Uncategorized

Eindelijk weer uit, na werken in Mokka

Super dag, super hard werkende dag, blij als een kind van 4 die hoort dat ie een mooie tekening gemaakt heeft toe ze mij vertelde dat ik heel goed werk, kapotte knieën dag, behoorlijk moe geworden dag, niet hoofd uit kunnen schakelen dag dus zo toch nog maar wat drinken na alles. Het idee is dat ik elk weekend zaterdag en zondag ga werken, hele dagen, of anderhalf in totaal. Maar morgen nog even niet. Dus kan het vanavond zo laat maken als ik wil. Kheb fototjes gemaakt van de straat waar ik in werk, omdat ik de superheid wil delen ;D Gemaakt vanaf het bruggetje op de Prinsengracht:
Berenstraat AmsterdamEn deze ietsje dichterbij :) Het groene bord dus he
Berenstraat AmsterdamIk zal zeker ook eens fototjes maken van Mokka zelf, you gotta love it.

Oehw ik had met het etentje gisteravond dat mijn tongpiercing opeens los was! Het balletje ws dus in mn rond aan het gaan en het staafje voelde ik nergens meer. Ik – kutterdekut straks heb ik hem doorgeslikt, punt 1 ik ga dood help ik stik, punt 2 shitshitshit dat ding groeit in een uur dicht. Naar de wc geracet, het staafje zat nog half in mn tong godzijdank en het balletje had ik ook al niet doorgeslikt met mn eten dus met alle stress bij elkaar duurde het slechts rond de 3 minuten voordat alles weer goed zat. Maar nu ben ik dus de hele tijd bang dat ik dat balletje tussen mn kiezen voel als ik iets aan het eten ben, en zit ik meteen heel panisch abnormaal voorzichtig met mn tanden dat balletje te zoeken! Belachelijk ook, wie heeft die piercings uitgevonden ;)

Zoals je misschien al doorhad was dit stukje eigenlijk gister geschreven, maar toen viel internet de hele tijd maar uit dus heb ik het niet gepost. Bovendien was ik echt nog niet van plan om mijn dag al te beëindigen en dus kwam om half 11 Aleta langs, hebben we hier een glaasje gedronken en toen naar Leidseplein. Meteen iemand tegengekomen die Aleet herkende en een kroeg mee binnengesleurd waar we de eerste minuten hebben doorgebracht, daarna door naar een plek met live bandjes en veel leuke mensen. Dansen drinken lachen en socializen tot 4 uur snachts.
Uit in AmsterdamNaar de Burgerking die echt voor ons neus dicht ging. Naar de Mcdonalds die evengoed net zo hard precies voor onze neus dicht ging. Maar toen we ons omdraaide was daar de veels te dure snackbar waar we dan toch nog typisch uitgaans eten konden halen. Toen door het Vondelpark fietsen nadat we die met behulp van een lieve geinteresseerde man weer overeind hadden gekregen :p

Eenmaal thuis had Aleta een smsje gekregen van haar vriend dat ie online was (die is Amerikaan aan het spelen voor een paar maanden) dus ging zij ook even online. Ik stuurde een smsje naar mijn lief op de boot en al snel ging mijn kamer telefoon en was daar mn aussi. Hij vond dat ik online moest komen en dus gingen Aleta en haar vriend over naar de telefoon en ik naar mijn computer. Zo hebben we een klein uur doorgebracht en toen was Aleta opeens gewoon aan de telefoon in slaap gevallen en ik ook snel daarna mn pc om 7 uur ‘s ochtends welterusten zei om vervolgens met bijna geweld de telefoon uit Aleets hand te krijgen zo in dr slaap haha. Vandaag de hele dag niets gepland dus heerlijk enorm chill dagje gehad met vooral tv, pc en eten en water en rond 4 uur ook een douche :p Morgen weer oppassen en koken, het gezin is donderdag terug gekomen van Egypte. Alle beesten had ik in leven gehouden gelukkig en ik had ook brood en melk voor ze gekocht omdat ze dan iig iets in huis hadden, met een welkomst briefje. Dat vonden ze heel lief zeiden ze de volgende dag ;D

1 Comment

  • Reply
    John
    29/02/2008 at 9:44 pm

    Wat een ‘Nederlandse’ achternaam voor een Australische jongen. Heeft hij Nederlands roots? Mooi koppel, ook al is het praktisch niet altijd even makkelijk voor jullie. Leuke impressie van die foto-shoot in je vorige blog. Ben ook wel benieuwd naar die foto’s. Je hebt ondertussen al een aardige portfolio opgebouwd met heel wat erg mooie foto’s. Fijn weekeind in ieder geval.

    Groetjes, John.

  • Leave a Reply