namelijk een hele tijd beetje te ziek geweest en haar tante en oom en toen ook nog een ander deel van de familie heeft toen besloten een weekend weg in Nederland te organiseren, naar een prachtig hotel in Gelderland en ik mocht mee, hoera! Dus met de bus naar Ann, met de auto naar hotel door alle files door en onze tassen leeggooien in de prachtige kamer,
Cimg1827
Cimg1828
..na een plechtig onvangst met rijke biatches naast ons in de receptie in het prachtige hotel 
Cimg1920
.. en toen meteen maar even in de zon gelegen, zwembad op 10 meter afstand voor als het te warm werd of je moest bewegen, goddelijk! Mochten we die eerste avond in het net net nette restaurant daar eten ook. Dat hebben we geweten! Een apperatiefje als drankje euhh ja die ene? Ofzo? En dat eten. Het menu was Nederlands hoor maar toch ook helemaal niet haha. Maar wat we uiteindelijk besteld hadden (drie gangen, uiteraard) was echt heerlijk. Waarschijnlijk wel een beetje apart voor onze maagjes haha maar heerlijk. Daar moesten we toch eigenlijk een foto van maken maar dat was een beetje eng zo tussen al die rijke rustige mensen in en toen we eindelijk de moed bij elkaar hadden geraapt kwam de ober onmiddddddelijk aanstormen ‘of zal ik misschien een foto van u alletwee maken? Ook leuk?’ en die ging dus 5 fotos van alle kanten nemen. Dat we de aandacht hadden was zeker. Dat we knalrode hoofden hadden ook.
Cimg1835
Daarna in de grote tuin rondgelopen en wat fotos tussen alle muggen in genomen, daarna gewoon op de kamer geweest en op een mooie tijd in slaap gevallen. De volgende dag begon weer met in de zon liggen plus half loom baantjes trekken met onze topconditietjes
Weekend_905_058
Daarna dagje Arnhem! Das dus echt zo’n stad waar ik normaal gesproken van mn leven niet kom dus was leuk! Gezellig stadje ook. Rondgelopen tussen de winkels en neergeploft op een charming terrasje waar we hebben gegeten. In cafxc3xa9 Latin heb ik satxc3xa9 brood een triljoen keer geserveerd maar echt al eeuwen niet zelf gegeten – lekker!!
Weekend_905_027
even heel cultureel voor een kerk hahah ;) terug naar hotel waar we met een fles rosxc3xa9, chocolaatjes en eierkoeken weer de avond op onze kamer hebben doorgebracht
Weekend_905_028
Twas best heel moeilijk om die fles open te krijgen ja!
De volgende dag stond eigenlijk ingepland dat er fietsen gehuurd gingen worden maar we hadden besloten om gewoon maar te gaan lopen ipv fietsen. En dat hebben we ook gedaan, een FLINK stuk haha wel heel leuk en lekker door het bos heen en daarna door heel godvergeten Dieren. Exc3xa9n of ander dood dorp met veel nieuwbouw en door gebrek aan eten, beenrust en verstand van waar we waren werd dat echt een waanzinnig blonde gezelligheid – lees: voor anderen in omgeving waanzinnige irritantheid. Gelukkig was het voornamelijke uitgestorven dus waren we niet heel asociaal verder. En na een miljoen uur hadden we dan toch eindelijk het ‘centrum’ gevonden, wat ook betekende de snackbar!! Oh yeah.

Cimg1898
Cimg1900
Cimg1917 
En dan de weg terug! Maar gelukkig was er ook gewoon een rechte weg die niet door het bos ging en maar een half uur ofzo duurde. Om half 8 terug op de kamer en we hielden het gewoon niet vol om langer dan tot 9 uur onze oogjes open te houden dus vielen we toen maar in slaap, oude wijven die we zijn =)

De dag daarop was maandag alweer dus om 10 uur uit checken en vroeg op de weg met Marco Borsato erbij al brullend de files wijzzzelijk ontwijkend en in recordtijd allebei weer in eigen huis terrecht. Was erg leuk!
Had mijn geschiedenisboekje mee (xc3xa9xc3xa9n van de.. ) dus heb zelfs nog 18 blz gelezen. Weer terug op mn vondelkamer meteen alle vragenlijsten geordend en gelezen en wat bijgetypt aan het profielwerkstuk en tussendoor afwisselen met de studieboeken voor komende week want dan is het eindelijk zo ver – de examenweken beginnen! Niet dat ik er naar uit kijk, maar, als ik het haal ben ik gewoon KLAAR. Mensen. KLAAR met mijn HAVO. Dat moet gewoon lukken. Dus. Ja. JA! Het meest zit ik nog in over dat stomme profielwerkstuk maar met klagen kom je meestal niet ver vooruit dus ik zeg adjeu en tot snel en liefs!
Weekend_905_002
Cimg1843
Cimg1845
Weekend_905_065
Weekend_905_068
Weekend_905_069      

3 Comments

 • Reply
  shane
  13/05/2008 at 8:51 pm

  Seems to have been only one thing missing, ME!

 • Reply
  Fred
  13/05/2008 at 10:18 pm

  Hoi Saar,

  wat een geweldig hotel zeg. Ik wordt er jaloers van. (Heb zelf wel net een reisje Noorwegen geboekt van 2-8 juni, samen met Thel naar Trondheim, hebben we nu al heeeeel veel zin in)
  Doe je de groeten aan Ann van me!

  Tot horen en groeten,

  Fred

 • Reply
  Ann
  14/05/2008 at 4:59 pm

  oeh k loop achter met mijn Diering expres!!

  Fred: Dank je! Wat is jouw log ook alweer? Dan kan ik dat ook weer eens lezen! Liefs

  Shane: You would ve been a real contribution to the whole weekend ;)She s like soooo in love!!?!

 • Leave a Reply