Uncategorized

Eindelijk Nederland

   Haha nou de reacties over mn piercing zijn zowel als in real life als over internet nogal uiteenlopend, maar de positieve zijn in de meerderheid, en ik ben er zelf dus echt superdepuperblij mee, geen seconde spijt gehad! Vitalijus was er eerst niet voor, maar zit nou stiekem wel te pronken dat zn vriendin een tongpiercing heeft, en even niet zoenen houden we ook wel uit , het zal je verbazen wat voor leuks je allemaal kan doen zonder die tong :) sorry he, voor de gelovige onder ons! Annalie was meegegaan naar het piercen, en dapper dat ze is heeft ze nog gekeken ook. Ze hield mn hand goed vast als steun maar aan de andere kant zat ze zo pijnlijk diep te zuchten tijdens en na het gebeurde dat ik daar misschien nog het meest zenuwachtig van werd een bepaald moment haha! De pijn was erger dan ik dacht moet ik heel eerlijk zeggen, vooral in het midden ergens, maar zodra die ontzettend lange naald eruit was was het meteen al een stuk minder. Nu is het gewoon een soort constante pijn die niet zo erg is, eten van harde dingen enzo lukt wel weer, doe er alleen wat langer over ;p Zwelling is ook ongveer nog hetzelfde, maar praten gaat goed en merk dat ik mn tong alweer heel wat meer kanten op kan bewegen! (Das ook nie heel moeilijk want kon m eigenlijk 2 dagen helemaal gxc3xa9xc3xa9n kant op bewegen hehe).

Ik zal ein-du-luk dat Nederland verslag maar eens gaan neertypen he.. Ben er 2 keer mee begonnen (toegegeven: ook toen kwam ik niet verder dan hooguit 2 alinea’s) maar toen liep de computer vast en stond het zoiezo al een dag of 3 open zonder er iets aan gedaan te hebben. Dus nu echt!

Dinsdag 27 februari vloog ik met KLM met een rechtstreekse vlucht (=waanzinnig goddelijk) vanaf Arlanda naar Schiphol. De planning van ann en voornamelijk mij was een beeetje te vroeg, we hebben ongeveer 3 uur op het vliegveld zitten wachten tot mn vlucht ging, maar kheb m iig niet gemist! En ook niet bijna! Vriendlief had net op dat moment een (laatste) meeting met de eigenaars van het nieuw-gebouwde huis wat af was, en de sleutel werd overgegeven. Hij en zn vader hebben heel veel positiefs te horen gekregen over hun werk dus dat is hartstikke fijn! Magoed, lieve annalie wou dus ook wel beetje vroeg dr bed uit om met me mee te gaan, en door dat lange wachten ging het beetje fout (?!) of gegeven moment en hebben we continu lachkicks gehad met hele vieze koffie dr bij!
Img_2819_1
Op schiphol stond Liesepies op me te wachten (ook al veels te lang; vliegtuig had vertraaaging) en heb ik dr voor het eerst sinds heeel lang korte(re) haar eindelijk gezien wat r super goed staat en zijn we met de bus en fiets in Amstelveen gekomen, alweer verwelkomt door een Nederlands regenbuitje. Die dag zijn we met zn 2en thuis geweest tot moeders ook thuiskwam; even wat gegeten en daarna meteen naar Demian. Het ging wel wat beter, hij is alleen nog steeds gigantisch in de war. Volgens mij is het nu ook alweer beter ten opzichte van toen, maar tis wel heel lastig. Wat gedronken in het cafxc3xa9tje tegenover met zn 4en, was heel fijn om hem te zien en te knuffelen!Img_2848
De volgende dag vooral thuis geweest, mn kamer (keer op keer) opnieuw ontdekken. Merk dat ik dat elke keer heb als ik even in Nederland ben, dat ik de eerste dag alleen maar zin heb in mn eigen kamer daar, en dan later op de dag begin ik mensen te bellen om af te spreken enzo. Dus dat is precies wat ik heb gedaan. Die avond naar de film in Amstelveen geweest, ben ik daar ook es geweest ghehe, naar ‘The perfume’ die verfilming van Sxc3xbcs(s?)kind, erg goed gedaan, alle3 genoten.

