Uncategorized

drukdrukdruk 21/8

Gister naar Sail geweest. Was erg moe, duizelig en benauwd nog thuis dus had helemaal geen zin om op een boot rond te varen met een grijze lucht waar elk moment water uit gekwakt kon worden. Maar ik ben natuurlijk wel meegegaan want men moet iig 1 sail mee maken niet waar?? Nee eigenlijk niet, de waarheid is: ik moest gewoon mee. Maar dat vond ik ook wel goed want ik had thuis toch niks te doen behalve in mn bed liggen wat ik dan zou doen. De aanlegplek van de boot was in Amsterdam Noord, op een of andere dijk : ZOOOO GEZELLIG!! gewoon een dorp in de stad, echt superleuk, net of je in een havendorpje bent. Nou, aardige mensen, waarvan Lisa en ik maar eentje kende, namelijk degene waar de uitnodiging vandaan kwam, mari-lou, een vriendin van mn moeders kleuterklas haha. Het rondvaren was toch wel erg leuk, het was een oude sleepboot en zo op het water op t ij was echt lachen. Later zijn we nog de grachten in geweest en na het avond eten daar weer terug naar het ij waar het opeens druk was!!! Ik heb filmpjes gemaakt met mn camera’tje zooo grappig, dr was een stoomboot op de plek waar we klem zaten tussen alle boten, en die kon met zn stoom allerlei melodietjes spelen. ZO grappig en ZO irritant het was echt vreselijk chaos maar juist echt wel leuk. Oja en ik heb voor het eerst van mn leven paling niet op een broodje gegeten! Heel lekker maar volgens mij is dat de oorzaak van mn pijnlijke buikje nu. Te vet, ook met creon. Maar het was het waard!
Maar na 3 uur op de boot had ik het zo koud en mn buik deed zo pijn en mn moeder zag dat aan me en aangezien we nu toch nergens heen konden en vlakbij hun huis waren, werden Lisa, moeders en ik even afgezet. Andre bleef nog op de boot voor het vuurwerk en kwam pas snachts thuis.
Dingen die ik vandaag moet doen:
Lijst met medicijnen maken voor 3 maanden lang
Vloer van kamer leegmaken zodat Lisa’s klerenkast er eindelijk in kan
Nu ziet ie dr nog zo uit

Lijst maken van wat mee moet naar Zweden voor een jaar
Medicijnen innemen ook van sochtends nog
Puzzelen met Lisa
Over 2,5 uur weg
Nou ik ga mn best doen… ik ga vanavond lekker bij Noor en Jan-hugo logeren heb ik zin in!! Daarna maandagavond EINDELIJK weer es door naar mn vader!! Daar ben ik heel veel maanden niet meer geweest!!! Kheb nu een kleine vernevelaar met batterijen dus dies makkelijker mee te nemen hoef ik niet dat hele beautycase achtige geval mee te sleuren. Lieve mensen, fijne dag!!

2 Comments

 • Reply
  John
  21/08/2005 at 1:55 pm

  En dat allemaal in 2,5 uur… Succes :P

 • Reply
  liesje
  22/08/2005 at 7:53 pm

  Haaai Saar, ik vraag me af hoe vaak we nog gaan puzzelen voor dat jij in Zweden zit, ik hoop nog minstens 5 ur zodat ik de mijne af krijg terwijl jij er bij bent, nah, je bent er zo weer dus dan zien we elkaar dan!
  kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus!!!!!!!!!!!!!!

 • Leave a Reply