Uncategorized

Eindelijk RUST (achtig)

Net een mailtje van mr. Wiskunde Leraar, zeggende dat het scannen van PO niet is toegestaan (maakt niet uit, lies en ik zijn daar toch slechts 2 uur mee bezig geweest, met het scannen, uploaden en mailen, was het idee van de opleidingsmanager maar ik begrijp je protest joh), maar het goede nieuws is dan toch dat ik maandag het echte exemplaar moet inleveren bij de opleidingsmanager dus dat het blijkbaar niet is doorgegaan voor een 1. Hoop ik. Lijkt me, als ze het nog ingeleverd willen hebben! Nu heb ik ook meer tijd om het laatste deel van dat po beter te krijgen maar ik snap er gewoon helemaal niets van :( als een wiskundig wonder dit leest die zich in de buurt van Amsterdam bevindt mag ie zich melden ;)

Verder heb ik een pak eierkoeken gekocht bij de AH eergister – mijn eerste levensbehoefte, gedeeld met energydrinks – en zat er onderaan een heel gat van muizen geknaag zag ik toen ik thuis kwam! Jongensss das niet lekker. Ook is er altijd een dakloze die krantjes staat te verkopen bij de ingang van die AH. Altijd als ik kwam zei ze heel duidelijk hoi tegen me, en als ik wegging kon dat niet voordat we ‘tot ziens’ tegen elkaar hadden gezegd. Als ze bijvoorbeeld bezig was met iets en ik liep langs haar zonder dat ze dat zag, en ik was al bijna de straat overgestoken en ze merkte dat dan pas, riep ze alsnog tot ziens naar me, en een big smile als ik dan nog omkeek en hetzelfde deed. Vond het altijd een beetje apart en soms een beetje ongemakkelijk maar sinds anderhalve week ofzo heb ik haar niet meer gezien en vraag me dan toch af waar ze heen is!

As for the stress – wat een opluchting nu alles gedaan is. Nouja ik moet dus mijn wiskunde po gaan perfectioneren (hxc3xb3xc3xa9 moet ik alleen nog ‘even’ uitvinden) en aan mijn profiel werkstuk, maar alle druk van de miljoen inhaal SE’s en po’s die binnen een week allemaal gedaan moesten zijn is WEG. Dat is echt heerlijk, ik kan eindelijk weer slapen zonder dat ik wakker wordt van elk allerkleinste geluidje omdat ik zo ondiep slaap of dat xc3xa1ls ik eindelijk slaap, ik droom over mn huiswerk, en dan ieder half uur dat ik wakker werd tussendoor dacht, oh gelukkig droom ik daarover, dan blijf ik er in ieder geval mee bezig in de verloren tijd van slapen. Nein, dat is VOORBIJ! Ik heb zooo lekker diep geslapen vannacht. Maar niet zo lang.