Volgende dag.. ik geloof dat ik even naar de fotos moet gaan kijken voor wat geheugen opfris gedoe.. Aha juist ja! Die middag ben ik ouderwets naar Amsterdam gefietst om Emma te zien!! En dat was lahaang geleden. Was ontzettend leuk en we hebben goed bij kunnen praten tijdens ons gebruikelijke high-tea-ritueel ;) nadat hun nieuw-omgebouwde huis had bewonderd. Damn she’s lucky.
Img_2851
Daarna door de ongelofelijke regen naar huis gefietst waaaah zo van ‘dit zul je niet vergeten!!!’ Ja ik die hier gedwongen ben om de bus te pakken (a) hihi. Leuke fotos genomen toen ik vol hoop 4 minuutjes schuilde onder een tunneltje.. maar laten we nou niet alle onnodige fotos hierop zetten.. Zeiknat thuisgekomen gingen Lisa mam en ik na een tijdje naar huize Boerboom, waar natuurlijk Lilian woont, met op die dag een jarig zusje Julixc3xabtte die het recht op de huiskamer had met haar vriendengang, en de rest (Channa Rob Lilian Chaim en wij 3) naar boven werden gestuurd :) Het was zo ontzettend gezellig, echt zo leuk gehad, lil en ik vooral op haar kamer gezeten, later kwam Chanan ook nog (die 2 zijn dus gewoon al 2 jaar samen he?!?!) en snachts onderweg naar beneden en naar huis een kwartier dom staan doen met het hele gezelschap. Veel gelachen!
Img_2873
De volgende dag, 2 maart zijn we ondertussen, stapte ik op de trein, richting Lelystad! Huize Frankema dit keer. Bowe en Itty waren me op komen halen bij het station en voordat ik me weer thuis mocht voelen in hun huis gingen we eerste even het nieuw/oud/herstelde (?!) senseo apparaat ophalen. Oja en nutella, minstens even belangrijk – niet sarcastisch bedoelt! Daarna thuis bij hun een tijd met zn 3en in de keuken staan praten onder het genot van heerlijke koffie (die dan toch weer niet uit het senseoapparaat kwam, die het overigens wel deed hoor), daarna Diesel uitgelaten (das hun hond, nee we hebben geen autochauffeur gepest)
Img_2882
Img_2883
Bij thuiskomst werden we al snel vrijwillig ontvoert naar Tinke’s huis, waar Tinke zelf was, Ward, Rick, Jimmy, en heel even Tinke’s vriend. Was weer een lekker idiote leuke sfeer met veel onzin. En mag ik even zeggen: WAUW. Ja dat ging over Tinke’s huis. Holy pleures nog aan toe, das uhh errug mooi en ook best ehhh groot met heel veel TE gave dingen dr in!
Img_2898
(hahahha zie ik nu pas, lijkt net of bowe een mega dikke buik heeft daar ;P)
Img_2904
Nou begin de avond naar de trein gebracht die toevallig net op me stond te wachten dus snelle knuffel met bow en terug naar Amstelveen. Moeders en Lies waren net het restje pizza en tomaat met kaas aan het eten en hadden toch geen zin meer dus daar was ik net aan begonnen toen de bel ging en Deem en pap voor de deur stonden. Demian ging dat weekend mee naar Eindhoven maar we hadden afgesproken dat ze eerst nog even langs zouden komen om samen wat te gaan doen. Duss Lies Pap Deem en ik in de auto naar de bowlingbaan yoehooe dat had ik dus al ff heel erg lang niet gedaan! In het begin had ik alleen maar goede ehh hoe noem je dat, dingeses, maar dat was dus wat je (lang)beginners geluk noe
