Uncategorized

FastForwardPlannen

Zo had ik nog een totaal lege zo op het blote oog saai lijkende vakantie week eraan komen – En zo had ik het in xc3xa9xc3xa9n dag voor elkaar gekregen om die helemaal volgeplakt te hebben! Vandaag met Aleta dus heel Amsterdam doorgepuppeld op zoek naar een leuk plekje om koffie te drinken, naar een leuk plekje om kleertjes en schoentjes te kijken zonder teveel achtelijke drukte, en het aller belangrijkste; naar een leuk plekje voor een leuk baantje voor saartje! Had zelfs eraan gedacht om naar het internetcafe om de hoek van mn huisje te gaan om mijn cv uit te printen en vervolgens nog dichterbij mijn huisje het copycenter binnen te lopen en voor 5 cent per bladzijde die 4 keer te kopieren (ipv 25 cent per uitprintsel bij het internetgedoe).Slimmm!

Mijn cv achter gelaten op 4 plekken, waar 2 ervan me errug leuk leken, 2 ervan niet perse op zoek waren naar mensen, en 2 ervan in hetzelfde straatje vlak bij elkaar zaten, berenstraat midden in het centrum tussen de uber gezellige grachten in. Exc3xa9n daarvan heeft me een paar uur geleden al opgebeld, gaf me meteen alle interessante informatie, en 7 minuten later stond het vast dat ik vrijdag 2 uur zou worden ingewerkt en zaterdag een hele dag ga werken! Een half uur later werd ik weer door haar gebeld met de vraag of ik het goed vond om vrijdag een half uur ingewerkt te worden en dan meteen tot 6 uur ook echt door te werken haha prima!! Ik heb een baantje, en wel op een super plek, het is een luchroom, heel klein en ontzettend leuk ingericht, een terrasje is er ook met maar 4 tafeltjes geloof ik, de meisjes die er op het moment van mijn cv-achter-laat-actie waren leken erg leuk en ook de vrouw die dan de eigenaresse zal zijn geweest die me opbelde klonk heel vriendelijk (en verkouden dus vergaf het mij dat ik dat ook was met mn duizend keer keelgeschraap tijdens het gesprek, argh). Many thanks cafe Latin voor de ervaring want dat leek ze te waarderen, zo op zoek voor snel beginnende werkers. Het plekje heet Mokka en heb even gezocht of ze een site hebben of misschien op google een foto maar kan dat nergens vinden, zal er ooit op een prachtige lentedag bijvoorbeeld wel eentje maken ;D Geez ben echt benieuwd hoe het gaat worden, ze heeft me al gewaarschuwd dat in het weekend daar werken op een marathon lijkt, maar dat ben ik wel gewend van Cafe Latin en het helpt zeerrrr veel als je het met plezier doet. Het loon is een euro per uur hoger dan bij Gall&Gall en dat is voor mij dan veel he :) Ook is het horeca en daar hoort natuurlijk fooi bij, ongeveer 1,50 per uur erbij zei ze. Ik hoop echt dat het net zo leuk wordt als dat het eruit zag want dan is ongeveer datgene waar ik altijd jaloers op ben geweest als mensen dat hadden (eigen kamer aan het vondelpark, baantje in de leukste hippe gezellige centrum straatjes van Amsterdam), dat gedeelte dan in elk geval, behoorlijk goed op zijn pootjes terecht gekomen.

Aleta was nog even mee gefietst naar mijn kamer om te zien, ze woont heel dichtbij, handuggg. Had een smsje van mr. Lieverd gekregen dat ie online zou zijn om 6 uur dus deed mijn computer aan en vond in mijn inbox 2 emailtjes van mensen die fotos met mij wilden maken opeens! Een vriend/collega van Rene de Haan die dat graag eens wil doen voor zijn portfolio en een groep studenten van het 4e jaar fashion instituut met nog allerlei mensen erbij, en dat is meteen voor komende woensdag. Het klonk erg leuk en toen ik haar belde om te vertellen dat ik het een goed plan vond klonk het nog leuker, wel beetje vaag omdat het een volgens mij heel orinigele opdracht is maar ik krijg morgen mail met uitgebreidere info en ideexc3xabn. Leuk leuk! Donderdag gaat Zusje Liesje langs komen wat ook sehr schon is. Morgen dus nog maar mn enige allene chilldagje, hoera! Verder met Peter van Beautymodels gehangen op msn en heb een foto opgestuurd gekregen van de allereerste keer dat ik daar in Rotterdam was maanden geleden.
Img_3145
Poes Loki is weer trouw aan de muizen-wacht
Cimg1231 
Amsterdamse huis-heid
Cimg1309 

4 Comments

 • Reply
  saar
  21/02/2008 at 11:13 pm

  Om de 1 of andere reden wilden de laatste quotes geen spatie meer tussen elkaar. Nou goed dan. Ze horen dus niet aan elkaar he :)

 • Reply
  itty
  26/02/2008 at 9:35 am

  klinkt weer allemaal superleuk! Mooie foto ook, ik heb geleerd van het programma topModels dat de blik in je ogen erg belangrijk is. Nou daar scoor jij goed mee hoor! Heeft Bowe je trouwens nog de tip gegeven om Het mooiste meisje uit de klas te zien (in de herhaling)? Zou maar kijken , als je tijd hebt haha. zie gastenboek link.
  liefs van Itty

 • Reply
  ann
  26/02/2008 at 3:46 pm

  eerste foto waar ik n totaal andere jij in zie :) niet erg, mooi juist, intressant!

  kraam

 • Reply
  Bowe
  01/03/2008 at 12:04 pm

  Jezus ik dacht dat ik t druk had gehad! damn niet normaal :D Ik vind de foto eerlijk gezegd niet zo mooi.. en dat is bijna voor t eerst (samen met die ene voor die studente waarin je vet bleek leek met al die kleuren kleding enzo jeweetoch). Ik vind je helemaal niet sarah idd, hij is levenloos.. don’t hate me :D

  Kus!

 • Leave a Reply