Inspiratie

Facebook voor de hoestende avonturier!

Maken van Facebook Hoestende Avonturier SarahDe dag dat de Facebook-twijfel-knoop is doorgehakt is aangebroken. Een FB pagina voor mijn Blog. Aan de gang met die banaan. Ik val waarschijnlijk onder Entertainment, me dunkt. Maar nee. De categorieën sluiten niet bepaald bij mij aan. Het zal toch niet die links-onder zijn…
Facebook Hoestende Avonturier Sarah

Yep, ja, toch wel. Ik vind dit lichtelijk ongemakkelijk om mezelf deze titel te geven. Maar: yolo!
Facebook De Hoestende Avonturier Sarah
Een beschrijving, natuurlijk. Zet ik daar iets doodnormaals neer of probeer ik grappig te zijn? Moet Cystic Fibrosis wel vooral staan? God en die naam ook; De Hoestende Avonturier! Really? Een oude naam, en waarschijnlijk helemaal niet eens opgemerkt door jou, omdat hij alleen helemaal boven in je browser te vinden is – niet eens op mijn blog zelf. Ik zie nu dat mijn volledige naam daar ook twee keer bij staat. Dit wordt egocentrischer by the minute. Terug naar de half geheime, jaren oude blog naam: heel veel avontuurlijks doe ik niet meer. De tijd dat ik de wereld over huppelde is al eventjes voorbij. Maar misschien is het nog steeds wel avontuurlijk en is alleen het soort en level veranderd? Eigenlijk moet ik voor deze Page als profielfoto iets hebben van dat ik op de top van een buitenlandse berg sta met een infuus dat uit mijn arm bungelt. Heb ik die? Nee. Die heb ik niet. Ik pak mijn To-Do lijst er meteen even bij.

Hahahahaha. Ik vind het nu al leuk. Oh, that unintended pun!

Hahahahaha. Ik vind het nu al leuk. Oh, that unintended pun!

Dames en heren, mag ik nu dan eindelijk aan jullie presenteren:
De Facebook page van De Hoestende Avonturier!
Blijf altijd op de hoogte en ben de eerste die een nieuwe blogpost leest!
Like it while it’s hot deserted!

https://www.facebook.com/dehoestendeavonturier

https://www.facebook.com/dehoestendeavonturier

3 Comments

 • Reply
  Irène
  30/09/2015 at 12:56 pm

  Je hebt een briljante naam gekozen!

 • Reply
  Sarah
  30/09/2015 at 9:53 pm

  Goed om te horen Irène!! Hopelijk maak ik ‘m waar – vooral dat tweede gedeelte dan.

 • Reply
  itty
  01/10/2015 at 8:05 am

  hoestend? avonturier? wat maakt het allemaal uit…het is fijn om jou te volgen!

 • Leave a Reply