Lisa had nog een kaartje voor een concert van Ozark Henry over, in de melkweg dus ik mocht mee. Yeey :) Was echt leuk, hele mooie liedjes. Ik krijg alleen zero hits als ik ze probeer op te zoeken op ares dus lies moet ze dan toch even opsturen naar me. Tijdens het koken voor het gezin daarvoor kreeg ik een smsje van Emma dat ze zo een zin had in dansen en of ik wou joinen. Dus na het mooie concert van Ozark Henry
Cimg1534
Cimg1554
Cimg1536
Cimg1551
stak ik de straat over van de melkweg naar de sugar factory haha heel handig al die clubs bij elkaar. Nee maar eerst liepen lies en ik (en vanaf halverwege ook emma) nog even naar de pin en ging lies naar huis en emma en ik wat drinken. Toen naar de sugarfactory waar elke donderdag het feest ‘vreemd’ is. Haar vriend werkt daar dus stonden we op de lijst, wat betekend – geen entree geld, wat betekend – heel fijn! Was niet zo druk maar erg gezellig en inderdaad gewoon een plek om goed te kunnen dansen, wat altijd heerlijk is!! Rond half 4 was ik weer thuis (duizend keer hiep hoi voor het niet-meer-nog-helemaal-naar-amstelveen-moeten-fietsen maar gewoon het vondelpark doorsteken en thuis zijn!) en op dat soort tijdstippen krijg je altijd goede ideexc3xabn dus ging ik een email naar shane schrijven. Die kan ie nu dan wel niet lezen aangezien ie weer op zee zonder telefoon en internet zit, maar dan heeft ie wat als ie terug komt ofzo :p Eigenlijk is het gewoon ter vermindering van het missen thats all. En net toen ik mn licht uit had gedaan en meteen heel bijna in slaap was dacht ik ver ver weg mn telefoon te horen piepen. Had inderdaad een smsje gekregen, van shane’tjeeeee. Dat ze nu ‘twenty miles’ van paleochora af waren en dat is natuurlijk de plek waar wij elkaar hadden ontmoet en in die 3 dagen alles ontstaan is ;) Omdat ze dichtbij land waren had ie even bereik. Ik wou wat terugsturen dus begon met een smsje maar ben blijkbaar boven op mn telefoon in slaap gevallen na wat woordjes. Om half 6 ofzo werd ik wakker gebeld door hem. Das een perfecte reden om wakker gebeld te worden (a). Tijdje gepraat ook al was nog maar de helft van mn stem over en nog wat heen en weer gesmst want hij zat net in zn 4-urige dienst dus mocht eigenlijk niet bellen, en daarna ben ik weer als een blok in slaap gevallen. Hij ging er vanuit dat ze dinsdagmiddag in frankrijk aankomen want ze hebben erg slecht weer de hele tijd dus kunnen niet zo snel helaas.

Eergister ook naar een heel leuk muziek gebeuren geweest met moeders en lies. Was in het concertgebouw en ik liep te stressen als een gek over dat wiskunde po en had buikpijn enzovoorts dus eigenlijk helemaal geen zin. De vorige keer dat we erheen waren gegaan was het moderne muziek en dat is ook niet mijn ding dus hoopte dat het niet weer zoiets zou worden. Bleek het et geweldigste optreden ever te zijn in het concertgebouw! Helemaal niet klassiek, maar een paar mensen met allerlei vreemde super instrumenten en ook veel nummers met zang erbij, een vrouw, Portugees, maar zo mooi gedaan en veel nummers zo vrolijk, en ook een  mannenkoortje van 6 mannen  oh die waren zo geweldig!! De hele zaal lachte zn longen dr uit, ze hadden prachtige stemmen en hoe ze de liedjes brachten was simpelweg geniaal. Ook was er bij sommige nummers zelfs een Portugese danseres. Al met al dus een heel ander soort optreden dan je van het concertgebouw gewend bent en helemaal super, in de grote zaal gewoon. Christina Pluhar heet degene onder wiens leiding het was en de cd’s staan.

Straks weer Lau van school halen en vioolles brengen halen, boodschappen en koken. En daarna maar eens mijn kamer op orde brengen. De afwas valt bijna van mn keukenblokje af bijvoorbeeld. Hmja de focus lag ergens anders de afgelopen dagen he ;)

5 Comments

 • Reply
  Irxe8ne
  16/04/2008 at 5:08 pm

  Yo go girl!!!
  Thumbs up for you!!!
  Succes met je allerlaatste PO en daarna de voorbereidingen voor je CSE (ik dacht, gooi er ook eens een afkorting tegenaan! ;-)).

 • Reply
  Fred
  16/04/2008 at 7:02 pm

  Hoi Saar!

  Dat heb je toch wel goed gedaan!

  Groeten en tot horen

  Fred

 • Reply
  John
  16/04/2008 at 9:14 pm

  Al met al straks toch een happy end??
  In ieder geval fijn dat het harde werken wel succes heeft.

  Groetjes, John.

 • Reply
  Jannie
  16/04/2008 at 11:51 pm

  Hahaha herkenbaar dat half 4 en 5 minuten nadat je had moeten vertrekken nog aan het printen zijn ;)
  Maar goeie van je cijfers!

 • Reply
  itty
  17/04/2008 at 8:50 am

  goed gedaan saartje!
  wat wil je trouwens doen met je diploma, of is dat ook weer een blonde vraag haha
  Bowe loopt tussen vxe9xe9xe9l zwervers (ipod hij …ja zijn tel. doet het daar niet!)…nou daar past hij prima tussen of niet dan?

 • Leave a Reply