mt; aan het eind kon ik blij zijn met 4 pionnen om enzo, maar heel erg gezellig gehad. (goh alweer, wat heb ik toch een gezellige dagen gehad)
Img_2923
Img_2928
Img_2911
Img_2922
De dag daarop weet ik nie helemaal precies meer wat ik heb gedaan.. boodschappen met moeders, die rond 4 uur wegging naar een feestje, en savonds vlak voordat de winkels dichtgingen samen met Lies onze kamers doorzocht naar elk 10-centje in de hoop genoeg te vinden voor toch in ieder geval 1 fles drank, want omdat moeders weg was, mocht ik wat mensen over laten komen =D like the old times. Lies had ook een vriendin over dus die zat bij ons zoals altijd te late avond eten mee te geiten leukleuk, en wat later kwamen de anderen ook. Gek dat alles gewoon in een keer hetzelfde weer kan lijken. Alleen de gespreks onderwerpen zijn af en toe wat anders, maar iedereen is nog hetzelfde, er werd nog steeds geschaakt tussen de shotjes door, en het idee dat je in een ander land dan waar je woont zo een goede vriendengroep hebt, ook al zie je ze bijna nooit meer, is eigenlijk een heftig en ‘veilig’ besef.
Img_2943
Was alleen natuurlijk niet zo handig geweest om mijn tas weer in te pakken voor die avond, dat ging ik dus om 3 uur snachts doen toen iedereen weer weg was. Heb die nacht niet meer geslapen want we moesten al hooguit om 6 uur op Schiphol zijn. Marieke, de vriendin van Lies die was blijven slapen, was erg entoushiast om half in de nacht naar Schiphol te gaan gek kind dus met zn 4en (mam natuurlijk ook he) daar heen gegaan, en dagdoei gezegd. Moet zeggen dat je leert afscheid nemen. Elke keer is het wat makkelijker. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe ik het hier op dat moment heb, maar je weet dat het niet de laatste keer is dat je ze ziet, en dat 2 uur vliegen ook niet afgrijselijk ver is :) De mensen in het vliegtuig waar ik naast zat waren heel erg lief, ik zat naast het raam en de stoel naast mij was leeg (hulde) en daarnaast zat een man die met zn vriend/collega (ik zag m aan voor een ontzettend lieve, redelijk duidelijke homo) aan het reizen was, die vriend zat aan de andere kant van het gangpad, en naast hem zat weer een stelletje wat 2 maanden in Australixc3xab was geweest. Iedereen maakte al vroeg kennis met elkaar en zo zat de hele rij ontzettend leuk te babbelen en te grappen de hele tijd, allemaal vrolijke en entoushiaste mensen! Alhoewel ik niet alles heb meegemaakt omdat ik voor het eerst even heb geslapen in een vliegtuig hehe en met het wakker worden keek ik recht in een vragend-kijkend-mannen gezicht die schattig ‘hoi weer schone slaper’ zei toen bleek dat ik weer wakker was :) De lucht was echt waanzinnig mooi –> opgaande zon, heb de mooiste tijd niet kunnen vastleggen want dat ging heeeel snel, maar alsnog:
Img_2957
Img_2962
gehhe surpriiise still cold sweden.. Nu is bijna alle ijs en sneeuw weg trouwens hoor =) laatste 2 dagen zoo lekker geweest!

