Uncategorized

Drieduizend Dwaze vrouwen

Het is druk, vochtig benauwd, een sfeer met paniek erin. Grote ogen, voetgetrap, elleboog gestoot, pijnlijke blikken, bakken die worden opgetild zonder te weten wat er mee te doen, kinderwagens met constante druk tegen hielen aan, de kleur geel, 100 werknemers opdezelfde vloer..

Nog Nooit heb ik zo goed beseft hoe ontzettend belachelijk de DRIE DWAZE DAGEN van de bijenkorf zijn!! Klasgenootjes die om 10 over 7 sochtends aan het wachten waren omdat de opening immers al om 8 uur zou zijn. Overal waar je kijkt op het plein grote, gele tassen. Nergens anders in het hele winkelcentrum een mens te bekennen en ook ons cafxc3xa9 is verrassend stil. Het is een waanzinnige koopgekte. Toch had ook ik iets in het blaadje voor de eerste dag gezien wat ik wel graag wou, en ging dus om 10 uur die ochtend even langs om vanuit daar naar school te gaan daarna. Twee van de drie dingen die ik wilde waren uitverkocht. Na twee uur open zijn! Ik schaamde me er gewoon voor om deel te zijn van de gekte en vluchtte na 10 minuten een half uur te vroeg naar mijn geschiedenis lokaal. Dat wil niet zeggen dat ik niet echt wel blij ben met mijn old fashion weekend tas en united-colors-of-benneton-shirtje.

6 Comments

 • Reply
  ann
  02/10/2007 at 10:05 am

  schrijf is ff niet zodat ik d’r emo van word ;)
  jullie zijn lief samen!!
  klote voor je dat hij weer weg is en hoe saai is je normale leven dan opeens even he?
  dat liedje was al van mij !!! pikkerd! :|
  maar past beter bij jou en je australier nu he ja.
  ben blij voor je !! heeele dikke knuffel en ook om te troosten en dan ga ik nog even slapen want al 3 nachten immense koorts ..
  mis je :(
  hxe5l ut dxe4r !

 • Reply
  Fred
  02/10/2007 at 11:02 pm

  Hoi Saar,

  jammer dat ie weer weg is voor je!

  hoop dat je via het net een beetje goed contact kan houden!

  Hou je haaks, XX Fred

 • Reply
  Jannie
  05/10/2007 at 12:12 am

  Hmm nee hoor dat nummer was al voor mij!! :P

  Trouwens:
  “Wanneer je een hit hebt moet je verplicht op tour en natuurlijk slaan ze Nederland niet over. De band staat op zondag 3 februari 2008 in de nieuwe zaal van de Melkweg. Kaarten voor dit concert gaan weg voor x80 15,00 + lidmaatschap vanaf woensdag 10 oktober 2007.”

 • Reply
  zaarzelf
  05/10/2007 at 11:28 am

  das wel leuk zeg!! Bedankt voor de info =) en ja van wie die is.. laten we zeggen voor iedereen op de wereld die het in hun kop heeft gehaald om iemand leuk te vinden ergens ver ver weg. Of een beetje ver weg.

 • Reply
  ann
  09/10/2007 at 8:27 pm

  ooww jaa echt #xc2xa4#!xc2xa4″”@!”:|
  lekker wel dat je het rustig op je werk heb gehad, makkelijk geld verdienen ;) mag best voor een keer
  toen ik nog bij de hema werkte werd ik al helemaal pischagerijnig als ik alleen al van te voren wist dat ik die avond gigantische bergen kleren moest afrekenen EN zelf de korting eraf halen en dan OOK van dat ene knipje voor in de babies haar want dat word dan toch wel 10 cent die je er voor neerlegt .. te frustrerend en blij dat ik het nooit meer mee hoef te maken en ontwijk dat soort winkels en dingen ook gewoon uit pure schaamte idd
  kramar

 • Reply
  zaarzelf
  09/10/2007 at 9:45 pm

  Ohhh ja ik heb ook 10000 keer gedacht omg wat als je hier werkt!! Maar jij hebt daar dus ongeveer ervaring mee =)vet! hahaha ;) Gelukkig dat ze in vliegtuigen niet vaak uitverkoop hebben.

  Het is wel jammer trouwens dat ik niet bij de parfum en make up en baby kleertjes heb gefilmt, want, oh, jee,zus, dat is echt ziek.. je kon je arm niet eens bewegen zo geplet :| Maar daar durfde ik dus niet meer heen. Ben na dit filmpje snel weggerend, voor zover mogelijk.

 • Leave a Reply