Uncategorized

Donder en regen

HOE erg kan een mens een baaldag hebben. Ongelofelijk wat ben ik saggerijnig/moe/boos/futloos/confused/geirriteerd. En bovendien ook nog steeds benauwd en vandaag ook leuk buikpijn erbij. Dus dit is een geheel selfish zeik blogje over hoe zielig ik ben.
Of eigenlijk ook niet. Dit was het wel over dat.

Vandaag oppas en kook dag gehad. Van school gehaald, langs de muziekschool om vergeten muziekboeken op te halen, naar huis, boodschappen doen, samen viool oefenen, iets koken wat ik allemaal nog nooit gekookt had – it was goood ;)

Weet nog niet of ik morgen naar school ga. Heb slaap nodig thats for sure. Ga dus straks als ik het volhoud gewoon maar liggen, hooguit mn tv aan voor als mn ogen echt niet dichtvallen. Naja ze vallen wel dicht maar mn hersens blijven bezig. Al zijn ze nooit bezig genoeg de laatste tijd voor schoolwerk, wat ik nu zo nodig moet afmaken. Tis echt frustrerend. Hoe dan ook, ik ga geen wekker zetten, kijk wel wanneer mn lijf het zelf nodig vindt om wakker te worden en hoe ik me dan voel bepaald of ik de hele dag op school ga zitten worstelen of niet. Moet zoiezo richting Amstelveen want ga om de hoek van mn school babysitten savonds.

Nou saggerijnig zeikerig saartje gaat het vliegtuig-neer-stort-en-onderzoek-naar-waarom-rtl-nogwat-programma verder bekijken en daardoor wie weet eens in slaap vallen. Slaap lekker ;)

7 Comments

 • Reply
  Fred
  31/03/2008 at 9:01 pm

  Dat is toch geen nieuws! Wisten we allang al!
  XX Fred

 • Reply
  Saar
  31/03/2008 at 10:38 pm

  Ohhww Fredje je weet toch dat ik wel eens in de herhaling val hihihihihihihi! En dit kan gewoon niet vaak genoeg herhaald worden.

  arrghh nog 2 keer 9 dagen dat ie weer geen bereik heeft nou maar ik ben zo blij nog met het 10minuten telefoontje van vanochtend!

 • Reply
  John
  01/04/2008 at 11:53 pm

  Hopelijk ben je net zo snel in slaap gestort als dat het vliegtuig is neergestort :-). Slaap lekker!!!

 • Reply
  Fred
  02/04/2008 at 12:22 am

  Hoi Saar,

  Hou je haaks en sterkte met slaap vatten!

  Groeten XX Fred

 • Reply
  itty
  02/04/2008 at 6:15 pm

  Nou moet het toch niet gekker worden!
  Heb ik gedroomd van jou! Je was naar de kapper geweest en had je haar kort laten knippen.Zo tuttig opgeknipt in je nek..beuhhhhhhh Zo niet mooi! Ik hoop dat het geen voorspellende droom is haha

 • Reply
  Saar
  03/04/2008 at 10:09 am

  Nou Itty toch!! Ik wil vandaag naar de kapper gaan haha serieus daar zit ik al de hele week over te denken! Goed dus dan weet ik wat ik NIET moet laten knippen iig hahah, nee het zal ongeveer hetzelfde blijven maar dan iets korter. Goed? ;)

  Het vliegtuig stortte helaas heel langzaam neer want het was een gek probleem en ik viel ook helaas maar heel langzaam in slaap ;p

 • Reply
  itty
  03/04/2008 at 11:46 am

  Het moet toch allemaal echt niet gekker worden hxc3xa8, al die lijntjes naar elkaar toe!
  Alles is goed, behalve kort in de nek haha

 • Leave a Reply