Sinds ik terug ben uit Nederland heb ik ten tegenstelling tot daarvoor totaal geen discipline voor wat dan ook. Ook merk ik onmiddelijk dat mn gezondheid weer zwakker is. Het lijkt erop dat het toch zo is dat voor mij -Ik die altijd dacht dat dat het saaiste was wat er was- regelmaat toch het beste werkt.. Zow dat is gek om te zeggen.. maar het is ondertussen meerdere malen bewezen :s Nja zolang ik in die regelmaat maar kan doen wat ik wil vind ik het goed ;)

Dus! Daar is mn log! En heb zoveel ruimte gebruikt meteen dat ik waarschijnlijk de rest van de maand niet meer mag posten ;p geintjuhh. Kheb dit over 4 dagen uitgestrekt gedaan dus als het verhaal nogal warrig is, u kno why.

10 Comments

 • Reply
  Ann
  27/02/2007 at 1:20 pm

  haha dxe9 jongen ook echt he
  nou eindelijk thuis van jou wegbrengen op arlanda … is het hele huis op slot =( kan k er dus niet in. gelxfakkig heb ik mattias als buurjongen =P
  die staat nu onder de douche en ik zit hier =) goed geregeld he!
  trouwens echt wel moe en koppijn!!

  hoop dat je n fijne vlucht hebt gehad zonder al te veel geshake =)
  liefs, Ann

  ps. was idd heeel super tof en leuk zaterdag =D snel weer!!

 • Reply
  Marcel
  27/02/2007 at 6:04 pm

  Hoi Sarah!

  Hoe bevalt het om weer even in Nederland te zijn? Hier in Uppsala bevalt het in elk geval helemaal prima! :-) Erg gaaf om weer rond te lopen door de stad waar ik twee jaar gewoond heb, boodschappen te doen in dezelfde winkels (soms zelfs met dezelfde medewerkers), te zien wat er veranderd is en wat niet, weer wat Zweeds te kunnen oefenen, iedereen weer te spreken, enzovoort! En wat ik niet eens wist: morgen begint de bokrea, dus dat aanvullen van mijn Zweedseboekenvoorraad gaat ook helemaal goedkomen! :-)

  Nog heel veel plezier in Nederland!Ik zal zondag uitkijken naar enorm vertraagde Nederlandse passagiers… En anders kunnen we altijd een volgende keer dat ik in dit land ben (en jij niet net in Nederland) een spontane meet&greet organiseren, natuurlijk. ;-)

  Groeten!

  Marcel

 • Reply
  itty
  03/03/2007 at 5:10 pm

  leuk om je weer eens gezien te hebben en tegelijkertijd een sorry van mijn kant over een opmerking over kilootjes. Daar moeten ze bij mij ook niet over beginnen! Je ziet er super uit en ik vind je een superkanjer!
  buiging van mij voor jou en voor die super- zoon van mij!

 • Reply
  Ann
  05/03/2007 at 10:23 am

  saaar
  je bent terug =D
  goehoeddd
  met tom is t oke, smsen heen en weer, misschien zie ik m nog eens =P
  leuk gehad in NL ?! was t nog leuk bij bowe?
  ook goede vluchten enz gehad? blij om weer hier te zijn ? =)
  bel je snel,
  liefs Ann

 • Reply
  Marcel
  16/03/2007 at 2:44 am

  Mooi dat het zo leuk geweest is! Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven – ik ga snel eens een logje schrijven over mijn weekje Uppsala. :-)

 • Reply
  saar
  16/03/2007 at 4:07 am

  haha heel braaf :) uhm, wat is snel in jou geval? ;p

 • Reply
  lisa
  16/03/2007 at 11:52 am

  Tan2 faya sistah! T is heel grappig want ik heb nu wel internet maar ik heb geen telefoon meer :D ‘Haha’. Maarjaaaa.. Ik ga lekker niet eschrijven, pas als ik daar zin in heb . Zo.
  Die voor je.
  Dankjewel voor het leuke vers;agje :D
  daaaag

 • Reply
  Marcel
  16/03/2007 at 1:16 pm

  “Snel” is een zeeeeeeeer rekbaar begrip. Dat is juist wat mijn weblog zo spannend maakt! :-P

 • Reply
  itty
  16/03/2007 at 4:27 pm

  sarah is back! Bowe xc3xa9n een dikke een dikke buik, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 • Reply
  Ann
  16/03/2007 at 7:09 pm

  wooot wat goed van je =D

  en nou ja, sorry voor al dat bij jou zenuwen oproepende gezucht van mij dan maar he … deed het niet expres hoor, maar moest toch ergens mn toch wel enigzins vaag vreemde gevoel kwijt terwijl jou tong doorboord werd saaar

  en heb tussen t zuchten door ook voor jou geslikt want met je tong zo ver mogelijk uit je mond stekende kon ik me enigzins indenken dat je n waterpoel in je mond had =)

  msn doet t trouwens niet he kuuuuuut!
  ik bel je dan wel even. verjaardag mattias morgen ????? ( oh ja ) haha
  kusje

 • Leave a Reply